Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
19 Jul 2015 00:03 #165632 by Βασιλης Γαλανος
Πριν 2 περιπου μερες,ξεκινησα το Mentalist.Οκ,ο πρωταγονιστης τρομερος,με πολυ ταλεντο.Περα απο τον καλο πρωταγονιστη ομως,η ιστορια με τον red john ειναι απλα κορυφαια.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Jul 2015 15:34 - 19 Jul 2015 15:36 #165654 by Giannis Pavlidis
Εγώ λόγω πανελληνίων δεν έβλεπα σχεδόν καμία αλλά τώρα τις έχω ξεκινήσει όλες μαζί! :P
The Last Ship
The Strain
Under The Dome
Breaking Bad
American Horror Story
The Walking Dead
Επίσης μια πάρα πολύ καλή σειρά που θα ήθελα να ξεκινήσω είναι το Person Of Interest
Last edit: 19 Jul 2015 15:36 by Giannis Pavlidis.

More
19 Jul 2015 19:47 - 19 Jul 2015 19:48 #165674 by Βασίλης Σπετσιέρης
Scorcher,θα απογοητευτείς με το TD.Καμία σχέση με την πρώτη season.
Last edit: 19 Jul 2015 19:48 by Βασίλης Σπετσιέρης.

More
20 Jul 2015 03:23 #165702 by Πλώτας Γρηγόρης

Sephiroth wrote: Scorcher,θα απογοητευτείς με το TD.Καμία σχέση με την πρώτη season.

Δεν νομιζω.. Απλα δεν εχει τοσο "ζουμερο" θεμα οπως η 1η. Διαφορετικοι ηθοποιοι αλλα κ παλι τρομερες ερμηνειες. Αλλωστε ακομα στη μεση ειμαστε

More
20 Jul 2015 10:50 - 20 Jul 2015 10:51 #165715 by G
Είμαι ο μόνος που δεν αντέχει να περιμένει πότε να βγεί το επόμενο επεισόδιο και περιμένω να τελειώσει όλη η σείρα ώστε να κάτσω μετά να τα λιώσω? Game of thrones, Vikings, Black Sails απ'τα αγαπημένα μου που είχα δεί κανά δυό επεισόδια και τις άφησα για να τις δώ μόλις ολοκληρωθούν/τελειωσουν με την άνεση μου. :P
Breaking Bad πιστέυω υπερεκτιμημένο.
Για τη crossbones τι γνώμη έχετε? Απ'όσο είχα δεί σε τρέιλερ, μάπα το καρπούζι, πρέπει να το κόψαν.
Last edit: 20 Jul 2015 10:51 by G.

More
18 Nov 2015 01:30 #171247 by Δημήτρης Τσετσώνης
Ας γραψω τα λιγα που βλεπω:
Arrow, Flash, Gotham, DareDevil, SHIELD, Sleepy Hollow, Blindspot, The Knick, The Walking Dead, DaVinci's Demons, The Strain, Mr Robot, Homeland, Castle, Supernatural, Elementary, Vikings, The Last Kingdom, Black Sails, Game of Thrones, Halt and Catch Fire, Turn, Marco Polo, The 100, Sherlock .

Ουφφφφ αυτα τα λιγα. Και βεβαιως τα τετανοτεραστια που εχουν ομως τελειωσει, Fringe και Falling Skies και Mentalist... οκ σταματαω. Θα ψαξω στο τοπικ μηπως εχει μεινει τπτ να δω :P

More
18 Nov 2015 08:34 #171249 by Γιώργος Λόλας
Δημήτρη ξεκίνησα κι εγώ πρόσφατα το Supernatural (για το οποίο με... ζάλισε η αδερφή μου να το δω!). Από καινούριες σειρές βλέπω επίσης Mr. Robot, Blindspot, Supergirl, The Flash, Limitless και Humans. Θέλω να ξεκινήσω σύντομα Quantico, 12 Monkeys και The Last Man on Earth.

Εννοείται ότι λιώνω επίσης Game of Thrones, The Walking Dead, New Girl, 2 Broke Girls, The Big Bang Theory και το Faking It. Περιμένω νέα σεζόν για Person of Interest.

More
18 Nov 2015 16:02 #171261 by Δημήτρης Τσετσώνης
Εγω προσωπικά δεν ξερω γιατι αλλα δεν μπορω να κατσω να δω κωμωδίες στο pc. Πχ το Big Bang Theory που το έδειχνε στο Star καθομουν να το δω. Αλλα οταν καθομαι στο pc θελω περιπέτειες, μυστήρια και δεν συμμαζεύεται.

Οσο για το Supernatural πλεον το βλεπω μονο και μονο γιατι δεν μπορω να σταματήσω μια σειρα οταν την αρχισω. Εχει καταντήσει να επαναλαμβανεται απο την 3-4 σεζον και μετα.Ο ενας αδερφος τα κανει σαν τα μουτρα του και ο αλλος τον σωζει.

Θελω να ξεκινησω Limitless καποια στιγμη και θελω να δω και Supergirl, Agent Carter που μου εχουν ξεφυγει.

More
18 Nov 2015 16:58 #171267 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
The Simpsons, Gotham, και Ash vs Evil Dead. ;) Μία ερώτηση: Ξέρετε τίποτα σειρές με μαύρο χιούμορ ή σειρές που είναι πραγματικά τρομακτικές (μη μου πείτε το American Horror Story :P );

More
18 Nov 2015 21:01 #171275 by Δημήτρης Βουρβαχάκης
Συνεχίζω να βλέπω το the walking Dead , απο εκεί και περα είδα την πρώτη σεζόν true detective και η 2ή είναι έτοιμη για προβολή ,και κάποια στιγμή πρέπει να συνεχίσω την σειρά HOMELAND .