papaki_papaki wrote: παιδια καλησπερα.ειμαι καινουριος στο gameworld και θα ηθελα καποιες πληροφοριες για το xbox one,καθως δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις απο gaming.βασικα σκεφτομουν να αποκτησω ενα xbox one Refurbished και η αρχικη ερωτηση ειναι αν θα πρεπει να με ανησυχει το γεγονος του αυτο,επειδη ειναι refurbished δηλαδη.βασικα θα το χρησιμοποιω ποιο πολυ για τις εφαρμογες και τις δυνατοτητες των windows κατα βαση οποτε θα θελα να ξερω αν ειναι σχετικα γρηγορο σε αυτο τον τομεα και αν ισχυει οτι οι εφαρμογες δεν εχουν geo block και δεν ελεγχουν Ip ..δηλαδη αν εφαρμογες οπως 4 on demand ,demand 5 και τετοιες παιζουν.και επειδη οπως προειπα δεν εχω ιδεα ,αν υπαρχουν παιχνιδια που μπορεις να παιξεις χωρις αγορα και γενικως τι αλλο μπορεις να κανεις καθως εχω ψαξει παρα πολυ αλλα το μονο που καταφερα ειναι να μπερδευτω και να εχω ακομη αποριες.ευχαριστω εκ των προτερων για οποιαδηποτε βοηθεια
Όταν μια κονσόλα είναι refurbished σημαίνει ότι υπήρχε ένα ελάττωμα και επισκευάστηκε. Έστω και μία βίδα να έλειπε πάλι refurbished θεωρείται η κονσόλα γι' αυτό και πωλείται φθηνότερα. Αν θα το χρησιμοποιήσεις πιο πολύ για τις εφαρμογές γιατί δεν αγοράζεις υπολογιστή παρά κονσόλα; Και στα Windows έχει άπειρα παιχνίδια για να παίξεις...
Για το geo block που ανέφερες και αν ελέγχουν το Ip υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να αλλάξεις την Ip σου και να σε δείχνει για παράδειγμα σε άλλη χώρα.
Οι κονσόλες νέας γενιάς έχουν αντιπειρατικό σύστημα που σε αποτρέπει να παίξεις πειρατικά παιχνίδια. Αν τυχόν βάλεις μπορεί να σου αχρηστέψει την κονσόλα (έτσι έχω ακούσει). Σ' αυτές τις κονσόλες μόνο αγοράζοντας τα παιχνίδια μπορείς να τα παίξεις.