Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Firefox: Γενική συζήτηση

More
18 Nov 2009 16:37 #65162 by georgiosss1
ειχα το ιδιο προβλημα και εγω και τελικα εφτεγε το panda ειχα πατησει να μην εχει προσβαση κατι απο μια σελιδα .κ.τ.λ. και χανα εκανα εγκατασταση το panda και λυθηκε το προβλημα

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Aug 2010 17:58 #76798 by Ιβάν
Ρε παιδιά έχω ένα αρκετά γελοίο πρόβλημα με τον Firefox. Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι τα "Αγαπημένα" στον Firefox, ώστε να βάλω κάποιες σελίδες και να μου τις εμφανίζει σαν toolbar. Όπως είναι και στο Internet Explorer. Υπάρχει κάτι τέτοιο στον firefox;

More
16 Aug 2010 18:18 #76799 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Alcatraz wrote: Ρε παιδιά έχω ένα αρκετά γελοίο πρόβλημα με τον Firefox. Μπορεί κάποιος να μου πει που είναι τα "Αγαπημένα" στον Firefox, ώστε να βάλω κάποιες σελίδες και να μου τις εμφανίζει σαν toolbar. Όπως είναι και στο Internet Explorer. Υπάρχει κάτι τέτοιο στον firefox;

Ο mozzila το ειχε πολυ πιο πριν απο τον explorer αυτό.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να κάνεις δεξι κλικ κάτω απο την address bar και να πατήσεις στο Νεος σελιδοδείκτης. Μετα όλα ειναι πανευκολα.

Δες εδώ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Aug 2010 11:15 #76873 by Kostas Milonas
Βασικα στις νεοτερες εκδοσεις του firefox μπορεις να προσθεσεις ενα Σελιδοδεικτη (αντιστοιχο των Αγαπημενων του Explorer) αν κανεις κλικ στο αστερακι που ειναι στην δεξια ακρη της address bar. Αν κανεις ενα δευτερο κλικ μπορεις να καθορισεις ακριβως σε πιο φακελο θελεις να σωθει, στην περιπτωση σου στον φακελο Bookmarks Toolbar (δε θυμαμαι πως ειναι στη ελληνικη εκδοση)

Ή ακομα πιο ευκολα κανε drag and drop την διευθυνση στην Bookmarks Toolbar και θα στο φτιαξει απο μονο του :wink:

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
19 Aug 2010 11:22 #76874 by Ιβάν
Όχι όχι. Το πρόβλημα έχει λυθεί. Πάντως σε ευχαριστώ.

More
19 Aug 2010 12:43 #76876 by arkypraios
Παιδια εγω εχω ενα αλλο προβλημα ενω με internet explorer και chrome φορτωνουν κανονικα ολες οι σελιδες με τον firefox οι 8 στις 10 αργουν να φορτωσουν πολυ,θεμα ταχυτητας δεν νομιζω να παιζει αν ξερετε κατι βοηθηστε με.

More
19 Aug 2010 12:48 #76877 by Ιβάν
Ποια έκδοση του firefox έχεις;

More
19 Aug 2010 14:00 #76880 by Kostas Milonas
Μπορει καποιο add on ή καποιο tweak που να εκανες να μην παιζει σωστα. Δοκιμασε να ξεκινησεις τον Firefox σε Safe Mode (ασφαλη λειτουργια)
Εναρξη->Προγραμματα->Mozilla Firefox-> Mozilla Firefox (Safe Mode)

Αν δεις οτι παιζει σωστα τοτε τσεκαρε τα add on που εχεις να δεις πιο μπορει να κανει ζημια. Επισης απο το μενου του Safe Mode μπορεις να επαναφερεις τις προεπιλεγμενες ρυθμισεις που πολυ πιθανο να σου λυσει το προβλημα :-)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
19 Aug 2010 14:12 #76881 by arkypraios

Ποια έκδοση του firefox έχεις;

Εχω την 3.6.8

Μπορει καποιο add on ή καποιο tweak που να εκανες να μην παιζει σωστα. Δοκιμασε να ξεκινησεις τον Firefox σε Safe Mode (ασφαλη λειτουργια)
Εναρξη->Προγραμματα->Mozilla Firefox-> Mozilla Firefox (Safe Mode)

Αν δεις οτι παιζει σωστα τοτε τσεκαρε τα add on που εχεις να δεις πιο μπορει να κανει ζημια. Επισης απο το μενου του Safe Mode μπορεις να επαναφερεις τις προεπιλεγμενες ρυθμισεις που πολυ πιθανο να σου λυσει το προβλημα :-)

Να σου πω την αληθεια δεν ειδα μεγαλη διαφορα αλλα πηγαινε φορτωνε γρηγοροτερα

More
19 Aug 2010 14:14 #76882 by Ιβάν

arkypraios wrote: Να σου πω την αληθεια δεν ειδα μεγαλη διαφορα αλλα πηγαινε φορτωνε γρηγοροτερα

Και τι Windows έχεις;