bouzk wrote: Καλησπέρα,
είμαι κάτοχος ps3 αλλά σκέφτομαι να κάνω την μετάβαση στην νέα γενιά κονσολών με xbox one, κυρίως λόγο τιμής. Έχω όμως κάποιες απορίες:
1) Υπάρχει "επαρκή" βάση χρηστών στην Ελλάδα;
2) Υπάρχει περίπτωση να σταματήσει η online υποστήριξη (όπως στο xbox360)
3) Αν δεν είμαι συνδρομιτής gold -λέμε τώρα, αν δεν υπάρχει ούτε το 60 το χρόνο...- μπορώ να παίζω offline ή "κλειδώνει" μετά από ένα διάστημα η κονσόλα;
4) Τα παιχνίδια που κατεβάζεις δωρεάν από το gold τα έχεις στην διάθεσή σου για ένα μήνα ή για όσο είσαι συνδρομητής;
Ευχαριστώ!
Υ.Γ. Τα ερωτήματά μου μπορεί να έχουν απαντηθεί σε άλλα topic ή και σε αυτό σε προηγούμενα post... Αν είχα χρόνο να τα ψάξω, δεν θα σας ενοχλούσα...
1)Θα διαφωνήσω με τον φίλο Πιέρρο, ως προς το όχι. Δεν μπορώ να σου πω με ακρίβεια πόσοι παίκτες έχουν Xbox One στην Ελλάδα, αλλά ο αριθμός του είναι πάνω από 20.000. Φυσικά PS4 έχουν περισσότεροι από 100.000 Έλληνες. Υπάρχει επαρκής βάση χρηστών δηλαδή έστω κι αν είναι κατά πολύ μικρότερη από αυτή του PS4.
2)Η online υποστήριξη σταμάτησε στο πρώτο Xbox. Αυτή την στιγμή υπάρχει online υποστήριξη και για το Xbox 360, οπότε δεν το βλέπω να σταματά ποτέ στο Xbox One.
3)Ότι είπε ο Πιέρρος
4)Όσο είσαι συνδρομητής αν και διατηρώ μια επιφύλαξη για τα backwards compatible Xbox 360 games.