Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
16 Jun 2015 10:53 #162732 by Γιώργος Δημητρούλης
Game of thrones και δικαίως είναι στις χειρότερες σειρές ever.Πραγματικά άθλιες σκηνές μάχης ,ασυναρτησίες,πολύ βρισίδι για το τίποτα,διάλογοι χωρίς περιεχόμενο απλα για να γεμίσουν οι σκηνές και τέλος θάνατοι απο το πουθενά χωρίς λόγο και αιτία.Απορώ με το κοινό που υποστηρίζει ότι είναι καλή σειρά.Έχει φτάσει τόσο χαμηλά η σειρά που πραγματικά δεν μας ενδιαφέρει πλέον τι θα απογίνουν οι χαρακτήρες και το Γουέστερος.Τελευταία πραγματικά καλή σειρά που είδα είναι το Daredevil.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Jun 2015 14:35 #162873 by Myrmidon

Scorcher wrote:

Myrmidongameworldgr wrote: Βλεπω τακτικα τα εξης:

1.Game of Thrones
2. Sherlock
3. The walking dead
4. Salem

Το Salem είναι καλό; Λέει τίποτα;

Ειναι το ποιο χαλαρο, απο ολα.Ασε που παιζει και η "Xena" (Lucy Lawless)...... :woohoo:

More
19 Jun 2015 13:20 - 19 Jun 2015 13:20 #162956 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Myrmidongameworldgr wrote:

Scorcher wrote:

Myrmidongameworldgr wrote: Βλεπω τακτικα τα εξης:

1.Game of Thrones
2. Sherlock
3. The walking dead
4. Salem

Το Salem είναι καλό; Λέει τίποτα;

Ειναι το ποιο χαλαρο, απο ολα.Ασε που παιζει και η "Xena" (Lucy Lawless)...... :woohoo:

Άμα έλεγα πως δεν βλέπω σειρές για τις πρωταγωνίστριες, θα λεγα ψέματα :P
Last edit: 19 Jun 2015 13:20 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

More
19 Jun 2015 14:34 #162968 by Vasilis96
Ειδα τον τελευταιο 1,5 χρονο:
1)Sons of anarchy
2)Breaking bad
3)GOT
4)Fargo(απιστευτη για οποιον γουσταρει μαυρη κωμωδια και εχει δει και την επικη ταινια πιο παλια)
5)Arrow
6)Flash
7)Sherlock
8)True detective
9)Black sails
10)Vikings
11)Dominion
12)Cosmos

More
07 Jul 2015 23:16 - 08 Jul 2015 17:36 #163995 by Λευτέρης Νταβερνιάρης
Top σειρές για μένα:
1) Sons Of Anarchy(είναι και εμπνευσμένη απ'τον Hamlet, τι άλλο θέλετε? :P )
2) Black Sails(για κάποιο άγνωστο λόγο γουστάρω πολύ σκηνικά Bahamas, Nassau κ.λ.π. και εποχές όπως The Golden Age Of Piracy, γι'αυτό και την αγάπησα αυτήν τη σειρά, κι ας έχει ακόμη μόνο 2 sesons)
3) Breaking Bad(έχω ακούσει τα καλύτερα, όχι απ'τους μαλάκες τους φίλους μου βέβαια :P , απ'το internet. Έπρεπε να δω 3 seasons για να κολλήσω. Επική σειρά, μου θυμίζει Sons Of Anarchy στον τρόπο που δείχνουν τις εξελίξεις-ανατροπές! )
4) Game Of Thrones(Πολλοί την κράζουν-άρα και τη θαυμάζουν :P - στη 2η σεζόν έγινα fan, καταντάει λίγο κουραστικό αυτό με τους ξαφνικούς θανάτους των πρωταγωνιστών, αλλά δε βαριέσαι...)
Αυτά... Δεν έβαλα κωμικές σειρές μέσα γιατί δεν έχω κάτσει να δω πολλές μέχρι το τέλος, οπότε δεν μπορώ να έχω και άποψη.
Edit: Ξέχασα το Sopranos. Τη συγκεκριμένη την ξεκίνησα έχοντας δει όλες τις καλές ταινίες που σχετίζονται με τη μαφία και έψαχνα ένα ''υποκατάστατο''. Πολύ καλή σειρά κι αυτή, για κάποιους μπορεί να γίνεται βαρετή σε κάποια σημεία, αλλάζει αξίζει.

"The right man in the wrong place can make all the difference in the world" - G-Man
Last edit: 08 Jul 2015 17:36 by Λευτέρης Νταβερνιάρης.

More
07 Jul 2015 23:55 #163997 by Βασιλης Γαλανος
Με σειρα προτεραιοτητας:
1)Game of Thrones
2)Vikings
3)The 100
4)Arrow
5)The Big Bang Theory
6)The Walking Dead

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."

More
08 Jul 2015 06:14 #164001 by aggelos oiko
50-50 παλιες καλες εποχες σορρυ παιδια ειναι του MEGA μη με βγαλετε απ το site :P

More
08 Jul 2015 07:32 #164004 by Kostas Giankolo
εγώ προτιμώ να σας πω ποιες είδα που αξίζει να δείτε!
1) The Flash :woohoo:
2) Dare Devil :evil:
και οι 2 αυτές σειρές ενώ δεν είχα high expectations τελικά ήταν πάρα πολλή καλές!

More
08 Jul 2015 08:56 #164009 by Tony
Μονο σε μενα δεν μ'αρεσε το izombie...???Το 1ο επεισοδιο εβλεπα και ελεγσ τι μα@#@#!α ειναι αυτη?

More
08 Jul 2015 09:48 #164011 by 001
Έχω κατεβασμένο το Hannibal αλλά δεν παίζει να το δω μέχρι τον Σεπτέμβρη (PoE expansion, best expansion world ikr).

GoT σταθερή αξία (το αγάπησα ακόμα περισσότερο λόγω last ep Se05). Dexter ήταν απ' τ' αγαπημένα μου μαζί με το True Detective.

Είχα δει παλιότερα το American Horror Story αλλά ήταν ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΜΕΝΑ ΚΑΚΟ και hyped που πραγματικά έκατσα και αναθεωρούσα τι ζωή μου κάθε φορά που το έβλεπα.

Breaking Bad αξίζει να το ξεκινήσω τώρα?

"Every human being not going to the extreme limit is the servant or the enemy of man"
(Georges Bataille)