Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
13 Jul 2016 09:38 #184237 by Leonidas
Παιδιά προτείνω ανεπιφύλακτα the mentalist, όπου έχει αστυνομικό μυστήριο, χιούμορ, δράση και έναν από τους πιο cult δολοφόνους που μέχρι να μάθετε ποιος/ποια είναι θα θέλετε να μη χάνετε δευτερόλεπτο από τη σειρά, επίσης προτείνω banshee, έπος, και παίζει και ο δικός μας έλληνας ηθοποιός, προτείνω επίσης bates motel για να δείτε ένα πάρα πολύ καλό και ατμοσφαιρικό prequel tou normal bates από το psycho, game of thrones ofc, δεν χρειάζεται λόγος, και τέλος homeland γιατί δίνει βάση στο spy στοιχείο. καλή προβολή!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jul 2016 11:58 #184247 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Έχω φτάσει στο 6ο επεισόδιο της 4ης σεζον του House of Cards. Πολύ καλή σειρά, οι ηθοποιοί την ανεβάζουν επίπεδο με τις ερμηνείες τους. Kevin Spacey και Robin Wright μυθικό δίδυμο!

More
23 Jul 2016 00:06 #185074 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το trailer της 7ης σεζόν του Walking Dead βγήκε!

More
23 Jul 2016 00:44 #185076 by Panos Ftm
τρομερη σειρα ειναι το Sons of Anarchy...τωρα περιμενω μεχρι να βγουν τα νεα επεισοδια του Prison Break και φυσικα του Game of Thrones αλλα αυτα αργουν ακομα περισσοτερο

More
23 Jul 2016 13:52 #185095 by Γιώργος Ντεμίρης
Walking Dead. Όταν ξεκινάς είναι πόρωση, κατά την πέμπτη σεζόν κάνει κοιλιά, ενώ για μένα η έκτη σεζόν είναι προχειρογραμμένη. Στην έκτη δεν έχει καθόλου αγωνία, όποιον εχθρό συναντάνε, στο ίδιο κι όλας επεισόδιο, τον εξολοθρεύουν...Δεν συμμερίζομαι την βαθμολογία του imdb. Δεν θα τη συνεχίσω, με κούρασε.
Boardwalk empire. Εποχής. Η καλύτερη σειρά που έχω δει μέχρι στιγμής. 5 σεζόν και όλα τα επεισόδια είναι αριστουργήματα.
Spartacus: Για τους άντρες που έχουν πορωθεί με το Game of thrones.
The pacific: Δεύτερος Παγκόσμιος στη μεριά του Ειρηνικού.
Rome: Εποχής. Δείτε τη!
Lonesome Dove: Μια κουραστική κουράδα.
11.22.63: Mini σειρά με ωραίο καστ και ερμηνείες αλλά μόνο για να περάσει η ώρα χωρίς νόημα.

More
23 Jul 2016 14:24 #185096 by Γιώργος Βλαχογιάννης
Outcast - Απο τον Robert Kirkman του Walking Dead, έχει να κανει με δαίμονες+εξορκισμους
Preacher - Βασισμένο στο ομώνυμο comic, άγγελοι, supernatural δυναμεις, βαμπίρ, τρελοί χαρακτήρες & ένας πάπας που ψάχνει το θεο :P

More
24 Jul 2016 02:40 #185128 by Blood Prince

georgedem wrote: Walking Dead. Όταν ξεκινάς είναι πόρωση, κατά την πέμπτη σεζόν κάνει κοιλιά, ενώ για μένα η έκτη σεζόν είναι προχειρογραμμένη. Στην έκτη δεν έχει καθόλου αγωνία, όποιον εχθρό συναντάνε, στο ίδιο κι όλας επεισόδιο, τον εξολοθρεύουν...Δεν συμμερίζομαι την βαθμολογία του imdb. Δεν θα τη συνεχίσω, με κούρασε.

Πάλι καλά που κατάφερες και είδες και πέμπτη σεζόν..εγώ έχασα το ενδιαφέρον μου στα μισά της τέταρτης.Εκεί κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να μπουν τίτλοι τέλους.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
24 Jul 2016 04:37 #185133 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Prince of Persia 30 wrote:

georgedem wrote: Walking Dead. Όταν ξεκινάς είναι πόρωση, κατά την πέμπτη σεζόν κάνει κοιλιά, ενώ για μένα η έκτη σεζόν είναι προχειρογραμμένη. Στην έκτη δεν έχει καθόλου αγωνία, όποιον εχθρό συναντάνε, στο ίδιο κι όλας επεισόδιο, τον εξολοθρεύουν...Δεν συμμερίζομαι την βαθμολογία του imdb. Δεν θα τη συνεχίσω, με κούρασε.

Πάλι καλά που κατάφερες και είδες και πέμπτη σεζόν..εγώ έχασα το ενδιαφέρον μου στα μισά της τέταρτης.Εκεί κατά την γνώμη μου θα έπρεπε να μπουν τίτλοι τέλους.

Κοιλιά έκανε γιατί δεν ακολουθούσε τα κόμικ και έβαζαν δικά τους πράγματα που δεν είχαν και πολύ συνοχή. Κάποια επεισόδια ήταν πραγματικά ότι να ναι. Τίτλοι τέλους δεν υπήρχε περίπτωση να μπουν στην 4η ή 5η σεζόν γιατί, εκτός του ότι βασίζεται στο κόμικ το οποίο έχει ψωμί ακόμα. δεν θα υπήρχε ικανοποιητικό τέλος. Αν ακολουθήσουν έστω σε ένα 80-90% αυτά που γίνονται στη συνέχεια στο κόμικ η σειρά θα εκτιναχθεί θετικά. Το δείγμα από το trailer ήταν θετικό. Όσοι δε γουστάρουν να βλέπουν πια τη σειρά αλλά τους αρέσει να διαβάζουν κόμικ τότε μην χάσετε το κομικ του Walking Dead, είναι απλά εκπληκτικό.

More
01 Aug 2016 17:40 #185686 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Τελείωσα χθες την 3η σεζόν του Sherlock Holmes του BBC, εξαιρετική σεζον, πραγματικά απίστευτη σειρά. Αναμένω την 4η η οποία δυστυχώς θα βγει το 2017.

More
02 Aug 2016 23:19 - 02 Aug 2016 23:19 #185720 by Marios Ntallaris
Τώρα τελευταία είδα το Stranger Things

Βγήκε η πρώτη του season στο Netflix και έχει 8 επεισόδια. Οι εντυπώσεις μου πολύ καλές. Παρότι κάποια επεισόδια είναι λίγο βαρετά κάποια άλλα και κυρίως το τελευταίο είναι εξαιρετικά. Γενικώς πολύ ενδιαφέρον όποιος θέλει κάτι από horror, mystery ή κάτι που να διαδραματίζεται στα 80s θα του αρέσει.
Last edit: 02 Aug 2016 23:19 by Marios Ntallaris.