Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
31 Mar 2007 19:47 #29607 by a Guest
Κάτι έχω ακούσει........ :wink:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2007 12:39 #29617 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η αρνηση δεν ειναι λυση γιατι σε κανα εξαμηνο που θα πεσουν οι τιμες στισ full hd tv τι θα λες??? Δεν θελω 1080p σημα???

More
01 Apr 2007 13:17 #29621 by Χριστόφορος

freak27\ wrote: Η αρνηση δεν ειναι λυση γιατι σε κανα εξαμηνο που θα πεσουν οι τιμες στισ full hd tv τι θα λες??? Δεν θελω 1080p σημα???

Να σου πω Κώστα(από console wars σε ξέρω)πως οι εταιρίες videogames χάνουν πολύ από οικονομικής ισχύος επενδύοντας σε ένα παιχνίδι που υποστηρίζει την ανάλυση 1080p.

PSN: personGR

More
01 Apr 2007 13:52 #29624 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ναι ρε παιδια αλλα σε λιγο καιρο το standard προτυπο θα ειναι το 1080p.Eτσι δεν ειναι??? Κοιτας και αποφασιζεις βαση του κοντινου-μακρινου μελλοντος κ' εξελιξεων.Πχ αν εγω θελω να παιξω σε ενα διμηνο το crysis στο PC δεν θα παω να αγορασω μια καρτα των 150 ευρω αλλα μια των 300ευρω.Γιατι αργοτερα το standard των γραφικων θα ειναι αυτο των 300ευρω.

More
01 Apr 2007 14:00 #29628 by Χριστόφορος
Κώστα αν στην τεχνολογία σκέφτεσαι ότι θα αγοράσεις διάφορα πράγματα με βάση τις εξελίξεις του μέλλοντος θα βρεθείς να μην έχεις τίποτα γιατί πάντα θα περιμένεις να έρθουν οι "νέες" τεχνολογίες...

More
01 Apr 2007 14:36 #29631 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Οταν βγηκε το 360 ψηνομουν να το παρω,αλλα μετα σκεφτηκα αστο γιατι σε 1 χρονο θα βγει το ps3.Και ξερεις κατι???? Νιωθω ιδιαιτερα ευτυχης με την επιλογημου γιατι τωρα θα αναθεματιζα την mic. για το καινουριο xbox γιατι θα παρω hd tv οποτε θα αισθανομουν ασχημα να μην μπορω να δω full hd.Επισης θα αναθεματιζα που εγω πρεπει να χω gold membership για να παιζω online τη στιγμη που ειναι τσαμπα για το ps3 κ'

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Apr 2007 16:18 #29635 by a Guest
Όσο και να πέσουν οι τιμές φίλε μου για TV-HD 1080p το κόστος θα είναι ακόμα ΤΕΡΑΣΤΙΟ. Ποίος θα δώσει 2.000-2.500 ευρώ για να παίζει σε 1080p??? Μερικοί νομίζετε οτι με το 1080p θα δείτε διαφορές μεταξύ SNES-XBOX360!

freak27 εσύ αυτη την στιγμή είσαι ικανοποιημένος απο το launch του PS3??? Εμένα κατα την γνώμη μου, είναι το λιγότερο χάλια. Παιχνίδια μεταφορές απο 360 (και όπως πάντα οι μεταφορές είναι χειρότερες απο τα πρωτότυπα). Μόνο το Motorstorm και το Resistance είναι νέα παιχνίδια.
Όσο για το free online, τι να το κάνω αφου θα ισχύει μόνο για τα παιχνίδια της Sony??? Οι άλλες εταιρείες είναι απίθανο να προσφέρουν τους servers τους χωρίς επιβάρυνση

More
01 Apr 2007 16:50 #29636 by Χριστόφορος
Να δεις Κώστα που η κατάσταση στο Live θα γίνει σαν αυτή του pc.Silver τσάμπα,μέσω της οποίας multiplayer μεταξύ 360 και gold με το ανάλογο κόστος αλλά crossplatform.Επίσης οι τίτλοι που ετοιμάζει η microsoft για 360(bioshock,pgr4,halo3,alan wake...)θα είναι πολύ ανώτεροι από τους αντίστοιχους που θα έχει να επιδείξει την τότε περίοδο η sony.Τέλος η διαφορά ανάμεσα σε full hd και μέσω component πρέπει να είναι πολύ μικρή σε τηλεοράσεις κάτω των 40 ιντσών ενώ μην πιστεύεις ότι το blu-ray θα χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδια μέσα σε τουλάχιστον 2 χρόνια.Τότε ναι,αλλά τώρα είναι βασικά άχρηστο για τα παιχνίδια.

More
01 Apr 2007 19:09 #29643 by Σπύρος Κλαουδάτος

SA7\ wrote: freak27 εσύ αυτη την στιγμή είσαι ικανοποιημένος απο το launch του PS3??? Εμένα κατα την γνώμη μου, είναι το λιγότερο χάλια. Παιχνίδια μεταφορές απο 360 (και όπως πάντα οι μεταφορές είναι χειρότερες απο τα πρωτότυπα). Μόνο το Motorstorm και το Resistance είναι νέα παιχνίδια.
Όσο για το free online, τι να το κάνω αφου θα ισχύει μόνο για τα παιχνίδια της Sony??? Οι άλλες εταιρείες είναι απίθανο να προσφέρουν τους servers τους χωρίς επιβάρυνση

Δωρεαν online προσφερουν ηδη και οι αλλες εταιρειες.

Αχ εσεις που μιλατε για τα Motorstorm και resistance ως τα μονα καλα του launch, ειστε τυχεροι που δεν τα ακουει ο Φλουρης αυτα...Το VF5 γιατι το ξεχνατε?

More
01 Apr 2007 19:12 #29644 by Χριστόφορος

Terminator\ wrote: Δωρεαν online προσφερουν ηδη και οι αλλες εταιρειες.

Αχ εσεις που μιλατε για τα Motorstorm και resistance ως τα μονα καλα του launch, ειστε τυχεροι που δεν τα ακουει ο Φλουρης αυτα...Το VF5 γιατι το ξεχνατε?

Εγώ βασικά δεν είμαι σχετικός με fighting games..με έχεις ακούσει ποτέ να μιλάω γι'αυτά;Οπότε βγάλτε με απ'έξω..