Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
12 Jun 2017 21:17 - 12 Jun 2017 21:18 #199787 by Panagiotis
Δεν πειραζει.Μεινε εσυ στα αποκλειστικα της Σονυ που θα βγουν το 2018-2019.Τουλαχιστον η ms καθε χρονο δειχνει παιχνιδια που θα βγουν μεσα στη χρονια ή το πολυ στο πρωτο 4μηνο του 2018.Απο την αλλη η Σονυ παρουσιασε παιχνιδαρες μεν αλλα με αγνωστη ημερομηνια κυκλοφοριας δε(μιλαω για την E3 2016.Ελπιζω να ανακοινωσουν φετος).Γιατι κατι death stranding και last of us 2 δεν παιζει να βγουν ουτε το 2018.
Ξερω οτι βγαινω εκτος τοπικ αλλα ρε φιλε εχω παρατηρησει οτι καθε φορα κραζεις το xbox.Ταχα τι σε νοιαζει αφου εχεις την υπερκονσολα της Σονυ.Ασε εμας τα θυματα να παιζουμε με το τραγικο μηχανημα της microsoft.
Last edit: 12 Jun 2017 21:18 by Panagiotis .

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Jun 2017 04:45 - 01 Jul 2017 22:24 #199818 by Grigoris
Uncharted legacy φετος και μερικα αλλα απο αυτα που εδειξε θα εχουν βγει φετος αλλα δε θυμαμαι ημερομηνιες ακριβως τωρα γιατι βλεπω την press conference.
Αν θες θα κατσω να σου γραψω αυριο ολες τις ημερομηνιες για τα παιχνιδια που εδειξε η sony στην press conference της για να δεις οτι πολλα απο αυτα θα κυλοφορησουν φετος δηλαδη σε ενα 4-6 μηνο που λες οτι και η ms βγαζει τα "indy" παιχνιδια που εδειξε στη δικη της press conference.

Ναι οκ παιξε εσυ τα indy παιχνιδια στο δυνατοτερο μηχανημα και ασε με εμενα να παιζω ΑΑΑ παιχνιδια στο οχι και τοσο δυνατο μηχανημα της sony.

Δες λιγο καλυτερα και τις δυο press conference και πες μου ποια εταιρια εδειξε καλυτερα παιχνιδια για να μην μιλησω για αποκλειστικα ετσι.
Last edit: 01 Jul 2017 22:24 by Μάνος Γρυπάρης.

More
13 Jun 2017 10:03 - 13 Jun 2017 23:45 #199832 by Panagiotis
Επειδή μιλάμε για προσωπικό γούστο πέρα από το Last of us 2 δεν είδα κάποιο άλλο παιχνίδι που να με αγγίξει. Αντιθέτως στο xbox ακόμα λιώνω halo 5 gears 4 και forza.Αλλά όπως σου είπα είναι θέμα γούστου. Και σημασία δεν έχει πόσα παραπάνω αποκλειστικα βγάζει η μία κονσόλα από την άλλη ΑΛΛΆ πόσα απ αυτά θα κάτσεις να παίξεις. Ολοι λενε για το ποσα αποκλειστικα βγαζει η σονυ αλλα στο τελος οι περισσότεροι δεν παιζουν ουτε τα μισά. Και αν θες να ξέρεις έχω και τις δύο κονσόλες οπότε εγώ είμαι καλυμμένος, απλά με έχει κουράσει όλον αυτό το hate που διαβάζω στο ίντερνετ για το xbox.Gamer είμαι, δεν με πληρώνει κάποια από τις 2 εταιρείες ούτε έχω μετοχές σε αυτές για να φανατιζομαι.
Last edit: 13 Jun 2017 23:45 by Μάνος Γρυπάρης.

More
13 Jun 2017 10:19 - 13 Jun 2017 10:28 #199837 by Grigoris
Επειδη λοιπον ολες τις εταιριες δεν τις ενδιαφερει τι αρεσει σε εσενα αι εμενα αλα το τι πουλαει περισσοτερο στο κοσμο τοτε ελα πες μου ποσες πωλησεις οτι πιστευεις οτι θα κανουν τα παιχνιδια που εδειξε η sony και ποσες τα παιχνιδια που εδειξε η microsoft.

Και δεν μιλαω για τα 4-5 παιχνιδια της microsoft που εχω αναφερει οτι ειναι πολυ καλα αλλα για ολα τα υπολοιπα indy παιχνιδια που οχι απλα δεν εκμεταλευονται την δυναμη του xbox one x αλλα θα μπορουσαν να τρεχουν ανετοτατα και σε ενα ps2.

Για πες μου λοιπον αυτο και αν μετα απο τις χαλια πωλησεις που θα εχουν πως θα παει καλα η κονσολα απο τη στιγμη που δεν πουλαει παιχνιδια επομενως και κονσολες.

Σου λεει κατι οτι την Ευρωπη τουλαχιστον ηδη το ps4 τριπλασιασε τις πωλησεις του εναντι του xbox one?

Ή σου λεει κατι οτι στον κοσμο ολοκληρο το ps4 διπλασιασε τις πωλησεις του εναντι του xbox one?

Ή οτι ακομα και ο ιδιος ο phil spencer εχει παραδεχτει σε συνεντευξη(Δεν νομιζω να επιτρεπεται να βαλω λινκ της εδω) του οτι το κενο που εχει πλεον το xbox one με το ps4 δεν φτανετε και απλα θα κοιταξουν τα ατομα που προτημησαν το xbox one να μεινουν ευχαριστημενα.

Εσυ πιστευεις οτι μετα απο ολα αυτα τα στοιχεια γιατι δεν τα λεω εγω αλλα τα νουμερα και οι πωλησεις οτι θα περασει ποτε το xbox one το ps4?

Και συγνωμη που στο χαλαω αλλα εδω και παρα πολλα χρονια τα αποκλειστικα παιχνιδια της καθε κονσολας κανουν καποιον να αγορασει αυτη τη κονσολα γιατι πολυ απλα τα μη αποκλειστικα μπορει καποιος να τα παιξει οπουδηποτε ακομα και σε ενα παρα πολυ δυνατο gaming-pc που θα ειναι πολυ ανωτερα απο την οποιαδηποτε κονσολα.
Last edit: 13 Jun 2017 10:28 by Grigoris.

More
13 Jun 2017 10:28 #199840 by Panagiotis
Δικιο έχεις.Είμαι βλακας που πήρα χβοχ.Το παραδέχομαι

More
13 Jun 2017 10:31 - 13 Jun 2017 23:46 #199842 by Grigoris

Agent94 wrote: Δικιο έχεις.Είμαι βλακας που πήρα χβοχ.Το παραδέχομαι

Αρχικα μην βαζεις λογια στο στομα μου που ποτε δεν ειπα.

Κι εγω εχω xbox one s & ps4pro.

Και δεν λεω οτι λεω ετσι απο βιντεος στο youtube κ.τ.λ. εχω δει απο κοντα τι αποκλειστικα παιχνιδια εχει η καθε κονσολα και μερικα απο αυτα τα εχω τερματισει κιολας οπως π.χ. gears of war 4, horizon zero dawn κ.τ.λ.
Last edit: 13 Jun 2017 23:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
13 Jun 2017 10:35 #199843 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Οι πωλήσεις και τα νούμερα είναι πρωτίστως για τις εταιρίες. Ο gamer θα κοιτάξει να πάρει αυτό που τον βολεύει, αυτό που γουστάρει περισσότερο, αυτό που πιστεύει ότι τον συμφέρει τέλος πάντων. Το αν θα προτιμήσει κάποιος κάτι διαφορετικό δεν σημαίνει ότι έχει κάνει λάθος επιλογή, άσχετα από την θέση την οποία βρίσκεται η κάθε κονσόλα σε πωλήσεις κλπ.

More
13 Jun 2017 10:39 - 13 Jun 2017 23:46 #199845 by Grigoris
Κατα την γνωμη μου εχεις δικιο εν μέρει.

Θα σου πω το οριακο παραδειγμα για να σου δωσω να καταλαβεις οτι δεν αφορα μονο της εταιριες το τι πωλησεις θα εχει η καθε κονσολα.

Αν εσυ εισαι game developer που θα θελεις να βγαλεις το παιχνιδι σου καπου που υπαρχει βαση χρηστων 60.000 κονσολων ή καπου που υπαρχει 20.000 κονσολων?

Και αν μια κονσολα παει τοσο χαλια σε πωλησεις συνηθως αργα ή γρηγορα την παρατανε οι εταιριες κατασκευης παιχνιδιων παραδειγματα αυτου ειναι τα sega saturn, Neo geo, Dreamcast αυτες οι κονσολες την περιοδο που βγηκαν παντα επειδη δεν τα πηγαν τοσο καλα οσο ο οι ανταγωνιστες τις για ποσο καιρo πιστευεις βγαινανε καλα παιχνιδια και γενικοτερα παιχνιδια γι' αυτες?

Ειδες λοιπον που δεν αφορα μονο τις εταιριες το ποσα κομματια θα πουλησει η οποια κονσολα.
Last edit: 13 Jun 2017 23:46 by Μάνος Γρυπάρης.

More
13 Jun 2017 10:45 - 13 Jun 2017 10:47 #199847 by Panagiotis
Και στις 2 θα ήθελα να το βγάλω.Βασικά και στις 3 (βάζω και το pc μεσα).Περισσότερο κέρδος έχω από το να το βγάλω μόνο σε μια.Επίσης και οι πωλήσεις του one δεν είναι κακές απλά δεν είναι τόσο καλές όσο του ps4.Και επίσης άλλο Sega και άλλο Microsoft. Νομίζω καταλαβαινεις τη διαφορά. Για να αφήσει το gaming η ms θα πρέπει να φτάσει σε επίπεδο Windows Phone το χβοχ.Χειρότερα και από το wii u δηλαδή.
Last edit: 13 Jun 2017 10:47 by Panagiotis .

More
13 Jun 2017 10:50 #199849 by Grigoris
Δεν καταλαβες τι ακριβως θελω να πω με το παραδειγμα.

Θα το κανω ακομα ποιο οριακο μηπως καταλαβεις τι ακριβως θελω να πω.

Αν π.χ. η κονσολα 1 πουλησει 100.000.000 κομματια και η κονσολα 2 πουλησει απλα 10.000 κομματια παγκοσμιως παντα που πιστευεις ο οποιοσδηποτε game developer θα θελει να βγαλει το παιχνιδι του?
Στη κονσολα 1 ή στη κονσολα 2?

Πιστευω τωρα ειναι ποιο ευκολο να δεις τι ακριβως θελω να πω.

Προς θεου ποτε δεν ειπα οτι η microsoft δεν εχει κανει πωλησεις απλα λεω οτι εχει κανει πολυ λιγοτερες(Καπου μισες καπου 1/3) απ' οτι ο ανταγωνισμος.