Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
02 Apr 2007 05:47 #29666 by a Guest

freak27\ wrote: 1ο η μπαταρια του sixaxis επαναφορτιζεται

Εννοείται φίλε μου οτι επαναφορτίζει, αυτο έλειπε να μην φόρτιζε!! :mrgreen: Εννοώ οτι δεν εχεις την επιλογή να την αντικαταστήσεις όταν μειωθεί η διάρκεια ζωής της, και πετάς όλο το SISAXIS. Μιλάμε πλέον για αναλώσιμο gamepad! 8O

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Apr 2007 12:11 #30191 by Γιώργος Πάσχος
Microsoft admits flaw in the Xbox 360.
Νωρίς τι θυμήθηκε η ms.

After more than thousand complaints of Xbox 360 users, Microsoft has admitted Saturday night that there is a flaw in the Xbox 360. That happened in the Dutch television programme "Kassa". The flaw causes CDs and DVDs that are spinning in the player to get damaged.

According to a press declaration from Microsoft, the Xbox 360 can cause scratches. Initially the company denied to be guilty for the damage. Microsoft kept saying for months that the gamers themselves are responsible for scratches on the discs.

After research on the Xbox 360 it was determined that the scratches occur by the lack of a so called "bump pillows" at the lens. From the data of "Kassa" it would concerns a worldwide serial of approximately 1 to 2 million Xbox 360 consoles.

In the consumer programme "Kassa" Microsoft promised to offer aid to users who have complaints in the form of repairing. It is however not possible to get a new console.

More
17 Apr 2007 22:37 #30208 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Κ στο ps3 του αλλουνου του χαλασε το sixaxis κ του δωσανε καινουρια κονσολα!!!!!!!!!!!!!!
Πηγη, Console Wars με τους Απιστευτους Παρουσιαστες Σπυρο κ Χαρη :D

More
17 Apr 2007 23:57 #30214 by Σπύρος Κλαουδάτος
Μωρε καλες ειναι οι παραδοχες, ομως με τη διορθωση του προβληματος τι γινεται...

Οπως ειπα και σημερα στην εκπ, αν δεν ηταν για τις παιχνιδαρες που εχουν ερθει και ερχονται στο 360, πολλοι (και γω μεσα) θα το ειχαν εγκαταλειψει το μηχανημα με τοσα προβληματα.

More
18 Apr 2007 00:30 #30219 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η λυση πιστευω θα ρθει απο μονη της κ ακουει στο ονομα ανταγωνισμος

More
18 Apr 2007 00:42 #30222 by Γιώργος Πάσχος
Εγώ το βλέπω σε κανα 3 χρονάκια θα ανακοινώσει η ms ότι για το οverheating φτέει το τροφοδοτικό.

Πέρσυ ξύνισε φέτος βρώμισε.
Σοφός ο λαός.

More
18 Apr 2007 01:03 #30227 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Θα ναι φοβερο μειων για την mic

More
19 Apr 2007 11:18 #30282 by giannis

Terminator\ wrote: Μωρε καλες ειναι οι παραδοχες, ομως με τη διορθωση του προβληματος τι γινεται...

Οπως ειπα και σημερα στην εκπ, αν δεν ηταν για τις παιχνιδαρες που εχουν ερθει και ερχονται στο 360, πολλοι (και γω μεσα) θα το ειχαν εγκαταλειψει το μηχανημα με τοσα προβληματα.

+1 ..συμφωνώ

More
15 May 2007 13:38 #31460 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Εγώ πάντως αγόρασα το xbox 360 την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας του...

Το έλιωσα, έχω παίξει ατέλειωτες ώρες και δε με νοιάζει τι επιπλέον θα βγει...

Αυτοί που θα αγοράσουν σήμερα, θα παρουν κατι καλύτερο τεχνολογικά, αλλά εγώ έχω κερδίσει τις ώρες παιχνιδιού που εκείνοι έχασαν...

Είναι θέμα επιλογής τελικά...

More
19 May 2007 02:55 #31658 by Γιώργος Πάσχος

freak27\ wrote: Kai το 2ο ειναι οτι ενα αγορακι 7 χρονων πεθανε απο ηλεκτροπληξια την ωρα που εκανα κατι με τον φορτιστη του game boy

LOL Πως το κατάφερες αυτό ρε μεγάλε?
Just black humor παρόλο που το θέμα είναι πολύ σοβαρό.
Δεν μας λες όμως τι έκανε... Αυτό φτέει ή ένας ελαττωματικός φορτιστής? :?