hominusnocturna wrote: Εγώ έχω πάθει πλάκα με το The Strain. Κάθε Δευτέρα στις 23:00 στο FOX το παίζει.
Πολύ καλό όντως και μακριά από διαμαντένιους και με ανθρώπινες αδυναμίες βρυκόλακες και τέτοιες μορμονοφάσεις σεξουαλικά καταπιεσμένων γυναικών στην Αμερική (έπρεπε να το βγάλω από μέσα μου)
Έπιασα και είδα και το
True Blood και απογοητεύτηκα από ένα σημείο και μετά τελείως.
Αξιόλογο αν και είδα μόνο ένα επεισόδειο ως τώρα είναι το
Hemlock Grove, (με διαφόρων ειδών τέρατα, και την Φαμκε ( Jean, Pheonix) από το Xmen σε πρωταγωνιστικό ρόλο.
Το
Tyrant απογοήτευση, πάνε να προπαγανδίσουν οι Αμερικανοί σαν εγγυητές της ελευθερίας και υπερασπιστές της δικαιοσύνης και του καλού, πέρα από αυτό βλέπεται.
Το
Outlander φαίνεται ενδιαφέρον γιατί είναι σενάριο ( γυναίκα από το 1945 μεταφέρεται πίσω στη Σκωτία του 1743) που δεν πολυβλέπεις συχνά πλέον αλλά σαν νέα σειρά εφιστώ προσοχη.
Έβαλα στο πλάνο να αρχίσω το
Under the Dome, εξωγήινοι ήρθαν στη γη φάση.
Με εξαίρεση το The Strain που το θεωρώ πολύ καλο για το είδος του και μακριά απο love stories, ξαναείδα το
Firefly για να στανιάρω λίγο
Γενικά άμα βαριέμαι βάζω κανά
The Big Bang Theory ή
Family Guy
Btw αν σας αρέσουν πολύ σειρές τύπου
Vampire Diaries, τσεκάρετε και το
Lost Girl ( μου αρέσει το δίδυμο των πρωταγωνιστριών
εκεί )
palex94 wrote: Agent of S.H.I.E.L.D (marvel)
Tommorow People,New Girl
Και αυτά τα είδα αλλά να πω την αλήθεια ξέρασα με το Tommorow People, πιο teen age αμερικανιά μόνο το american pie με τη χυδαιότητα του..(όχι ότι είναι κακή για την εποχή του
)
To
New Girl συμπαθητικό, αλλά υπερβολικά υπερεκτιμημένο στην αμερική
Για το
Agent of S.H.I.E.L.D περίμενα πολύ περισσότερα....είχε τις βάσεις αλλά αν δεν βαζεις και χρήμα...Σαν το
The Arrow είναι και υποθέτω και το
The Flash αν και είδα το πρώτο επεισόδιο και μου άρεσε αρκετά φοβάμαι σαν το Τhe Arrow θα καταλήξει, ίδια παραγωγή κτλ...
Εβαλά τους τίτλους με Βold ώστε να βρίσκεται εύκολα τους τίτλους αν θέλετε να ψάξετε μια σειρά γρήγορα στο net