Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
04 Mar 2017 12:25 #194515 by Πιέρρος Φουστέρης
Τις τελευταίες εβδομάδες, μου κλείνει η εφαρμογή του YouTube, χωρίς κάποιον λόγο. Συμβαίνει σπάνια, πάντως, αλλά εξακολουθεί να είναι ενοχλητικό. Το έχει παρατηρήσει κάποιος;
Επίσης, κάποιες φορές, όταν πατάω την συντόμευση που βρίσκεται στην αρχική σελίδα και σε οδηγεί στα παιχνίδια και τις προσφορές της Gold υπηρεσίας, πάει να φορτώσει τον συγκεκριμένο τομέα του store και, μετά από λίγα δευτερόλεπτα, crashάρει και με ξαναπηγαίνει στην αρχική, αναγκάζοντάς με να πάω εκεί που θέλω manually. Κάποιος άλλος;

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Mar 2017 13:33 #194540 by Γιάννης Πετρόχειλος
Καταρχάς είσαι Insider; Αν ναι, τότε απλά περίμενε γιατί μπορεί να είναι bug του νέου dashboard αν και σε εμένα δεν συμβαίνει. Αν δεν είσαι insider τότε:
Δεν μου έχει συμβεί αλλά δεν πολυχρησιμοποιώ το YouTube στο Xbox. Δοκίμασες να κάνεις uninstall και reinstall; Για το άλλο που λες ούτε αυτό μου έχει συμβεί, δοκίμασε αυτό, απλά να διαλέξεις στο βήμα 7 την επιλογή "Reset and keep my games & apps." Γίνεται πολύ γρήγορα και δεν θα χάσεις τα παιχνίδια σου αν διαλέξεις αυτή την επιλογή που σου είπα (θα χρειαστεί να ξανακατεβάσεις τα saves απ'το cloud όμως). Γενικά στη θέση σου θα απεγκαθιστούσα το YouTube, θα έκανα το reset όπως σου είπα και μετά θα ξαναεγκαθιστούσα το YouTube. Ή μπορεις απλά να περιμένεις για το Creators Update τον άλλο μήνα μήπως και φτιαχτεί από μόνο του.

More
04 Mar 2017 14:05 #194545 by Πιέρρος Φουστέρης
Δεν είμαι Insider, οπότε δεν πρέπει να είναι αυτό το πρόβλημα.
Η αλήθεια είναι πως όχι. Όπως είπα, συμβαίνει πάρα πολύ σπάνια. Αν μου ξανασυμβεί, θα το δοκιμάσω το uninstall-reinstall, όπως και τα υπόλοιπα. Ευχαριστώ!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
22 Mar 2017 17:28 #195695 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Xbox One System Update Μαρτίου 2017

Εισάγεται το Arena και άλλες προσθήκες.

Το νέο update του συστήματος του Xbox One εισάγει το Arena, ένα νέο feature το οποίο υποστηρίζει τουρνουά μέσω του ESL για τους χρήστες της κονσόλας. Διαβάστε αναλυτικά στη σχετική είδηση.
Attachments:

More
24 Mar 2017 11:34 #195772 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Δωρεά Xbox One σε νοσοκομείο παίδων

Στόχος η συνέχιση της δωρεάς σε περισσότερα νοσοκομεία.

Το Seattle Children's Hospital δέχθηκε δωρεά 10 Xbox One από το Gamers Outreach.

Οι κονσόλες τοποθετήθηκαν σε ισάριθμα δωμάτια και κάθε πακέτο περιλαμβάνει από δύο χειριστήρια και διάφορα games. Η κίνηση αυτή θα βοηθήσει τα παιδιά να αισθανθούν μεγαλύτερη οικειότητα με το νοσοκομείο, όσο θα βρίσκονται εκεί. Τα πακέτα των 10 κονσολών έχουν και μηχανισμό ανύψωσης με την ονομασία GO Kart, για να μπορούν οι ασθενείς να παίζουν απ' το κρεβάτι τους.

Τον Απρίλιο το Gamers Outreach θα ξεκινήσει την ετήσια αίτηση χρηματοδότησης μέσω του Gamers for Giving. Έχει στόχο την συγκέντρωση 200.000 δολαρίων ώστε να παραδώσει περισσότερα GO Karts με κονσόλες μέχρι το τέλος της χρονιάς.
Attachments:

More
25 Mar 2017 00:33 - 25 Mar 2017 18:44 #195824 by Angel
Έρχονται Περισσότερα Ιαπωνικά Games

Ο Phil Spencer, επικεφαλής του τμήματος Xbox για λογαριασμό της Microsoft, έκανε πρόσφατα ένα ταξίδι στην Ιαπωνία.

Στη συνέχεια της περιοδείας του για επαγγελματικούς λόγους, δήλωσε μέσω Twitter την πρόθεση της Microsoft να συνεργαστεί με περισσότερους Ιάπωνες publishers στο μέλλον. Πρόσθεσε δε ότι τα παράπονα για περισσότερα games από τρίτες Ιαπωνικές εταιρείες είναι ένα δικαιολογημένο παράπονο των κατόχων κονσολών Xbox και πως games όπως το Final Fantasy XV ήταν απαραίτητα.

Όπως είπε ο Spencer, μελλοντικά οι κονσόλες Xbox θα αποκτήσουν περισσότερα JRPG. Επίσης, θα κυκλοφορήσει το indie game Candleman μέσω του ID@Xbox. Θα αποτελέσει το πρώτο Κινέζικο indie παιχνίδι της υπηρεσίας.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.
Attachments:
Last edit: 25 Mar 2017 18:44 by Παναγιώτης Πολυδεύκης.

More
25 Mar 2017 22:28 - 25 Mar 2017 23:24 #195898 by Grigoris
Εχει το xbox one την δυνατητα "επαληθευση 2 βηματων" ωστε καθε φορα που θελω να συνδεθω στον λογαριασμο που εχω στο xbox one να μου στελνετε ενα sms μυνημα στο κινητο με εναν κωδικο και να πρεπει να τον πατησω για να συνδεθω στον xbox live gamertag μου απο οπουδηποτε αλλου εκτος του xbox one?

Απο εδω που το ενεργοποιησα παντως δεν ειδα καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω στο xbox live gamertag μου να μου στελνει καποιο μυνημα σε κινητο.
Απλα μου ειπε να αλλαξω κωδικο σε καποια προγραμματα που γρησιμοποιουν το ιδιο mail account.
Last edit: 25 Mar 2017 23:24 by Grigoris.

More
26 Mar 2017 14:37 #195999 by Tony
Ειλικρινά τώρα...υπάρχουν 1000 χρήστες xbox που να ενδιαφέρονται πραγματικά για τα JRPGs?
Πιστεύω είναι το πιο άχαρο είδος(για μενα τουλάχιστον)...Και ποιος ο λόγος που πάει Ιαπωνία ο Σπένσερ για τα JRPGs. Δύσκολο είναι να φτιάξουν Αμερικανοί developers? Ίσα-ίσα , ίσως φτιάξουν και κανένα μενού/UI της προκοπής...Την japan-ίλα ποτέ δεν την άντεξα.

More
26 Mar 2017 20:42 #196027 by Πιέρρος Φουστέρης

fits79 wrote: Εχει το xbox one την δυνατητα "επαληθευση 2 βηματων" ωστε καθε φορα που θελω να συνδεθω στον λογαριασμο που εχω στο xbox one να μου στελνετε ενα sms μυνημα στο κινητο με εναν κωδικο και να πρεπει να τον πατησω για να συνδεθω στον xbox live gamertag μου απο οπουδηποτε αλλου εκτος του xbox one?

Απο εδω που το ενεργοποιησα παντως δεν ειδα καθε φορα που προσπαθω να συνδεθω στο xbox live gamertag μου να μου στελνει καποιο μυνημα σε κινητο.
Απλα μου ειπε να αλλαξω κωδικο σε καποια προγραμματα που γρησιμοποιουν το ιδιο mail account.

Για τσέκαρε αυτό εδώ .

- Tyrion Lannister

More
28 Mar 2017 16:30 - 28 Mar 2017 16:55 #196161 by Grigoris
Στην ουσια το λινκ που μου λες ειναι ακριβως το ιδιο με αυτο που λεω εγω ποιο πανω αλλα στα αγγλικα.
Δεν λεει κατι το διαφορετικο απ' αυτο που εχω ποσταρει εγω ποιο πανω.

Εκτος του οτι δεν μπορει να γινει εξ' ολοκληρου απο τη κονσολα?

Δεν μπορεις να το κανεις απλα να σου στελνει ενα μυνημα στο κινητο με τον κωδικο επαληθευσης που θα πρεπει να τον εισαγεις στη συσκευη που θελεις να κανεις log in του account σου αν δεν εχεις εγκαταστησει στο κινητο σου μια εφαρμογη.

Κοινως ειναι παντελως αχρηστο σαν δυνατοτητα αν καποιος εχει πολυ παλιο κινητο που δεν δεχεται την εφαρμογη.

Εγω ζητησα αν μπορει να γινει με sms οχι μεσω καποιας εφαρμογης κ.τ.λ.(Κατι σαν αυτο που εχει κανει η sony δηλαδη)

Για να μην αναφερω οτι απο τη στιγμη που θα ενεργοποιησεις αυτο το 2-step verification που εχει η ms θα πρεπει να αλλαξεις τα email settings που εχεις σε αλλες εφαρμογες κινητων κ.τ.λ. που ειναι για να τσεκαρουν τα μειλ σου αυτοματα.

Αααα ρε ms μ' αρεσει που προσφερεις και 2-step verification αλλα λειψό.
Last edit: 28 Mar 2017 16:55 by Grigoris.