Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
15 Apr 2015 09:54 #159419 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

tonyler wrote: Marvel's agents of SHIELD
Η σειρα ειναι εξαρτησιογονα ουσια.Καθε μερα εβλεπα απο 3 επεισοδια και βαλε.Τωρα που τα εχω δει ολα(οσα εχουν βγει) τρεμω....Ελπιζω με το arrow,flash,marvel's agent carter να μου περασει.

Το Agents of SHIELD θέλω να το δω και εγώ αλλα περιμένω πρώτα να τελειώσει η σεζόν. Και το Agent Carter. Θα τα δω μαζί αυτά τα 2

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Apr 2015 10:41 #159420 by Αγησίλαος Σιντόρης

Scorcher wrote: DareDevil, Game of Thrones και πρεπει να δω και το Better Call Saul που το έχω παρατήσει

Το better call Saul τι λεει φιλε μου?? Ειναι καλο? Μου το εχουν προτεινει και αλλοι..Χωρις να κανουμε spoil στην ουσια βλεπουμε την ζωη του Saul η καμια σχεση??

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
15 Apr 2015 12:26 #159424 by Αλέξανδρος Γούλας
εγώ βλέπω τελευταία το the flash πολύ ωραία σειρά θα έλεγα η αγαπημένη μου ,vikings season 3 και λίγο game of thrones :D

More
09 Jun 2015 04:08 #162400 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Agisilaosss wrote:

Scorcher wrote: DareDevil, Game of Thrones και πρεπει να δω και το Better Call Saul που το έχω παρατήσει

Το better call Saul τι λεει φιλε μου?? Ειναι καλο? Μου το εχουν προτεινει και αλλοι..Χωρις να κανουμε spoil στην ουσια βλεπουμε την ζωη του Saul η καμια σχεση??

Ω ρε φίλε, δεν το είδα το post σου γι αυτό δεν απάντησα. Το Better Call Saul είναι η ιστορία του Saul πριν τα γεγονότα του Breaking Bad. Ουτε εγώ το έχω τελειώσει γιατί το βλέπω μαζί με τον κολλητό μου και μας έχουν τύχει διάφορα τους τελευταίους μήνες. Είναι καλό παντως και με λίγα επισόδεια.

Επίσης, τελειώσα την 2η σεζόν του Agents of SHIELD. Ήταν σαφώς καλύτερα από την πρώτη και τελειώσα και την 3η σεζον του Vikings. Αυτή δεν με ξετρέλανε.

More
09 Jun 2015 09:54 #162405 by Τάσος Μαραγκός
εγω βλεπω μονο game of thrones...καθως ειμαι και σε αδεια αφιερωνομαι σε games...

More
09 Jun 2015 10:54 #162408 by Tony
To the flash με αφησε με ανοιχτο το στομα!Το φιναλε ηταν τρομερο!!!Τα επεισοδια το καθενα ξεχωριστα ειχε κατι να δειξει(εννοω οτι κανενα δεν ηταν αδιαφορο).Μακαρι να βγει season 2.
Tελειωσε το season 2 στο agents of shield.Στην 1η σεζον και στα μισα της 2ης ημουν εθισμενος με τη σειρα.Τα τελευταια επισοδια δεν με συγκλονισαν ιδιαιτερα.Πιο πολυ μου αρεσε η 1η σεζον ,οπου το τελος ηταν να τραβας τα μαλλια σου απο το τι εχει παιχτει.
Τα arrow δεν με εχουν τραβηξει παρα πολυ.
Το daredevil τα λατρευω.
Το game of thrones δεν μου αρεσε απο τις αρχες της σειρας.

More
15 Jun 2015 15:38 #162674 by Φοίβος Ζαφείρης
Πρέπει να κάνω catch up και στο Flash και στο GoT και στο Daredevil. Παρ' όλα αυτά για την ώρα μου την έχει δώσει και βλέπω Star Trek: The Original Series και παλιά Doctor Who.

Και Shuriken Sentai Ninninger. Τι, ο μόνος που βλέπει Toku είμαι;

More
15 Jun 2015 17:23 - 15 Jun 2015 17:24 #162676 by Myrmidon
Βλεπω τακτικα τα εξης:

1.Game of Thrones
2. Sherlock
3. The walking dead
4. Salem

To πρωτο και το τελευταιο συνεχιζονται για αυτη τη σεζον, ενω το δευτερο θα συνεχιστει του χρονου και το τριτο απο Οκτωμβρη.

Παλαιοτερα εχω παρακολουθησει τα Life, ER, NCIS,λιγο CSI, ολο το The closer,αρκετο Dr. House, Monk και Prime Suspect, καθως και το Veronica Mars,Grey's Anatomy,Stargate Atlantis, Smallville, Nikita (Petta Wilson),Heroes κλπ
Last edit: 15 Jun 2015 17:24 by Myrmidon.

More
16 Jun 2015 06:17 #162719 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Myrmidongameworldgr wrote: Βλεπω τακτικα τα εξης:

1.Game of Thrones
2. Sherlock
3. The walking dead
4. Salem

Το Salem είναι καλό; Λέει τίποτα;

More
16 Jun 2015 06:49 #162724 by Θάνος Βασιλέρης-Χαλκίδης
Τελειωσα το Sons Of Anarchy (κλαμα στο τελος :ohmy: )
Game of Thrones
Walking Dead
Hannibal
εχω να δω Viking τν τελευταια season
iZombie (τπτ σπουδαιο απλα ν περναει η ωρα)
και αλλες πολλες π τς τελειωσα :P