Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
14 Dec 2005 12:27 #6665 by Δημήτρης Δερμάνης
Όπως φαίνεται κάποια από αυτά, βγαίνουν μόνο για το Xbox και πουθενά αλλού.

Έχω ένα φίλο που πήρε το PS2 μόνο και μόνο για να παίζει τα Final Fantasy και Resident Evil.

Παρ' όλα αυτά όμως το νέο Xbox είναι και ένα καταπληκτικό... και τα παιχνίδια του πολύ καλά. Αυτό που μένει τώρα να δούμε είναι τον μεγάλο ανταγωνιστή...

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Apr 2006 00:11 #10720 by Kostas Kefallinos
to xbox 360 einai ena poly yposxomeno mhxanhma,to firmwire espase mesa se 4 mhnes apo th khkloforia tou opote 8a kanei papades!krima pou oi 3 ppc pou dia8etei einai xronismenoi sto 1 mhz mono :(

More
26 May 2006 20:38 #13391 by Γιώργος Αβρονιδάκης
δεν υπαρχει περιπτωση....

More
07 Jan 2007 23:27 #25128 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Bασικα ειναι 2 τα νεα που θα ηθελα να σχολιασουμε πρωτον κατι ακουγεται για καινουρια 360 με μια hdmi ενσωματωμενη ηδου η φοτο

Kai το 2ο ειναι οτι ενα αγορακι 7 χρονων πεθανε απο ηλεκτροπληξια την ωρα που εκανα κατι με τον φορτιστη του game boy

More
21 Mar 2007 22:29 #29192 by Γιώργος Πάσχος
Διάβασα κάπου ότι κυκλοφορεί φήμη πως θα βγεί το xbox 360 σε μαύρο χρώμα με 120 GB σκληρό δίσκο (συγκεκριμένα στο gamespot), ή υπάρχει η πιθανότητα να πωλείται ξεχωριστά μόνο ο σκληρός. Πάντως η ίδια η microsoft δεν ανακοίνωσε τπτ.

Edit:Εμένα προσωπικά δεν μου άρεσε η κίνηση. Θα μπορούσε να ενσωματώσει ένα hd-dvd παρά αυτο.
Εσείς τι λέτε?

Για περισσότερες πληροφορίες:
www.gamespot.com/news/show_blog_ ... op;title;5

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Mar 2007 05:44 #29203 by a Guest
Προς το παρόν μέχρι να επιβεβαιωθεί, είναι μόνο μια φήμη. Αν και κατα την γνώμη μου η έξοδος HDMI θα είναι μεγάλο φαουλ για τους παλιούς κατόχους.

More
22 Mar 2007 12:11 #29206 by Γιώργος Πάσχος
Όντως αν βάλουν HDMI port θα πέσει πολύ ξύλο. Δηλαδή όλοι όσοι πήραν την κονσόλα όταν έκανε launch και 1 χρόνο + κάτι μήνες είναι μ@l@κες?

Άσε την τιμή. 480 Έουρος.

More
22 Mar 2007 19:39 #29218 by Σπύρος Κλαουδάτος
To μαυρο θα κυκλοφορησει Απριλιο συμφωνα με το Game Informer και θα περιλαμβανει θυρα hdmi αλλα και hdmi καλωδιο στο πακετο. Σκληρος 120GB ο οποιος μαλλον θα κυκλοφορησει και μονος του με λιγοτερο απο 200$.

More
22 Mar 2007 19:51 #29221 by Γιώργος Πάσχος
Και ξέρεις μήπως πόσο θα πάει το μαλλί αν δεν έχει 120GB?

More
22 Mar 2007 21:13 #29227 by Γιώργος Πάσχος
Επι τη ευκαιρία είμαι πάρα πολύ χαρούμενος καθώς θα πάρω 360 το καλοκαίρι μετα τις εξετάσεις. Μαχαίρι απο γονείς δυστυχώς.

Αυτή η οριστική μου απόφαση οφείλεται στο ότι το ffxiii θα βγει στο 360, τώρα λένε under discussion σε κανα μήνα θα βγει η απόφαση σίγουρα.

www.gamespot.com/news/6167864.ht ... op;title;1

Ι am happy :D