Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Firefox: Γενική συζήτηση

More
06 Sep 2011 23:46 #98070 by Ιβάν

squall gr wrote: Τι να το κάνω που θα καταναλώνει λιγότερη μνήμη; Αφού θα είναι πάλι πιο αργός. Έχει περίπου δυο μήνες που έβαλα τον Chrome και δεν τον αλλάζω με τίποτα.

Τι αργός μωρέ? Ακούς τι λες? Τον έχεις δοκιμάσει? Επειδή εγώ τον εχω δοκιμάσει... ακόμα και ο 4 είναι πιο γρήγορος από τον chrome!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2011 01:08 #98073 by Γιάννης Μίνως

Alcatraz wrote: Τι αργός μωρέ? Ακούς τι λες? Τον έχεις δοκιμάσει? Επειδή εγώ τον εχω δοκιμάσει... ακόμα και ο 4 είναι πιο γρήγορος από τον chrome!

Η εμπειρία χρήσης σε κάθε χρήστη είναι υποκειμενική, εμένα ο Chrome μου φαίνεται πιο γρήγορος από τον Firefox.

More
07 Sep 2011 01:38 #98076 by toni97
Αμήν και πότε...
Ο firefox όπως όλοι ξέρουμε είναι από όλες τις πλευρές ο καλύτερος...
Και το θέμα στην μνήμη του κάνει πολύ κακό...
Από προσωπική εμπειρία με έχει κουράσει και είμαι έτοιμος να τον αλλάξω...Τώρα κατεβάζω την beta για να δω μήπως αλλάξει κάπως... :/

EDIT: Μπράβο στον firefox..!!!
Είναι απίστευτο πόσο ποιο λίγο μνήμα πιάνει!!!
Firefox for ever xD

More
29 Sep 2011 12:46 #99226 by eliminator
Κυκλοφόρησε ο Firefox 7

Υπόσχεται μειωμένη χρήση μνήμης

Ο δημοφιλής browser Firefox κυκλοφόρησε την νέα έκδοση του, συγκεκριμένα την 7η κατά σειρά. Στη νέα λοιπόν έκδοση, η Mozilla υπόσχεται μερικές αρκετά ενδιαφέρουσες βελτιώσεις, με πιο σημαντική αυτή που σχετίζεται με το κομμάτι των επιδόσεων μιας και στη νέα έκδοση θα χρησιμοποιεί μέχρι και 50% λιγότερη μνήμη.

Παράλληλα μία νέα έκδοση του hardware-accelerated Canvas υπόσχεται να επιταχύνει τις σελίδες σε HTML5. Επίσης, κάνει το ντεμπούτο του είναι ένα νέο χαρακτηριστικό Τηλεμετρίας που επιτρέπει στους χρήστες να παρέχουν ανώνυμα δεδομένα απόδοσης του προγράμματος στην Mozilla, εάν φυσικά το επιθυμούν.

More
29 Sep 2011 13:33 #99231 by Kostas Milonas
Δεν υποσχεται απλα, πραγματοποιει! Εχω μεινει παρα πολυ ικανοποιημενος απο την νεα εκδοση, φαινεται οτι επιτελους καταφερονουν να τον στρωσουν τον browser τους...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
29 Sep 2011 14:43 #99239 by Jigoku No Tora
παιδιά το έχει κατεβάσει κανείς ? αν ναί λέει καθόλου το καινούριο mozilla firefox 7 ?

More
29 Sep 2011 14:55 #99245 by Άγγελος Φασούλης
Όντως έχει αρχίσει να στρώνει. Λιγότερη Ram χαρούμενοι users!

More
29 Sep 2011 22:54 #99283 by Ανδρέας Γρυπάρης
εγώ δεν είχα ποτέ παράπονο με τη ram, πάντα στα PC μου είχα 4GB με 8GB. (εξ' άλλου οι μνήμες έχουν ξεφτίλα τιμές σήμερα, το βρίσκω χαζό κάποιος να έχει λιγότερο από 4GB και να παίζει games!).
Ακόμη είμαι με τον 3.6.22 και δεν τον αλλάζω με τίποτα λόγω σταθερότητας και συνήθειας.

More
30 Sep 2011 10:22 #99293 by Fotis Rozakis
Εγώ χρησιμοποιώ το google chrome αλλά σίγουρα θα δοκιμάσω και το νέο firefox, αν μη τι άλλο αξίζει η προσπάθεια μια δοκιμή....

More
02 Oct 2011 22:16 #99484 by eliminator
Firefox 8: Beta

Με την 7η έκδοση του Firefox να έχει κυκλοφορήσει μόλις λίγες μέρες πριν, την εμφάνισή του έκανε ο Firefox 8 σε beta φυσικά έκδοση.

Οι νέες αλλαγές που θα φέρνει η νέα αυτή έκδοση περιλαμβάνουν και το ότι θα μπορείς να χρησιμοποιείς και το Twitter ως μηχανή αναζήτησης, μεγαλύτερη ευελιξία στην αποκατάσταση των ταμπελών κατά την εκκίνηση και βελτίωση του ελέγχου από τον χρήστη σε διάφορα add-ons.

Μάλιστα ο περιηγητής σε περίπτωση που εγκατασταθεί κάποιο πρόσθετο προτού αυτό ενεργοποιηθεί θα περιμένει πρώτα την έγκριση από τον χρήστη, δίνοντας μεγαλύτερο έλεγχο στον χρήστη.