Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Firefox: Γενική συζήτηση

More
21 Oct 2010 13:43 #82258 by Ιβάν
Γρήγορος, ασφαλής, ελαφρύς και πάνω απ' όλα αξιόπιστος. Σας φαίνονται αδύνατα όλα αυτά να τα έχει ένας browser? Τότε δεν έχετε δοκιμάσει τον Mozilla Firefox 4.0 beta. Μετά το 3.6 που τα πήγε πολύ καλά (κατά την γνώμη μου) η Mozilla ετοιμάζει και τον 4.0. Μέχρι τώρα η Mozilla έχει βγάλει 6 beta, που η μια είναι καλύτερη απ' την άλλη. Τον λόγο που έχει βγάλει είδη 6 beta δεν τον ξέρω, αλλά αυτό που ξέρω είναι πως αυτή η εταιρία δεν βαρίεται και θέλει με αυτόν τον τρόπο να προσελκήση πιο πολύ κόσμο, και αυτός είναι ο λόγος που στις beta της χρησιμοποιεί ερωτηματολόγιο. Είναι μια εταιρία που θέλει να καλύψει όλες τις ανάγκες ενός χρήστη internet. Όπως και ο 3.6 έτσι και ο 4.0 περιέχει διάφορα themes για να μπορεί ο user να διακοσμήσει τον browser του, το ίδιο ισχύει και για τον ορθογραφικό έλεγχο.

Κύριο χαρακτηριστικό του Firefox 4.0 είναι η aero αισθητική που επικρατεί στα Windows Vista και στα Windows Se7en. Ένα άλλο εξίσου σημαντικό χαρακτηριστικό είναι η ταξινόμηση των tabs κατά ομάδες. Τι εννοώ? Εννοώ πως τώρα δεν θα έχετε μπόλικα tabs από πολλές σελίδες με αποτέλεσμα να ψάχνεστε και να σας δημιουργεί πρόβλημα, αλλά θα μπορείτε να τα χωρίζετε κατά ομάδες (π.χ. τα tabs του GameWorld σε μια "θήκη"). Περισσότερα θα καταλάβετε από αυτό το βίντεο:

[youtube:2s6siodr]
[/youtube:2s6siodr]

www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/
Κάνοντας κλικ στο από πάνω link μπορείτε να κατεβάσετε την πιο πρόσφατη beta, δηλαδή την beta 6.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Oct 2010 15:49 #82269 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Πρεπει να γινει ταχυτερος στο ανοιγμα και στο rendering σελιδων διοτι ο chrome παει πολυ καλα σε αυτες τις 2 κατηγοριες

More
22 Oct 2010 15:29 #82312 by Ιβάν

Ais wrote: Πρεπει να γινει ταχυτερος στο ανοιγμα και στο rendering σελιδων διοτι ο chrome παει πολυ καλα σε αυτες τις 2 κατηγοριες

Αν μιλάς για τον 4.0 τότε τι να σου πω. Έχεις δίκιο ότι καθυστερεί στο άνοιγμα, άλλα εμένα μου φαίνεται μια χαρά. Είναι πολύ καλός κατά την γνώμη μου.

More
22 Oct 2010 22:12 #82323 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Περιμενω να δω τον 4.0 stable να κοντραρει τον chrome και ισως να ειναι και ταχυτερος στο rendering σελιδων. Aν βαλει και το gpu support τοτε ειμαστε κομπλε :)

More
22 Oct 2010 23:25 #82326 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να συναγωνιστεί ποτέ κανένας browser τον Chrome, διότι πολύ απλά είναι προϊόν της Google και από τη στιγμή που συνεργάζεται άμεσα με την Google, έχει ένα πλεονέκτημα στην ταχύτητα. Απλά αυτό πιστεύω και ξέρω πως συμβαίνει.

More
23 Oct 2010 11:10 #82335 by Ιβάν

TheReaper wrote: Καλά, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να συναγωνιστεί ποτέ κανένας browser τον Chrome, διότι πολύ απλά είναι προϊόν της Google και από τη στιγμή που συνεργάζεται άμεσα με την Google, έχει ένα πλεονέκτημα στην ταχύτητα. Απλά αυτό πιστεύω και ξέρω πως συμβαίνει.

Πλεονέκτημα όσον αφορά την Google. Άλλο Google και άλλο GameWorld. Κατάλαβες?

More
24 Oct 2010 01:19 #82398 by rafor
Εδω Alcatraz εισαι τελειως ακυρως..τι σχεση εχει το GW με την Google???Και εγω ειμαι της γνωμης οτι το Google Chrome ειναι γρηγοροτερο απο το Mozilla.Τεσταρετο λιγακι και μετα αποκτισε καλυτερη προσωπικη αποψη.Και εγω καποτε ελεγα, το Firefox ειναι το πιο γρηγορο, αλλα μετα δοκιμασα τη γλυκα του Chrome!

More
24 Oct 2010 19:13 #82485 by Στέφανος Τρίγγας

Alcatraz wrote:

TheReaper wrote: Καλά, δεν νομίζω ότι θα μπορέσει να συναγωνιστεί ποτέ κανένας browser τον Chrome, διότι πολύ απλά είναι προϊόν της Google και από τη στιγμή που συνεργάζεται άμεσα με την Google, έχει ένα πλεονέκτημα στην ταχύτητα. Απλά αυτό πιστεύω και ξέρω πως συμβαίνει.

Πλεονέκτημα όσον αφορά την Google. Άλλο Google και άλλο GameWorld. Κατάλαβες?

Δεν σου είπα να μην ανοίξεις το κουτάκι με τις ασυναρτησίες;

More
24 Oct 2010 19:17 #82487 by Aνέστης Αδαμίδης
Σε ποιον πάει αυτό; Εμένα ή τον Alcatraz;

More
24 Oct 2010 22:43 #82509 by Στέφανος Τρίγγας

TheReaper wrote: Σε ποιον πάει αυτό; Εμένα ή τον Alcatraz;

Alcatraz