Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
28 Mar 2007 22:28 #29497 by Χριστόφορος
Να πω πως η microsoft επίσης δήλωσε ότι αύριο θα έρθει και η άλλη μεγάλη είδηση.Πολλοί έχουν βγάλει βρώμα πως το gta iv θα είναι αποκλειστικό για 360.Εγώ δεν το αποκλείω αν και χλωμό το βλέπω.Που στηρίζω την άποψη μου;1)Η ημερομηνία της δημοσίευσης του πρώτου teaser traielr,ή του πρώτου πράγματος που δημοσιεύουν συμπέφτει με τη δεύτερη απανωτή μεγάλη είδηση της εταιρίας 2)Σχεδόν σε όλα τα μεγάλα sites για παιχνίδια το gta για 360 το τοποθετούν πιο πάνω από την έκδοση για ps3.Μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω;Πάω να ψάξω στο ign και θα στείλω link σύντομα.

EDIΤ:Ορίστε και το link που σας έλεγα: xbox360.ign.com/articles/759/759057p3.html .Σ'αυτό το άρθρο το ign είχε προβλέψει και την είσοδο του devil may cry 4 στο 360...

PSN: personGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2007 23:49 #29499 by Γιώργος Πάσχος
ΝΑ πω κάτι αρκετά κουλό για πλάκα?
Από την αρχή η microsoft ήξερε ότι θα βγάλει elite, πριν πουλήσει καν τα core

More
29 Mar 2007 01:47 #29508 by Σπύρος Κλαουδάτος
Αρα να περιμενουμε του χρονου το Xbox 360 Ultimate με HD DVD

More
29 Mar 2007 16:31 #29532 by Γιώργος Πάσχος
Blu-ray δύσκολα....

(Λες και ήταν αυτό το μόνο πρόβλημα) :mrgreen:

More
29 Mar 2007 19:02 #29539 by Kostas
Paidia 8a exei kamia diafora stis dinatotites to Xbox 360 Elite me Xbox 360 pou kykliforei?

More
29 Mar 2007 20:42 #29541 by Χριστόφορος
Σωστά!!Που το σκέφτηκες ρε τέρας;;;(LOL)Αλλά μάλλον αυτό συμβολίζει τη δύναμη του κάθε πακέτου....

PSN: personGR

More
29 Mar 2007 21:18 #29543 by Σπύρος Κλαουδάτος

neo^\ wrote: Paidia 8a exei kamia diafora stis dinatotites to Xbox 360 Elite me Xbox 360 pou kykliforei?

Θα εχει HDMI θυρα και 120GB σκληρο.

More
31 Mar 2007 18:28 #29601 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Βασικα απορω με τα συναισθηματα που θα εχουν οι κατοχοι 360.
Απο τη μια σκας 400ευρω να παρεις 360 τρως στη μαπα ολες τις φημες διαφημισεις για ps3 αλλα λες 'Οχι εγω εχω το 360 μου και στηριζω τη microsoft στο μηχανημα που ηδη κυκλοφορει'
Και ξαφνικα ΠΑΠ παρτην απο πισω. Ερχεται η mic και σου λεει σε εσενα ΝΑΙ εσενα που ηδη εισαι παλατης δυστυχως για να εχετε full hd πρεπει να σκασετε 500 ευρω ακομα και στην ουσια ολα αυτα που σου φουμαρε 1 χρονο ηταν λογια του αερα μεχρι να νιωσει την ανασα της SONY στον λαιμο της.Για μενα η mic ειναι απαραδεκτη και πραγματικα εκνευριζομαι με τις μαλακιες που κανει.Που να ειχα και 360 δηλαδη! Πολεμος θα γινοταν

Περιμενω απαντησεις!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 Mar 2007 19:16 #29603 by a Guest
δεν είναι ακριβώς ετσι τα πράγματα. Δεν πιστεύω οτι το νέο 360 προσφέρει κάτι παραπάνω απο αυτο που υπάρχει ήδη. Η έξοδος HDMI εμένα δεν μου λέει κάτι, καθώς στα 720p που παίζουν οι περισσότεροι, οι διαφορές θα είναι ελάχιστες (και μην ξεχνάμε οτι θα κυκλοφορήσει και καλώδιο-αντάπτορας HDMI και για τα υπάρχοντα 360). Πόσοι απο εμάς έχουν στα σπίτια τους μια HD-TV που να υποστηρίζει 1080p???????????????
Όσο για τον σκληρό,

More
31 Mar 2007 19:39 #29605 by Σπύρος Κλαουδάτος

SA7\ wrote: και μην ξεχνάμε οτι θα κυκλοφορήσει και καλώδιο-αντάπτορας HDMI και για τα υπάρχοντα 360

Αν ημουν στη θεση σου δε θα το χα τοσο σιγουρο.