Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
13 Aug 2016 21:49 #186282 by Tony

Λοιπον βαρέθηκα να καθομαι να εξηγω για ποιο λογο συμπαθω την sony-ps4 και οχι τη microsoft-xbox one.
Ο καθε ενας εχει την αποψη του για τις κονσολες με βαση τις εμπειριες του.

Κανείς δεν έχει πρόβλημα με αυτό. Απλά μην παραπληροφορείς και αιτιολόγησε με επιχειρήματα που να στέκουν. Αυτά που γράφεις τα βλέπει κόσμος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Aug 2016 21:03 - 27 Aug 2016 21:07 #186858 by Πιέρρος Φουστέρης
Νέες προσθήκες στην οικογένεια! Η λίστα έχει ως εξής:

Retail:

1) Fallout 4
2) Halo: The Master Chief Collection
3) Far Cry: Primal
4) Halo 5: Guardians
5) Rise of the Tomb Raider
6) Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
7) Gears of War: Ultimate Edition

Digital:

1) Dying Light + Season Pass

Όταν βγουν τα νέα ποδοσφαιράκια (FIFA & PES 17), αναμένεται σίγουρη αγορά του καλύτερου εκ των δύο, για κάψιμο μέχρι τελικής πτώσεως!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 27 Aug 2016 21:07 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
30 Aug 2016 20:03 #186947 by A

DoUzOs wrote: Νέες προσθήκες στην οικογένεια! Η λίστα έχει ως εξής:

Retail:

1) Fallout 4
2) Halo: The Master Chief Collection
3) Far Cry: Primal
4) Halo 5: Guardians
5) Rise of the Tomb Raider
6) Metal Gear Solid V: The Phantom Pain
7) Gears of War: Ultimate Edition

Digital:

1) Dying Light + Season Pass

Όταν βγουν τα νέα ποδοσφαιράκια (FIFA & PES 17), αναμένεται σίγουρη αγορά του καλύτερου εκ των δύο, για κάψιμο μέχρι τελικής πτώσεως!

Μόνο αυτά; :P οταν βρεις 30€ το Quantum break μαζί με Alan wake τσίμπησε το, αξίζει κάτω απο 40 να το αποκτήσεις!

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
31 Aug 2016 20:20 #186983 by Πιέρρος Φουστέρης
Έχουμε (εγώ με τον αδερφό μου) την κονσόλα, περίπου, έναν χρόνο και δεν μας περισσεύουν πολλά λεφτά για παιχνίδια. Ορισμένα τα αγοράσαμε σχετικά φτηνά, οπότε καλά να λες που έχουμε κι αυτά που έχουμε. :P
Ευχαριστώ για την πρόταση!

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister

More
31 Aug 2016 21:27 #186984 by A

DoUzOs wrote: Έχουμε (εγώ με τον αδερφό μου) την κονσόλα, περίπου, έναν χρόνο και δεν μας περισσεύουν πολλά λεφτά για παιχνίδια. Ορισμένα τα αγοράσαμε σχετικά φτηνά, οπότε καλά να λες που έχουμε κι αυτά που έχουμε. :P
Ευχαριστώ για την πρόταση!

Εννοείτε ότι είναι αρκετά. Μάλιστα εκτός από χρήματα πρέπει να διαθέτεις και ελεύθερο χρόνο. Ένα κλασικό παράδειγμα είναι πως είχα αγοράσει το Batman- day one 54€ και το έπαιξα οταν η τιμή του είχε πέσει -15€, δεν τα λες και λίγα.... :blush:

More
31 Aug 2016 21:35 #186985 by A
Αν έχεις κανένα κολλητάρι φιλο-αδερφό δηλαδή αξίζει και το Xbox family για ακόμη περισσότερο χαμηλό κόστος. Βέβαια πρέπει να υπάρχει τυφλή εμπιστοσύνη, αγοράζεις τα games digital και με δυο ρυθμίσεις παίζετε το ίδιο παιχνίδι σε διαφορετική κονσόλα, και αφού τσονταρει και ο bro στα games πάει το κουστούμι δια τρία ;) Υπάρχουν βίντεο στο YouTube για το πως γίνεται.

More
01 Sep 2016 21:01 #187027 by Πιέρρος Φουστέρης
Α, από ελεύθερο χρόνο, άλλο πράγμα. Σε αυτό είμαι τυχερός. :P
Το έχω δει το Xbox Family, δεν είναι κακή ιδέα. Θα το τσεκάρω. ;)

- Tyrion Lannister

More
03 Sep 2016 17:26 #187136 by dim
παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριος στο gameworld και θα ηθελα καποιες πληροφοριες για το xbox one,καθως δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις απο gaming.βασικα σκεφτομουν να αποκτησω ενα xbox one Refurbished και η αρχικη ερωτηση ειναι αν θα πρεπει να με ανησυχει το γεγονος του αυτο,επειδη ειναι refurbished δηλαδη.βασικα θα το χρησιμοποιω ποιο πολυ για τις εφαρμογες και τις δυνατοτητες των windows κατα βαση οποτε θα θελα να ξερω αν ειναι σχετικα γρηγορο σε αυτο τον τομεα και αν ισχυει οτι οι εφαρμογες δεν εχουν geo block και δεν ελεγχουν Ip ..δηλαδη αν εφαρμογες οπως 4 on demand ,demand 5 και τετοιες παιζουν.και επειδη οπως προειπα δεν εχω ιδεα ,αν υπαρχουν παιχνιδια που μπορεις να παιξεις χωρις αγορα και γενικως τι αλλο μπορεις να κανεις καθως εχω ψαξει παρα πολυ αλλα το μονο που καταφερα ειναι να μπερδευτω και να εχω ακομη αποριες.ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια

More
05 Sep 2016 13:54 #187193 by Tony

βασικα θα το χρησιμοποιω ποιο πολυ για τις εφαρμογες και τις δυνατοτητες των windows κατα βαση

Για ποιες ακριβώς δυνατότητες?Το ότι το xbox έχει windows 10 δεν σημαίνει ότι κάνει και ένα pc με windows 10...
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
05 Sep 2016 20:15 #187204 by Καλλινίκη

papaki_papaki wrote: παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριος στο gameworld και θα ηθελα καποιες πληροφοριες για το xbox one,καθως δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις απο gaming.βασικα σκεφτομουν να αποκτησω ενα xbox one Refurbished και η αρχικη ερωτηση ειναι αν θα πρεπει να με ανησυχει το γεγονος του αυτο,επειδη ειναι refurbished δηλαδη.βασικα θα το χρησιμοποιω ποιο πολυ για τις εφαρμογες και τις δυνατοτητες των windows κατα βαση οποτε θα θελα να ξερω αν ειναι σχετικα γρηγορο σε αυτο τον τομεα και αν ισχυει οτι οι εφαρμογες δεν εχουν geo block και δεν ελεγχουν Ip ..δηλαδη αν εφαρμογες οπως 4 on demand ,demand 5 και τετοιες παιζουν.και επειδη οπως προειπα δεν εχω ιδεα ,αν υπαρχουν παιχνιδια που μπορεις να παιξεις χωρις αγορα και γενικως τι αλλο μπορεις να κανεις καθως εχω ψαξει παρα πολυ αλλα το μονο που καταφερα ειναι να μπερδευτω και να εχω ακομη αποριες.ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια

Όταν μια κονσόλα είναι refurbished σημαίνει ότι υπήρχε ένα ελάττωμα και επισκευάστηκε. Έστω και μία βίδα να έλειπε πάλι refurbished θεωρείται η κονσόλα γι' αυτό και πωλείται φθηνότερα. Αν θα το χρησιμοποιήσεις πιο πολύ για τις εφαρμογές γιατί δεν αγοράζεις υπολογιστή παρά κονσόλα; Και στα Windows έχει άπειρα παιχνίδια για να παίξεις...
Για το geo block που ανέφερες και αν ελέγχουν το Ip υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να αλλάξεις την Ip σου και να σε δείχνει για παράδειγμα σε άλλη χώρα.
Οι κονσόλες νέας γενιάς έχουν αντιπειρατικό σύστημα που σε αποτρέπει να παίξεις πειρατικά παιχνίδια. Αν τυχόν βάλεις μπορεί να σου αχρηστέψει την κονσόλα (έτσι έχω ακούσει). Σ' αυτές τις κονσόλες μόνο αγοράζοντας τα παιχνίδια μπορείς να τα παίξεις.
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης, Ανθή Ιωαννίδου