Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
19 Jan 2016 01:51 #175636 by 001
Είχα φάει όλο τον πρώτο κύκλο στη μάπα λόγω μιας φίλης, λίγο cringy αλλά παλευόταν, από τον 2ο κι έπειτα πονούσα κυριολεκτικά οπότε σταμάτησα. 6/10, rekt.

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jan 2016 12:29 #175641 by Παναγιώτης Πολυδεύκης

Glamorous wrote: Ξεκίνησα να βλέπω American Horror Story, τον 5ο κύκλο λόγω Lady Gaga και Matt Bomer. Φυσικά λόγος ήταν και το ότι η σειρά έχει διεστραμμένο ύφος με αρκετά στοιχεία horror, που με τράβηξε. Έχω να πω ότι ο 5ος κύκλος είναι απίστευτος και όλοι οι ηθοποιοι, αν και άγνωστοι, κάνουν αρκετά καλά την δουλειά τους. Έπαθα πλάκα με τις υποκριτικές ικανότητες της Gaga αλλά και του κούκλου Bomer. Βλέπει κανένας άλλος AHS? Αν ναι, ποιον κύκλο προτείνετε μετά;

Τους πρώτους 3 έχω δει, οι πρώτοι δύο, ειδικά ο πρώτος, απλά απίστευτοι. Πολύ φρίκη!!!

More
19 Jan 2016 16:17 #175656 by Λευτέρης Νταβερνιάρης

geololj wrote:

TheLuckyShamrock wrote: The Simpsons, Gotham, και Ash vs Evil Dead. ;) Μία ερώτηση: Ξέρετε τίποτα σειρές με μαύρο χιούμορ ή σειρές που είναι πραγματικά τρομακτικές (μη μου πείτε το American Horror Story :P );

Νομίζω ότι τα Breaking Bad και It's Always Sunny In Philadelphia έχουν λίγο black humor μέσα. Δες επίσης το The Office US που για μένα είναι η καλύτερη χιουμορiστική σειρά ever! Από τρομακτικές σειρές ρίξε μια ματιά στα Carnivale, Helix, Bates Motel, Black Mirror και Hemlock Grove. Μη φανταστείς ότι θα είσαι όλη την ώρα στην τσίτα, αλλά δεν έχω δει κιόλας κάτι πιο καινούριο σε Horror series.

Twin Peaks ξέχασες, που είναι και πολύ καλύτερη σειρά από ολές τις άλλες που ανέφερες, κατά τη γνώμη μου.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man

More
26 Jan 2016 16:12 - 26 Jan 2016 21:06 #175960 by Blood Prince
Ξεκίνησα να βλέπω την The Fades,νοίκιασα από το βιντεοκλάμπ την πρώτη σεζόν και σε μια εβδομάδα θα νοικιάσω την δεύτερη.Σιγά μην κάθομαι να κατεβάζω giga και να ψάχνω υπότιτλους,ανά επεισόδιο.

Συμμετέχει και η Natalie Dormer :P

Πάντως αναμένεται αρκετά καλή με τα όσα έχω διαβάσει για την σειρά του bbc. :lol:

edit:Δυστυχώς όλη η σειρά είναι μόνο 6 επεισόδια,πάντως το πρώτο που είδα σήμερα πριν λίγο ήταν φοβερό.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 26 Jan 2016 21:06 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Χριστίνα Χριστοδουλίδη

More
29 Jan 2016 11:30 #176069 by Georgios Manolis
Είδα τα 2 πρώτα επεισόδια του νέου X-Files.Περίμενα να το γλεντήσουν όπως πολλές νέες σειρές αλλά παραμένει στο ύφος των παλιών.Αξίζει,δείτε το όσοι είχατε αμφιβολίες.

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
29 Jan 2016 14:15 #176072 by Γιώργος Λόλας
Για κάποιον που δεν ήταν ποτέ fan του παλιού X-Files, θα λέει τίποτα η σειρά;

Εγώ πρόσφατα ξεκίνησα The Shannara Chronicles και μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά. Έχει πολύ καλά εφέ και πολύ όμορφη μουσική, δε το περίμενα για να πω την αλήθεια. Επίσης, παίζει μέσα ο Gimli από τα Lord of the Rings ως βασιλιάς των elves και η Amberle (Poppy Drayton) είναι... γλυκούλα για να το θέσω κόσμια :P

More
30 Jan 2016 14:33 #176113 by Georgios Manolis
ΕΕ Γιώργο δύσκολο να πω με σιγουριά.Πάντως αν σας αρέσουν οι σειρές μυστυρίου με θεωρίες συνομωσίας κλπ. είναι ότι πρέπει! :)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

More
31 Jan 2016 04:47 - 31 Jan 2016 04:49 #176151 by Blood Prince
Εμένα δεν με ενθουσιάζει η σειρά X-FILES..πριν λίγο πάντως είδα το τρίτο επεισόδιο από την The Fades και μπορώ να πω πως ίσως είναι το χειρότερο της σειράς γιατί ξεφεύγει από το horror σενάριο και αναλώνεται σε εφηβικούς προβληματισμούς..το χειρότερο ever..αν ήμουν 17 κάτι θα έλεγε..πάντως από το 4 και μετά πιστεύω θα είναι πιο πολύ στο horror κλίμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 31 Jan 2016 04:49 by Blood Prince.

More
31 Jan 2016 12:48 #176154 by Γιώργος
Ξεκίνησα το Halt and catch fire πάρα πολύ καλό.