Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
02 May 2008 23:42 #41974 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Πραγματικα δεν ξερω μπορει το 90% να βγαίνει μονο στο Wii αλλα ο κόσμος προτιμα να αγοράζει το υπόλοιπο 10%...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 May 2008 16:45 #42043 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Συμφωνώ... Αν και αυτό συμβαίνει στην Ελλάδα... Νομίζω οτι η Nintendo -οπως μαρτυρούν και οι πωλήσεις- έχει καταφέρει να κερδίσει ένα τεράστιο μερίδιο της αγοράς...

More
05 May 2008 22:21 #42057 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το ξέρω αυτο αλλα δεν μπορω να το πιστέψω! Σχεδον κάνεις απο όσους ξέρω δεν έχει

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 May 2008 21:26 #42198 by Μάνος Γρυπάρης
Το Xbox 360 διπλασιάζει τις πωλήσεις του στην Ευρώπη
Μετά τις τελευταίες ανακοινώσεις της Microsoft περί μείωσης της τιμής του Xbox 360 τα αποτελέσματα δεν άργησαν να φανούν. Από εκείνη τη στιγμή κι έπειτα, οι πωλήσεις της κονσόλας έχουν σχεδόν διπλασιαστεί, διευρύνοντας σημαντικά το κοινό στο οποίο απευθύνεται. Στις περιοχές της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Αφρικής, το Xbox 360 κατέχει το 42% της αγοράς σε όρους εσόδων κατά την διάρκεια ζωής του, ενώ παράλληλα συνεχίζει να έχει το υψηλότερο ποσοστό πωλήσεων παιχνιδιών ανά κονσόλα στην Ευρώπη με περισσότερες από 7 πωλήσεις παιχνιδιών ανά κονσόλα (PS3: 3.8, Wii 3.5), έπειτα από 27 μήνες στην αγορά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 May 2008 22:05 #42202 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Παλιο αμερικανοι...........παλι καλα που οτι και να κανουν αυτοι τα μισα 360 βγαινουν χαλασμενα MUAHAHHHAHAHAHAHAH :twisted:

More
10 May 2008 00:02 #42203 by Giannis
to periergo einai oti parolo i paragwgi einai elatomatiki sunexizoun na bgazoun elatomatikes konsoles akoma k ta elite

More
10 May 2008 00:20 #42205 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
ΡΕ επιτελους..................JAPAN-RULEZ!!!!!!!! :cool:

More
10 May 2008 00:56 #42207 by Γιώργος Πάσχος
+1000000000000 και από εμένα Freak

Επέστρεψα πίσω μετά από ένα μεγάλο διάλειμμα. Καλώς σας βρήκα. :D

More
13 May 2008 10:06 #42268 by Αλέξανδρος Ελευθεριάδης
Λογικό είναι να πουλάει πολύ πλεον το Xbox360. Φτηνό -σε σχέση με το PS3-είναι, μεγαλύτερη συλλογή τίτλων έχει και για να τα λέμε και όλα, μπορεί κάποιος να... μειώσει το κόστος αγοράς παιχνιδιών (γκουχου-γκουχου)...

More
29 Jun 2008 14:33 #44306 by Χρήστος Αρχοντάκης
Αναμενονται νεες πτωσεις τιμων στα μοντελα Xbox 360 με τον 20αρη σκληρο.
Διαβαστε την σχετικη ειδηση