Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Firefox: Γενική συζήτηση

More
01 Nov 2006 23:49 #21847 by Σπύρος Κλαουδάτος
μη τσιμπατε ρε

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Nov 2006 02:15 #21855 by Ανδρέας Γρυπάρης
:lol: .. Άλλη μια προσθήκη για τα μαργαριτάρια..

More
02 Nov 2006 10:52 #21863 by Δημήτρης Μπαλαγιάννης
Τι είναι αυτή η μαλακία??? Ειδικά τα warnings. Ευτυχώς που δενέχει και τον gamesradio.gr!!!

More
26 May 2008 02:16 #42716 by Μάνος Γρυπάρης
Dr.Web anti-virus link checker 1.0.15

Με αυτό το Plugin για Firefox μπορείτε να τσεκάρετε όποιο αρχείο πρόκειται να κατεβάσετε ή οποια σελίδα πρόκειται να επισκεφθείτε.

Κλικ εδώ για Download

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Jun 2008 16:14 #42897 by Μάνος Αλιμπέρτης
Για ρεκορ Γκίνες πάει ο Firefox 3

O Firefox κακα τα ψέμματα ειναι ενας απο τους πιο αγαπημένους browsers για το World Wide Web.

Ηδη ετοιμάζεται η τρίτη του έκδοση που θα έχει μάλιστα ξεχωριστο Interface αναλόγως το λειτουργικο σύστημα. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις ειναι

Everything that has a beginning has an end...

More
01 Jun 2008 16:30 #42898 by Μπάμπης Χαραλάμπους

profitis\ wrote: O Firefox κακα τα ψέμματα ειναι ενας απο τους πιο αγαπημένους περιηγητές για το World Wide Web.

Ηδη ετοιμάζεται η τρίτη του έκδοση που θα έχει μάλιστα ξεχωριστο Interface αναλόγως το λειτουργικο σύστημα. Οι μέχρι τώρα εντυπώσεις ειναι  θετικότατες και η ανθρωποι της Mozilla προσπαθούν να κάνουν το Firefox 3 το λογισμικο με τα περισσότερα downloads τη πρώτη μέρα κυκλοφορίας του.

Γι' αυτο το σκοπο έχουν ετοιμάσει και μία ειδική ιστοσελίδα που κάποιος μπορεί να γραφτεί ωστε να λάβει υπενθύμιση όταν θα ειναι διαθέσιμος προς το κοινο για κατέβασμα.

Εβαλα και εγω το mail μου.. (Off-topic: Και εκει Macedonia λεει γμτο :evil:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
01 Jun 2008 16:51 #42899 by Μάνος Αλιμπέρτης

IloveCONSOLES\ wrote:

Εβαλα και εγω το mail μου.. (Off-topic: Και εκει Macedonia λεει γμτο :evil:

Everything that has a beginning has an end...

More
14 Jun 2008 14:30 #43624 by Μάνος Γρυπάρης
Με επίσημη ανακοίνωση του ιδρύματος Mozilla, η τελική έκδοση του δημοφιλούς browser Firefox, θα κυκλοφορήσει την Τρίτη 17 Ιουνίου.

Με τη κυκλοφορία της τρίτης έκδοσης του Firefox, φτάνει στο τέλος μια περίοδος 34 μηνών κατά την οποία χιλιάδες testers δοκίμασαν τα νέα χαρακτηριστικά και τη συμβατότητα του προγράμματος με πλήθος ιστοσελίδων.

Κατά τη πάγια τακτική του ιδρύματος Mozilla, ο Firefox 3.0 θα κυκλοφορήσει άμεσα για όλες τις πλατφόρμες όπως Windows, Linux, MacOS και μεταφρασμένο σε αρκετές γλώσσες μεταξύ των οποίων και η ελληνική.

Παράλληλα το ίδρυμα Mozilla υπενθυμίζει το στόχο που έχει βάλει για τα Ρεκόρ Γκίνες, ως η μέρα με τα περισσότερα downloads ενός προγράμματος. ‘Ηδη στην ειδική ιστοσελίδα που έχει αναρτήσει το ίδρυμα, έχουν εγγραφεί περισσότερο από ένα εκατομμύριο ενδιαφερόμενοι.

blog.isotopon.com

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
14 Jun 2008 15:13 #43630 by Kostas
Firefox FTW.

More
14 Jun 2008 19:44 #43633 by Petros
Παιδιά πολύ καλό το Firefox 3 αλλά και το Opera 9.50 είναι τέλειο! (Ποιο secure από firefox )

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR