Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Firefox: Γενική συζήτηση

More
05 Nov 2010 16:35 #83490 by Ιβάν

rafor wrote: Εδω Alcatraz εισαι τελειως ακυρως..τι σχεση εχει το GW με την Google???Και εγω ειμαι της γνωμης οτι το Google Chrome ειναι γρηγοροτερο απο το Mozilla.Τεσταρετο λιγακι και μετα αποκτισε καλυτερη προσωπικη αποψη.Και εγω καποτε ελεγα, το Firefox ειναι το πιο γρηγορο, αλλα μετα δοκιμασα τη γλυκα του Chrome!

Μάλλον δεν κατάλαβες τι ήθελα να πω. Να σου το εξηγήσω τότε αυτό που θέλω να πω. Ο Χάρος είπε ότι έχει πλεονέκτημα επειδή είναι προϊόν της Google. Και σου λέω εγώ τώρα τι σχέση μπορεί να έχουν οι σελίδες της Google και η ίδια η Google με το GW? Με Καταλαβένεις? Δηλαδή ο chrome μπορεί να πλεονεκτεί στις σελίδες της Google όχι όμως στις υπόλοιπες! Πολλές σελίδες δεν υποστηρίζονται από τον chrome και ένα παράδειγμα είναι οι Φυλετικές Μάχες. Αυτή είναι η αποψή μου! :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2010 13:11 #83550 by Aνέστης Αδαμίδης
Το 85% των σελίδων φιλτράρεται μέσω Google. Oπότε το Chrome έχει εμφανές πλεονέκτημα, καθώς τις διαβάζει μέσω του google και λειτουργεί ταχύτερα. Το ότι κάποιες σελίδες δεν υποστηρίζονται είναι αλήθεια, όπως το imageshack που μπορείς να ανεβάσεις μόνο από ΙΕ και Firefox.

More
16 Nov 2010 15:00 #84253 by Ιβάν
Mozilla Firefox 4.0 beta 7

Ο Mozilla Firefox 4.0 beta 7 είναι γεγονός. Μετά από κάμποσο καιρό και πολλές βελτιώσεις, που θα αναφέρω και στην συνέχεια, τελικά κυκλοφόρησε. Σε αντίθεση με τις άλλες beta που είχαν ελάχιστες βελτιώσεις, αυτή η beta κάνει ένα μεγάλο βήμα μπροστά και αφήνει τους άλλους browsers αδιάβαστους. Και πιο συγκεκριμένα έχει ενσωματώσει τον μεταγλωττιστή JagerMonkey JIT στο νέο SpiderMonkey μηχάνημα.

Σύμφωνα με την συγκριτική αξιολόγηση της εταιρίας, ο Firefox 4 beta 7 είναι τρεις φορές πιο γρήγορος από τον τρέχον Firefox 3.6.12 και από τα δύο Kraken και SunSpider JavaScript σημεία αναφοράς, και πέντε φορές πιο γρήγορος από τον Firefox 3.6.12 στο V8 σημείο αναφοράς. Περισσότερα θα καταλάβετε από το παρακάτω σχεδιάγραμμα:

Σαν μια πλήρης ολοκληρωμένη beta ο Firefox 4 beta 7 έχει πολλές ακόμα αλλαγές εκτός από την JavaScript απόδοση. Υπάρχει μια αναβαθμισμένη γραμμή URL που δείχνει τώρα τον προορισμό των υπερ-συνδέσεων μόλις το ποντίκι αιωρείται πάνω από έναν σύνδεσμο, ενημερώνει τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης και το Panorama (γνωστό ως Tab Candy), ένα χαρακτηριστικό γνώρισμα αναζήτησης που λειτουργεί στις ανοικτές καρτέλες, καλύτερη υποστήριξη για την επιτάχυνση του υλικού, και υποστηρίζει το OpenType, μια μορφή γραμματοσειράς που επιτρέπει την πιο πλούσια τυπογραφία στο διαδίκτυο.

Περιττό να πω πως έχει υποθεί ότι η τελική έκδοση του Firefox 4.0 θα έχει την ίδια εμφάνιση με την beta 7.

Αν τρέχετε ήδη μια προηγούμενη beta έκδοση του Firefox 4 θα πρέπει να δείτε μια αυτόματη ενημέρωση σύντομα. Διαφορετικά, αν θέλετε να κατεβάσετε την beta 7 για Windows, Mac ή Linux 32-bit, 64-bit, απλά κάντε κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

www.mozilla.com/en-US/firefox/beta/

More
16 Nov 2010 21:45 #84267 by Kostas Milonas
Πολυ καλη δουλεια εχουν κανει με τα τελευταια build tου firefox, αντε να βγει και η τελικη!

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
16 Nov 2010 22:29 #84271 by Ιβάν

asmilon wrote: Πολυ καλη δουλεια εχουν κανει με τα τελευταια build tου firefox, αντε να βγει και η τελικη!

Συμφωνώ μαζί σου αδερφέ. Επίσης θα πω κάτι που μπορεί να ακουστεί λίγο περίεργο στους Chrome users αλλά η διαφορά της beta 7 και του Chrome στην ταχύτητα είναι αισθητή, και νικάει ο Firefox 4 beta 7! Για παράδειγμα για να μπει ο chrome στο GameWorld κάνει 5:03 ενώ ο Firefox 4 beta 7 κάνει 4:62 (δευτερόλεπτα εννοώ).

More
24 Jan 2011 13:26 #88583 by Ιβάν
Μετά από την beta 7 έχουν βγει και άλλες δύο! Κάντε λήψη της τελευταίας beta κάνοντας κλικ στον παρακάτω σύνδεσμο.

www.mozilla.com/el/firefox/beta/ ... c_ev=click

More
16 May 2011 07:28 #93405 by Ιβάν
Firefox 4: Πως κάνουμε save τα tabs
Η απάντηση στο πιο συχνό ερώτημα των χρηστών του Firefox 4.

Για κάποιον εντελώς ανεξήγητο λόγο, η Mozilla αποφάσισε να αφαιρέσει την δυνατότητα του save των tabs στην νέα έκδοση του Firefox. Για να την ενεργοποιήσετε και πάλι όμως, μπορείτε να κάνετε τα εξής:

1. Στην γραμμή διεύθυνσης του Firefox, αντί για τo URL ενός site πληκτρολογήστε το about:config
2. Κάντε κλικ στο "I’ll be careful, I promise!". Μη φοβάστε, ο browser δεν θα πάθει απολύτως τίποτα.
3. Απ' την λίστα επιλέξτε το browser.showQuitWarning και κάντε δεξί κλικ και Toggle.
4. Είστε έτοιμοι. Την επόμενη φορά που θα κλείσετε τον Firefox από το File/Exit, θα παραπεμφθείτε για την επιλογή Save and Quit και τα ανοιχτά tabs σας θα αποθηκευτούν.

GameWorld

Για όσους δεν έχουν κατεβάσει τον Firefox 4 τότε κάντε κλικ εδώ.

More
01 Aug 2011 16:01 #96986 by Ιβάν
Κάτι έχει πάθει ο δικός μου Firefox και κάθε φορά που ανοίγω μια καινούρια σελίδα ή ανανεώνω κάποια μου βγάζει μια καινούρια καρτέλα, την παρακάτω.

Ξέρει κανείς τίποτα παιδιά?

More
01 Aug 2011 16:21 #96987 by Kostas Milonas
Για καποιο λογο σου φορτωνει μια διευθυνση που εχει μη λατινικους χαρακτηρες (πχ ελληνικα, αλλα οχι απαραιτητα) και δε την βρισκει και για αυτο σου κανει αυτο. Η Homepage σου ποια ειναι? Μηπως εχει σωθει εκει κατι λαθος...

Επισης δες στα addons σου αν εχεις καποιο περιεργο το οποιο θα μπορουσε να σου κανει αυτη την συμπεριφορα, πχ εγω εχω δει απο ελληνικο web radio να σου ενσωματωνει μηχανη αναζητησης οταν ανοιγεις νεο tab και φυσικα να εχει και το λογοτυπο του πανω πανω...

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
01 Aug 2011 19:07 #96995 by Nikos Georgopoulos
Ποια διευθυνση ειναι αυτη καταρχην?ρωταω επειδη δεν φαινεται καλα η σελιδα.