Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox 360: Γενική συζήτηση/Απορίες

More
30 Jun 2008 12:37 #44343 by Stevepredator
Αφού είναι βλασφημιά αυτό που είπα θα πω κάτι ακόμα καλύτερο εγώ θα αγοράσω 360 μόνο όταν η τιμή του γίνει μικρότερη από το κόστος του happy meal στα macdonalds (lol)

Cause the only real predator is Stevepredator

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2008 14:14 #44345 by Gabriel
metalagmeno xbox dld pou oute kan miazei me kanoniko xbox endiaferon...

More
30 Jun 2008 15:31 #44346 by Stevepredator
Εγώ ενοούσα μόνο την τιμή όχι την πιότητα του happy meal

More
30 Jun 2008 15:57 #44347 by Gabriel
e nai gia na exei ena xbox omos tetia timi....

More
30 Jun 2008 22:28 #44363 by Stevepredator
Τρόπος του λέγειν ρε παιδί μου τόσο δεν γίνεται να πάει με τίποτα

More
01 Jul 2008 09:39 #44376 by Gabriel

More
01 Jul 2008 16:46 #44387 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
χωρις παρεξηγηση αλλα το xbox δεν εχει και τιποτα το ιδιαιτερο για να εχει οσο το ps3...απλα εξαρτηματακια ειναι. Παντου πωλουνται.......και πιο κατω μπορει να παει η τιμη του γιατι πολυ απλα δεν εχει καμια 'τεχνολογικη καινοτομια εξοπλισμου'. Εξαλλου και η ποιοτητα του 360 δεν ειναι και οτι καλυτερο. Φτηνιαρικα ειναι, γι αυτο σε οσους ξερω να εχουν xbox τους εχει χαλασει τουλαχιστον 1 φορα.

Τα παραπανω δεν σημαινουν τιποτα για την αποδοση του. Απλως αναφερομαι στην ποιοτητα

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 Jul 2008 19:13 #44398 by a Guest
Εγώ πάντως θα προτιμούσα ένα Golf τίγκα στην βενζίνη που μπορεί και τρέχει παρά μια Ferrari με άδειο ντεπόζιτο :wink:

More
10 Aug 2008 22:21 #45639 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Η καλη Microsoft ανακοινωσε οτι θα βγει καινουργιο μοντελακι με 60gb δισκο και τα παιχνιδια στο μελλον θα κανουνε και install....
Να εκφρασω μια απορια....
Οι κατοχοι του 20gb μοντελου, πως θα την παλεψουν? Τι να πρωτοπρολαβουν να εγκαταστησουν με 20gb δισκο? Δεν τους σκεφτεται καθολου αυτους τους χρηστες και τους πεταει στο περιθωριο?

Πρωτα εβγαλε hdmi σε καινουρια κονσολα, τωρα κανει αυτο με το install. Δεν δειχνει σεβασμο στους καταναλωτες κατα τη γνωμη μου.. Τι λετε?

More
10 Aug 2008 23:55 #45641 by Χρήστος Αρχοντάκης
Ψαξε λιγο στις ειδησουλες φιλε Κωστα και θα το βρεις αυτο με το 60Gb σκληρο καθως και εκπτωση στο εν λογω μοντελο.
Το ειχα γραψει εγω.Με αυτο τον τροπο κατε με θελει ασφαλως η microsoft να βγαλει την σαβουρα απο τα ραφια των καταστηματων (για αυτους τα 20Gb ειναι σαβουρα).
Ακομα οπως ξερεις η microsoft ανακοινωσε πολλα πραγματα στο Xbox live,θυμισου λιγο τα καναλια και πιο ειδικα το καναλι για τις ταινιες.
Μονο λοιπον να σκεφτεις οτι τα 20Gb δεν φτανουν για ταινιες μπορεις να πεις οτι η κινηση του νεου μοντελου ειναι σωστη.
Τελος απο οτι φαινεται τα downloads για παιχνιδια θα αυξηθουν αφου η Microsoft εχει ανακοινωσει βαρυ πυροβολικο.Τα 20Gb δεν φτανουν,αυτο μονο να καταλαβεις.
Οσο για τους κατοχους των 20Gb??
AYTOI ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ 'Η ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΗΝ ΚΟΝΣΟΛΑ ΓΙΑ SERVICE ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ 60Gb ΣΚΛΗΡΟ.