01. Δεν μπορεις γιατι πολυ απλα δεν εχεις καμια αποδειξη οτι εχω πει κατι τετοιο.
02. Δεν ειναι προβλημα του οποιου twitch αν καποιος αλλαζει το τροπο που δουλευει το προγραμμα του απο τη στιγμη που μεχρι προτεινως το δουλευε σωστα. Αλλα μην σου προσβαλουμε την Ms σου και πουμε οτι φταιει αυτη σε κατι.
03. Οτι να 'ναι ομως. Καμια σχεση αυτο που λες ομως.
04. Μια χαρα το ξερω αλλα απο τη στιγμη που το ιδιο το ms support κυριως το Ελληνικο δεν εχουν ιδεα για το προιον που υποστηριζουν και το τι εχουν κοψει ή οχι με το νεο system update.
Μηπως δεν ειναι και δουλεια του ms support να σου πει γιατι οταν πατας να τρεξουν παιχνιδια στο xbox one s αυτα κλεινουν αμεσως και πρεπει να πατησεις να ξεκινησουν πανω απο 3-4 φορες για να ξεκινησει πραγματικα το παιχνιδι?
Αυτο μου το εκανε οταν ειχα παρει το xbox one s 2tb και ναι μου ειπαν τα παρακατω για να δειτε ποσο τελειο ειναι το ms greek support.
Αν λοιπον ουτε γι' αυτο ειναι υπευθυνο το greek support της κονσολας τοτε γιατι ειναι απλα για να σου διαφημηζουν ποσο εχει η 12μηνη συνδρομη gold κ.τ.λ.?
Και κατι αλλο πηρα τηλεφωνο την ms Hellas για ενα προβλημα μου για να μου πουν τη λυση του και ξερεις ποια ηταν η υπευθυνη απαντηση τους? "Γραψτε στο community support του site
www.xbox.com
και ισως σας απαντησει καποιος τι πρεπει να κανετε.
Αν θελετε πιστεψτε το αυτο ηταν η υπευθυνη απαντηση του ms hellas support.
Απιστευτο εεε.
Για να δειτε τη τελειο greek support εχει η ms.
Και για να τελειωνουμε αυτο το "vs" με τα σεντονια επειδη κανενας δεν προκειτε να πεισει τον αλλον να αλλαξει τη γνωμη του και τα παιδια εδω δεν νομιζω να εχουν την ορεξη να βλεπουν τον ατελειωτο διαλογο μας δεν το λειγουμε εδω ή αν θελεις οτιδηποτε αλλο μεσω προσωπικου μυνηματος.
Και για να τελειωνουμε αυτο το vs γιατι κανενανας δεν προκειτε να πεισει τον αλλον οτι εχει λαθος ας το ληξουμε εδω ή το συνεχιζουμε μεσω προσωπικων μυνηματων.