Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Apr 2007 19:26 - 01 Apr 2007 19:28 #29648 by a Guest
Σωστός αυτο το ξέχασα
Last edit: 01 Apr 2007 19:28 by a Guest.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2007 19:28 #29649 by Χριστόφορος
Για το full auto έχω ακούσει τα χειρότερα...

EDIT:http://search.ign.com/products?query=full+auto

Δεν είναι και ότι καλύτερο...

PSN: personGR

More
01 Apr 2007 20:04 #29650 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Επειδη με ρωτησες αν ειμαι ευχαριστημενος με το launch.Αν δεν ειμαι εγω ευχαριστημενος που εχω παιχνιδαρες οπως Motorstorm,resistance,F1,VF5,Oblivion,Full Auto παρεπιπτοντως το εχετε δει σε 1080p???? Θα σας βγουν τα ματια το λεω κ το υπογραφω.Συνεχιζω Call of duty 3 (τι να λεει οτι ειναι μεταφορα??? Δεν ειναι γαματο???) Enchanted arms για τους πορομενους οπως εγω σε rpg.) Tote ολοι οσοι εχετε 360 περσι τετοια εποχη επρεπε να κλαιγατε γιατι υπηρχαν μονο το Perfect Dark K Most wanted
Tι να λεμε τωρα???????????????????

Κ οσο για την τιμη μιας FULL-HD δεν ειπα οτι ειναι φτηνη αλλα ειπα οτι ειναι η ουσια του gaming οποτε μην το γυρναμε στην αρνηση 'ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΤΟ 1080P ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ' ΣIΓΑ Ο ΣΠΥΡΟΣ πρωτος πρωτος πηγε κ πηρε 42αρα με 1000+ ευρω πριν κατι μηνες δεν θαπαμε ολοι μας σε κανα χρονο να παρουμε????Με κοροιδευετε?????

Χανετε την ουσια λεγοντας το Bluray μπορει να μην ειναι καλυτερο σημασια εχει οτι στο εχει μεσα στο μηχανημα κ δεν σου λεει σκασε 200ευρω ακομα για να το παρεις.
Αληθεια εχετε υπ οψην οτι στο Motorstorm μπορεις να στριβεις με το MOTION DETECTOR????
Ξερατε οτι στο Callof duty 3 Nαι στη μεταφορα απο το 360 τα τζιπακια επισης οδηγουνται με motion k οταν θες να χτυπησεις εναν αντιπαλο με το πισω μερος του οπλου αρκει να κουνησεις με το motion παλι το χερι σου οπως ο παιχτησ???
Ετσι να τα βλεπετε γιατι ενα-ενα μαζευονται τα + του ps3.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Apr 2007 20:16 - 01 Apr 2007 20:19 #29651 by a Guest
Εχμμμ....ξέρεις οτι το SISAXIS έχει ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ μπαταρία??? Τι σημαίνει αυτο??? Έπεσε η διάρκεια ζωής της??? Στον κουβά!!!

Επίσης η στροφή με motion detector στο Motorstorm αν δεν κάνω λάθος ισχύει μόνο με την κάμερα μέσα από το αυτοκίνητο

Τώρα όσο αφορά το launch σίγουρα το 360 είχε χειρότερο. Αλλά το PS3 launch
Last edit: 01 Apr 2007 20:19 by a Guest.

More
01 Apr 2007 20:18 #29652 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οσο για τους τιτλους της μικ.
ALAN WAKE
>multiplatform
pgr4
>Nα το συγκρινεις με motrostorm που κυκλοφορει ΤΩΡΑ
Βιοshock
>Nα το συγκρινεις με το Lair το 1ο σε Βly ray
Eν τω μεταξυ θα σκασει το KILLZONE 2 το ακριβοτερο games ολων των εποχων
18 εκατομυρια δολαρια δουλευουν συνεχως 120developers για να φτιαχτει

More
01 Apr 2007 20:22 - 01 Apr 2007 20:31 #29653 by Χριστόφορος
Μη μου συγκρίνεις pgr4 με motorstorm.Σπύρο ρίξε τα scan της βροχής!!

To Alan Wake είναι αποκλειστικό της microsoft μην μπερδεύεσαι γιατι βγαίνει και σε pc.Έχεις δει trailer του bioshock ?Προφανώς όχι.Άσε που δεν έχει σχέση με το lair.Δες πρώτα trailer σε 720p,μάθε τι σημαίνει ρεαλισμός και μετά εξέφρασε γνώμη.Τέλος το ότι το killzone2 είναι πανάκριβο δεν σημαίνει σε καμία περίπτωση πως θα είναι και καλύτερο από το gears ή από το halo3.Να σου υπενθυμίσω πως το killzone 1 ήταν πατάτα με όλη τη σημασία της λέξης.

Last edit: 01 Apr 2007 20:31 by Χριστόφορος.

More
01 Apr 2007 20:27 #29654 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
1ο η μπαταρια του sixaxis επαναφορτιζεται
2ο αν μπορουν να κανουν το pgr4 πιο καλο σε γαραφικα ας τοκανουν δεν καταλαβα γιατι να μην το συγκρινω???

More
01 Apr 2007 20:34 - 01 Apr 2007 20:39 #29656 by Χριστόφορος
Δες τι φτιάχνουν!!!

www.xboxygen.com/index.php?file= ... ws_id=3891

Last edit: 01 Apr 2007 20:39 by Χριστόφορος.

More
01 Apr 2007 20:36 #29657 by Σπύρος Κλαουδάτος
Παιδια μη μιλατε με υπερβολες. Κωσταντινε ηρεμησε λιγο. Ολα τα παιχνιδια του PS3 βγαινουν σε Blu Ray, εκτος και αν εννοεις κατι αλλο. Επισης, δεν εσκασα 1000, εσκασα λιγοτερα και πηρα μια 26αρα που φτανει μεχρι 1080i. Δεν μπορουσα να περιμενω αλλο, πως σου ηρθε οτι πηρα 40αρα?

Αlan Wake 360 και PC, Full Auto και Full Auto 2 τραγικα.

SA7 στο Motorstorm το motion λειτουργει και με την εξωτερικη καμερα.

Απο κει και περα, το launch του 360 ηταν κατα πολυ χειροτερο απο το ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ του PS3, οσο λαθος και αν ειναι να τα συγκρινουμε, λογω καθυστερησης PS3 εδω.

More
01 Apr 2007 20:43 #29658 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
ok νομιζα οτι ειχες 40αρα my bad
παντως το full auto 2 που το επαιξα σε full hd ομολογω ηταν πολυ ωραιο σε γραφικα!