Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Σειρές: Γενική συζήτηση/Ποιες βλέπετε

More
05 Feb 2014 09:56 #140059 by Jester
Το Fringe ήταν όντως κορυφαίο, ειδικά στον τομέα του sci-fi που είναι φτωχός τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτό το Mentalist...πραγματικά από ένα σημείο και μετά δε βαριέσαι αυτό το αινιγματικό και καλά σχεδόν χαμογελαστό ύφος του Barker; Εμένα με κούρασε...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Feb 2014 10:27 #140061 by Alex Filos

Jester wrote: Το Fringe ήταν όντως κορυφαίο, ειδικά στον τομέα του sci-fi που είναι φτωχός τα τελευταία χρόνια. Αλλά αυτό το Mentalist...πραγματικά από ένα σημείο και μετά δε βαριέσαι αυτό το αινιγματικό και καλά σχεδόν χαμογελαστό ύφος του Barker; Εμένα με κούρασε...

Το Mentalist είναι πιο καλή σειρά απ' ότι θα περίμενε κάποιος. Νομίζω σε αυτού του είδους τις σειρές είναι η καλύτερη, πάνω και από το Castle. Γενικά δεν κουράζει αλλά ειδικά η τελευταία season είναι από τις καλύτερες με πάρα πολλά γεγονότα να συμβαίνουν στη μέση και όχι στο τέλος όπως συνηθίζεται ενώ το στυλ της σειράς αλλάζει σημαντικά.

More
05 Feb 2014 11:36 #140063 by tony g
το mentalist πάντα ήταν βαρετό και ο πρωταγωνιστής αδιάφορος

More
05 Feb 2014 14:23 #140067 by Νίκος Τριανταφύλλης
εγω ξεκινησα το black sails και το the tommorow people δυνατες σειρες φαινονται μεχρι τωρα!

More
05 Feb 2014 14:26 #140068 by Νότης Σιδεράκης

Zaratoth wrote:

WastedReaper wrote: και το Doctor Who.

Τα παλιά ή τα καινούργια; Σε ποιον Doctor είσαι;

Στα παλιά.Δεν νομίζω να αρχίσω τα καινούργια.

More
05 Feb 2014 18:01 #140086 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Εγώ βλέπω Sherlock, πολύ καλό, ιδανικοί οι πρωταγωνιστές, αλλά σε κάτι στιγμές πάει να κάνει "αμερικανιές" που με χαλάνε λίγο, άγγλοι είστε δεν χρειάζονται..πάντως είναι τέλειο για βραδάκυ να χαλαρώσεις, έχει και χιούμορ και mystery

More
05 Feb 2014 18:16 #140089 by Γιώργος Λόλας
Το True Detective έχει πάρει πολύ καλές κριτικές έως τώρα και ψήνομαι να το ξεκινήσω.

Τώρα βλέπω Hart of Dixie, Almost Human, The Tomorrow People. Κλασσικά επίσης παρακολουθώ ακόμα The Big Bang Theory και How I Met Your Mother. Α και το New Girl.

More
05 Feb 2014 23:08 #140108 by Νικολής Ασημάκης

WastedReaper wrote:

Zaratoth wrote:

Τα παλιά ή τα καινούργια; Σε ποιον Doctor είσαι;

Στα παλιά.Δεν νομίζω να αρχίσω τα καινούργια.

Γιατί όχι και τα καινούργια; Είναι πολύ καλά. Τα είδα όλα και τώρα τελειώνω σιγά σιγά την πρώτη season του πρώτου Doctor.

More
06 Feb 2014 18:30 #140166 by Νότης Σιδεράκης

Zaratoth wrote:

Γιατί όχι και τα καινούργια; Είναι πολύ καλά. Τα είδα όλα και τώρα τελειώνω σιγά σιγά την πρώτη season του πρώτου Doctor.

Πήγα να δω trailer για τα καινούργια επεισόδια και μπορώ να πω ότι δεν έχεις άδικο,στο άμεσο μέλλον αφού τελειώσω τα παλιά θα αρχίσω να βλέπω τα καινούργια. X-Files έχεις δει?

More
30 Apr 2014 00:47 #143861 by Sotiris Greece
Αυτές που βλέπω είναι τα κλεμμένα όνειρα και το μπρούσκο.