Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
07 Sep 2016 09:17 - 07 Sep 2016 09:18 #187249 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Βλέπω το anime του παιχνιδιού Danganronpa, το Danganronpa 3: The End of Hope's Peak Academy που αποτελείται από 2 parts, το καθένα θα είναι 12 επεισόδια, και εξελίσσονται το ένα με τα γεγονότα πριν τα παιχνίδια και το άλλο με τα γεγονότα μετά τα παιχνίδια. Πάρα πολύ καλό για όσους έχουν παίξει τα παιχνίδια. Λύνει πολλές απορίες και έχει πολύ αγωνία και δυνατές σκηνές.
Last edit: 07 Sep 2016 09:18 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Sep 2016 21:46 - 21 Sep 2016 21:54 #187877 by Πιέρρος Φουστέρης
Νομίζω πως την έχω γράψει, αλλά θα ξαναγράψω την λίστα με τις σειρές που βλέπω, προσθέτοντας μία καινούρια:
1) Arrow
2) BoJack Horseman
3) Daredevil
4) Game of Thrones
5) Gotham
6) Hawaii Five-0
7) The Big Bang Theory
8) The Flash
9) Vikings
Για τα Daredevil και Game of Thrones, περιμένω τις νέες σεζόν. Για τα Arrow, Hawaii Five-0, The Flash και Vikings, έχω κάποια επεισόδια να δω ακόμα. Το BoJack Horseman το ξεκίνησα χθες, με αφορμή τη νέα συνδρομή μας στο Netflix. Πρόκειται για καρτουνίστικη, σατυρική κωμωδία (με πολύ black humour μέσα, κάτι που μου αρέσει αρκετά), η οποία είναι, παρεμπιπτόντως, Netflix original. Όποιος θέλει να την τσεκάρει, ρίχνει μια ματιά στη σελίδα της σειράς στο iMDB . Επίσης, παρακολουθώ, μαζί με τον αδερφό μου, τα The 100, Z Nation και Banshee. Τώρα που βλέπω τι έγραψα, μετράω, συνολικά, 12 σειρές. Οκ... :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 21 Sep 2016 21:54 by Πιέρρος Φουστέρης.
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
21 Sep 2016 23:06 #187879 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Το BoJack Horseman τι λέει; Έχω ακούσει πολύ καλά λόγια, είδα ένα τραίλερ στο youtube και φαινόταν ενδιαφέρον.

More
22 Sep 2016 00:27 #187884 by Blood Prince
Σκέφτομαι τις παρασκευές να αρχίσω να ξαναβλέπω την έκτη σεζόν απο Game of Thrones μιας που τα είχα κατεβάσει τα επεισόδια και μπορώ να τα ξαναδώ όποτε θέλω. xD

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
22 Sep 2016 00:45 #187889 by Βασιλης Γαλανος
Τελειωσα το Black Sails και μπορω να πω οτι ειναι απο τις καλυτερες σειρες που εχω δει εδω και αρκετο καιρο.
Εχει πολιτικη ιντριγκα που ανετα ανταγωνιζεται το GoT,τρομερο cast με αρκετα ανερχομενα ταλεντα και αρκετα κοινωνικα (υπο)νοηματα ειδικα απο την μεση της δευτερης σεαζον και μετα.
Απλα φοβερο :)

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
22 Sep 2016 15:05 #187908 by Πιέρρος Φουστέρης
Παναγιώτη, είναι αυτό ακριβώς που λέει το Wikipedia: adult animated comedy-drama series. Έχει πάρα πολλές ατάκες, γεμάτες χιούμορ, μαύρο και μη, σάτυρα κτλ. Ο πρωταγωνιστής (ο BoJack Horseman, δηλαδή) είναι το κάτι άλλο. Αν έχεις κάποιον τρόπο να παρακολουθήσεις 2-3 επεισόδια, κάντο οπωσδήποτε, θα με θυμηθείς. :P

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
The following user(s) said Thank You: Παναγιώτης Πολυδεύκης

More
22 Sep 2016 15:44 #187915 by NickeD
Προτείνω ανεπιφύλακτα το Stranger Things.

Stranger Things IMDB

Καλοφτιαγμένη, με feeling '80ίλα' (Goonies, X Files, E.T. κλπ) με καλογραμμένο σενάριο και ενδιαφέροντες χαρακτήρες!

“The biggest challenge after success is shutting up about it.”
The following user(s) said Thank You: Blood Prince, Πιέρρος Φουστέρης

More
02 Oct 2016 01:16 - 02 Oct 2016 01:17 #188305 by Marios Ntallaris
Μετά από ένα μαραθώνιο τελείωσα τη season 1 του Luke Cage.

H σειρά είναι πολύ καλή στέκεται επάξια δίπλα στα Daredevil και Jessica Jones. Όμορφη ιστορία, πολύ ενδιαφέρον επιλογές στη μουσική. Καλές ερμηνίες και πολύ (και πολλοί) ενδιαφέρον κακοί. Τη συνιστώ σε όλους.
Last edit: 02 Oct 2016 01:17 by Marios Ntallaris.

More
02 Oct 2016 08:01 #188313 by Γιώργος Δημητρούλης
Βλέπω Exorcist το οποίο τα σπάει και έχει τις ρίζες του στην αυθεντική ταινία.Τελείωσα το Mr Robot Season 2 και βλέπω το Luke Cage της Marvel απο το Netflix.Βλέπω επίσης το Fear the Walking dead Season 2 το οποίο δεν μπορώ να πω ότι βλέπεται απλά μέχρι να ξεκινήσει το επικό Walking Dead έχω κάτι να με κρατάει.Θα ήθελα κάποιος να μου πεί για τις νέες σειρές lethal weapon και Macgyver αν αξίζουν.Επίσης περιμένω το westworld απο HBO γιατί λένε ότι θα είναι κάτι όπως το Game Of Thrones σε άλλη εποχή.Έχει ξεκινήσει το Lucifer 2η σεζον ,το Blindspot το οποίο τα σπάει και αυτό στη δεύτερη σεζόν, το Gotham 3η σεζόν το οποίο είναι ψιλοκαλό άλλα δεν τρελαίνομαι και βλέπω επίσης Marvel Agents Of Shield 4η σεζόν στην οποία μπαίνει και ο χαρακτήρας Ghost Rider.To The Srain στην 3η σεζόν δείχνει να έχει στρώσει επίσης.Αυτά τα λίγα.

More
02 Oct 2016 08:53 #188315 by Δημήτρης Φιλίππου
Είδα πρόσφατα το ( The strangers ) γνωστό στα Ελληνικά ως ( Κλείδωσες ? ) . Η ταινία δε με ξετρέλανε , αλλά αξίζει να τη δεις .