Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Firefox: Γενική συζήτηση

More
01 Aug 2011 22:25 #97001 by Ιβάν
Geonick δεν ήταν καμία διεύθυνση... απλά το εμφάνιζε όταν άνοιγα μια καινούρια σελίδα ή εκανα refresh. Τέλος καλό όλα καλα, το πρόβλημα λύθηκε. Έκανα ένα scanninig με τον CCleaner και όλα διορθώθηκαν. Ευχαριστώ πάντως.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Aug 2011 13:01 #97652 by eliminator
Ο Firefox 7 υπόσχεται μικρότερη κατανάλωση μνήμης

Αμέσως μετά το επίσημο ντεμπούτο του Firefox 6, η Mozilla ανακοίνωσε ότι η 7η έκδοση του δημοφιλούς browser περνά στη φάση beta. Όπως συμβαίνει συνήθως με κάθε νέα έκδοση του Firefox, η Mozilla υπόσχεται χαμηλότερη κατανάλωση μνήμης.

Οι μηχανικοί του browser προβλέπουν ότι η βελτίωση των επιδόσεων θα αγγίζει το 30%. Η χρήση της μνήμης ήταν πάντα η "ανοικτή πληγή" του Firefox και η εταιρεία υπόσχεται σημαντικές βελτιώσεις σε αυτό τον τομέα με κάθε νέα έκδοση. Βέβαια, δε λείπουν αυτοί που λένε ότι η τελευταία σταθερή έκδοση εμφανίζει αδικαιολόγητα memory leaks, ενώ κάποιοι κάνουν λόγο ακόμα και για crashes.

Η beta έκδοση του Firefox είναι διαθέσιμη για Windows, Mac OS X και Linux και μπορείτε να την κατεβάσετε από αυτή τη διέυθυνση

More
23 Aug 2011 13:13 #97653 by Kostas Milonas
Προσωπικα με την νεα Beta εχω δει σημαντικη μειωση της μνημης κοντα στα 30% που ισχυριζονται και κανενα crash, οποτε σιγουρα ειναι μια εκδοση που αξιζει να την δουν οι χρηστες του ff :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
06 Sep 2011 14:45 #98032 by Μάνος Γρυπάρης
Συμφωνώ. Ήδη ο 6 έχει βελτιωθεί σε αυτό και μπράβο στη Μozilla. Άλλωστε έχανε χρήστες που πήγαιναν προς Google Chrome μεριά και δεν άφησε τον χρόνο να κυλίσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
06 Sep 2011 14:56 #98033 by Kostas Milonas
Tο κακο ειναι οτι στη μια beta μπορει να ειναι ολα καλα και στην επομενη να σου ξανακανει κολπα... Μακαρι να σταθεροποιηθει η κατασταση επειδη ως browser αξιζει.

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
06 Sep 2011 15:41 #98040 by Θοδωρής Κώτσελας
για εμενα ο mozilla ειναι καλυτερος απο τον google chrome.μπορει να ειναι και η ιδεα μου γιατι τον εχω συνηθισει.

More
06 Sep 2011 16:45 #98046 by Γιάννης Μίνως
Είναι θέμα συνήθειας όπως είπες, κάποτε τον θεωρούσα τον καλύτερο τώρα όμως έχω σχεδόν 3 μήνες τον Chrome και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

More
06 Sep 2011 18:37 #98058 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Για μένα it's all the same. Βέβαια Firefox λόγο συνήθειας έχω αλλά και το Chrome δεν με έχει απογοητεύσει.

More
06 Sep 2011 18:44 #98059 by Γιάννης Μίνως
Το μεγάλο ατού του Firefox είναι τα Add-ons, αλλά και ο Chrome με το Web Store έχει μπει πολύ δυνατά.
Έχει αρκετές ενδιαφέρουσες εφαρμογές και ωραία games.

More
06 Sep 2011 21:45 #98065 by squall gr
Τι να το κάνω που θα καταναλώνει λιγότερη μνήμη; Αφού θα είναι πάλι πιο αργός. Έχει περίπου δυο μήνες που έβαλα τον Chrome και δεν τον αλλάζω με τίποτα.