Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xbox One: Γενική συζήτηση

More
09 Aug 2016 10:50 - 09 Aug 2016 10:51 #186083 by Tony

Οταν καποιος θελει να λεγεται αντικημενικος και οχι φανμπου τοτε ναι λεει και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα μιας κονσολας ξερεις.

Kαι προπάντων να λέει πράγματα που ισχύουν και να μην παραπληροφορεί..λέγοντας πράγματα όπως :"Στα backwards compatible Παιχνίδια χρειάζεσαι internet για να έχεις πρόσβαση στα Saves", αντικειμενόβλαχος γίνεσαι.

Με αυτη τη λογικη λοιπον δεν χρειαζεται να σου δωσει ουτε hdmi καλωδιο αφου μπορεις να το αγορασεις ξεχωριστα και ουτε καλωδιο ρευματος αφου κι αυτο μπορεις να το αγορασεις ξεχωριστα ετσι δεν ειναι?

Μπερδεύεις περιφερειακά με πράγματα που είναι αναγκαία να δουλέψει η κονσόλα. Επομένως αυτό που λες δεν στέκει.

δεν εχει προβληματα τσο σοβαρα που να κανουν τη κονσολα μη playable οπως το xbox one

Ε άμα δεν έχεις την κονσόλα πώς περιμένεις να είναι Playable?

Στο ps4 μια χαρα μπροεις να τρεχεις οποιοδηποτε παιχνιδι χωρις καθολου ιντερνετ

Συνταρακτικό νέο! Μακάρι να γινόταν το ίδιο και το στο Xbox one...oh wait! Ήδη γίνεται εδώ και πολύυυ καιρό!

Ναι το ειπα και το ps4 εχει προβληματα

Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου! Το Ps4 έχει προβλήματα? Από πότε?

Και αν ειναι οτιδηποτε προβλημα σας λεω οτι εχει το xbox one s με αποδειξεις γιατι εχω τη κονσολα

Κοίτα fits....κάποια ανέκδοτα είναι καλό να τα λέμε μια φορά. Μετά από ένα σημείο καταντούν βαρετά και ενοχλητικά.

για την θεοποιημενη κονσολα σας που ποτε δεν εχει μεγαλα προβληματα που την κανουν να ειναι "αχρηστη"

Δεν ξέρω αν μπερδεύεις το One με το ps4 , αλλά να ξέρεις ότι εμείς προτιμάμε Xbox(επομένως αυτή είναι η "κονσόλα μας"). Δεν είχε ΠΟΤΕ μεγάλα προβλήματα που να το κάνουν άχρηστο. Πιθανότατα θα μπέρδεψες το One με το ps4.

Kαι όσον αφορά τα προβλήματα του Xbox One S που είδες στο internet(γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα αγόραζες ποτέ Xbox One με αυτά που λες), day one κονσόλα είναι πολύ λογικό να έχει προβλήματα. Αλλά μην ανησυχείς. Η MS είναι MS και η sony είναι sony. Η MS δεν βγάζει updates όποτε της καπνίσει για να φτιάξει προβλήματα/προσθέσει νέα χαρακτηριστικά. Ήδη ξέρω ότι έβγαλε ένα μικρό update η MS για το Xbox One S.
Last edit: 09 Aug 2016 10:51 by Tony.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Aug 2016 10:59 - 09 Aug 2016 11:00 #186086 by Πιέρρος Φουστέρης
Warning: Spoiler!

Ρε Γρηγόρη, έχω μια μικρή υποψία ότι μας κοροϊδεύεις και ούτε εσύ δεν το έχεις καταλάβει:

fits79 wrote: Μα εγω δεν ειμαι fanboy

fits79 wrote: Ποτε κρυφτηκα εχω πει εδω κσι πολυ καιρο οτι συμπαθω και προτημαω τo ps4.

Θα αποφασίσεις;
1) Σίγουρα, το γνωρίζω. Έχω πει πολλές φορές, όμως (και εσύ δεν θέλεις να το καταλάβεις), ότι ξέρω πως υπάρχουν αρνητικά, απλά δεν τα έχω αναφέρει ΑΚΟΜΑ. Εάν έρθει η στιγμή, θα τα γράψω. Μέχρι τότε, ποσώς με ενδιαφέρει αν εσύ με θεωρείς αντικειμενικό ή fanboy. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου αντικειμενικό, γιατί μπορεί να έχω δηλώσει προτίμηση προς το Xbox One, αλλά αγαπώ και τις δύο κονσόλες και αναφέρω θετικά/αρνητικά και για τις 2. Άσχετο αν δεν τα αναφέρω εδώ, αλλά αλλού.
2) Όχι, δεν είναι έτσι. Τι λογική είναι αυτή; Το HDMI και το καλώδιο ρεύματος είναι απαραίτητα για την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Xbox One. Δηλαδή, χωρίς αυτά, η κονσόλα είναι παντελώς άχρηστη. Μου λες ότι χωρίς το headset δεν θα μπορέσεις να παίξεις στην κονσόλα σου;
3) Εμείς μια χαρά το καταλάβαμε. Εσύ δεν κατάλαβες τι είπες στην απάντησή σου προς τον efane. Καλύτερα να το αφήσουμε αυτό, δεν θα καταλήξουμε ποτέ. Έχουν περάσει ήδη 3-4 σχόλια και είμαστε ακόμα στην αρχή.

1) Σου έγραψα πως το Xbox One δεν είναι μη playable, από τη στιγμή που μπορείς να παίξεις κανονικότατα τα παιχνίδια μέσω CD, χωρίς Internet. Αν το πετάς αυτό στα σκουπίδια κατευθείαν, τότε μόνο για σένα είναι μη playable.
2) Δεν έχω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό, διότι δε γνωρίζω ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα, τελικά. Μπορεί να είναι η απουσία Internet, μπορεί να είναι και κάτι άλλο. Όσον αφορά το gaming στο Xbox One χωρίς Internet, σου εξήγησα στο νούμερο 1.
3) Επιθετικός χωρίς λόγο, βλέπεις συνομωσίες όπου θες. Δεν είπα ότι φταίει αναγκαστικά η τηλεόρασή σου, φίλε Γρηγορή. Είπα ότι μπορεί να φταίει αυτή ή το ρεύμα που δίνεις στην κονσόλα. Αν δεν είναι αυτά, τότε θα φταίει η κονσόλα που σου έδωσαν.
4) Άρα, μπορεί τα handsfree που θέλεις να χρησιμοποιήσεις να μην είναι συμβατά με το Xbox One S. Δοκίμασε άλλα.
5) Ούτε και στο Xbox One. έτσι; ;)
6) Και πώς το παραλάβατε; Σας το έστειλαν, πήγατε και το πήρατε;

Πρώτον, μίλα στον ενικό. Με μένα συζητάς, δεν σου έχει απαντήσει κανένας για τα προβλήματα του Xbox One S, μην κατηγορείς κι άλλους. Δεύτερον, δεν είπα ότι φταίνε αναγκαστικά όλα τα άλλα εκτός από την κονσόλα, απλά ανέφερα την πιθανότητα. Τρίτον, άσε τις υπερβολές. "Θεοποιημένη κονσόλα". Είναι χαζό αυτό το πράγμα. Τέταρτον, όχι, να συνεχίσεις να μας λες τα προβλήματα που έχει το Xbox One S, για να ξέρουμε και εμείς τι παίζει με τη νέα κονσόλα της Microsoft. Εάν δεν θες, τότε δικαίωμά σου.
Μέχρι τις 22 Αυγούστου θα είμαι off. Εάν θέλεις να συνεχίσουμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια, μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε. Καλό καλοκαίρι (όσο έμεινε) σε όλους!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 09 Aug 2016 11:00 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
09 Aug 2016 11:21 - 09 Aug 2016 11:22 #186088 by Grigoris

tonyler wrote:

Οταν καποιος θελει να λεγεται αντικημενικος και οχι φανμπου τοτε ναι λεει και τα θετικα αλλα και τα αρνητικα μιας κονσολας ξερεις.

Kαι προπάντων να λέει πράγματα που ισχύουν και να μην παραπληροφορεί..λέγοντας πράγματα όπως :"Στα backwards compatible Παιχνίδια χρειάζεσαι internet για να έχεις πρόσβαση στα Saves", αντικειμενόβλαχος γίνεσαι.

Με αυτη τη λογικη λοιπον δεν χρειαζεται να σου δωσει ουτε hdmi καλωδιο αφου μπορεις να το αγορασεις ξεχωριστα και ουτε καλωδιο ρευματος αφου κι αυτο μπορεις να το αγορασεις ξεχωριστα ετσι δεν ειναι?

Μπερδεύεις περιφερειακά με πράγματα που είναι αναγκαία να δουλέψει η κονσόλα. Επομένως αυτό που λες δεν στέκει.

δεν εχει προβληματα τσο σοβαρα που να κανουν τη κονσολα μη playable οπως το xbox one

Ε άμα δεν έχεις την κονσόλα πώς περιμένεις να είναι Playable?

Στο ps4 μια χαρα μπροεις να τρεχεις οποιοδηποτε παιχνιδι χωρις καθολου ιντερνετ

Συνταρακτικό νέο! Μακάρι να γινόταν το ίδιο και το στο Xbox one...oh wait! Ήδη γίνεται εδώ και πολύυυ καιρό!

Ναι το ειπα και το ps4 εχει προβληματα

Δεν μπορώ να πιστέψω στα μάτια μου! Το Ps4 έχει προβλήματα? Από πότε?

Και αν ειναι οτιδηποτε προβλημα σας λεω οτι εχει το xbox one s με αποδειξεις γιατι εχω τη κονσολα

Κοίτα fits....κάποια ανέκδοτα είναι καλό να τα λέμε μια φορά. Μετά από ένα σημείο καταντούν βαρετά και ενοχλητικά.

για την θεοποιημενη κονσολα σας που ποτε δεν εχει μεγαλα προβληματα που την κανουν να ειναι "αχρηστη"

Δεν ξέρω αν μπερδεύεις το One με το ps4 , αλλά να ξέρεις ότι εμείς προτιμάμε Xbox(επομένως αυτή είναι η "κονσόλα μας"). Δεν είχε ΠΟΤΕ μεγάλα προβλήματα που να το κάνουν άχρηστο. Πιθανότατα θα μπέρδεψες το One με το ps4.

Kαι όσον αφορά τα προβλήματα του Xbox One S που είδες στο internet(γιατί είμαι σίγουρος ότι δεν θα αγόραζες ποτέ Xbox One με αυτά που λες), day one κονσόλα είναι πολύ λογικό να έχει προβλήματα. Αλλά μην ανησυχείς. Η MS είναι MS και η sony είναι sony. Η MS δεν βγάζει updates όποτε της καπνίσει για να φτιάξει προβλήματα/προσθέσει νέα χαρακτηριστικά. Ήδη ξέρω ότι έβγαλε ένα μικρό update η MS για το Xbox One S.

Οταν εγω λεω οτι δεν ξερεις να διαβαζεις.
Θα σου ποστατω μονο το ποστ που εκανα με φωτος του xbox one s για να δεις απλα οτι μια χαρα εχω τη κονσολα και δεν λεω αερλογιες κ.τ.λ.
www.gameworld.gr/forum/34/47577-xbox-one-geniki-syzitisi?start=1000#186033
Και οι φωτογραφιες ψευτικες ειναι απλα μια φαντασια δικη μου γιατι δεν εχω τη κονσολα και δουλευω το κοσμο.
Αιντε - αιντε.......

Στα αλλα που λες δεν θα κατσω να σου απαντησω για πολοστη φορα. Πιστευε οτι θες ειναι δικαιωμα σου οπως κι εγω θα πιστευω οτι θελω ειναι κι εμενα δικαιωμα μου ξερεις.
Last edit: 09 Aug 2016 11:22 by Grigoris.

More
09 Aug 2016 11:46 - 09 Aug 2016 11:51 #186090 by Grigoris

DoUzOs wrote:

Ρε Γρηγόρη, έχω μια μικρή υποψία ότι μας κοροϊδεύεις και ούτε εσύ δεν το έχεις καταλάβει:

fits79 wrote: Μα εγω δεν ειμαι fanboy

fits79 wrote: Ποτε κρυφτηκα εχω πει εδω κσι πολυ καιρο οτι συμπαθω και προτημαω τo ps4.

Θα αποφασίσεις;
1) Σίγουρα, το γνωρίζω. Έχω πει πολλές φορές, όμως (και εσύ δεν θέλεις να το καταλάβεις), ότι ξέρω πως υπάρχουν αρνητικά, απλά δεν τα έχω αναφέρει ΑΚΟΜΑ. Εάν έρθει η στιγμή, θα τα γράψω. Μέχρι τότε, ποσώς με ενδιαφέρει αν εσύ με θεωρείς αντικειμενικό ή fanboy. Εγώ θεωρώ τον εαυτό μου αντικειμενικό, γιατί μπορεί να έχω δηλώσει προτίμηση προς το Xbox One, αλλά αγαπώ και τις δύο κονσόλες και αναφέρω θετικά/αρνητικά και για τις 2. Άσχετο αν δεν τα αναφέρω εδώ, αλλά αλλού.
2) Όχι, δεν είναι έτσι. Τι λογική είναι αυτή; Το HDMI και το καλώδιο ρεύματος είναι απαραίτητα για την ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ του Xbox One. Δηλαδή, χωρίς αυτά, η κονσόλα είναι παντελώς άχρηστη. Μου λες ότι χωρίς το headset δεν θα μπορέσεις να παίξεις στην κονσόλα σου;
3) Εμείς μια χαρά το καταλάβαμε. Εσύ δεν κατάλαβες τι είπες στην απάντησή σου προς τον efane. Καλύτερα να το αφήσουμε αυτό, δεν θα καταλήξουμε ποτέ. Έχουν περάσει ήδη 3-4 σχόλια και είμαστε ακόμα στην αρχή.

1) Σου έγραψα πως το Xbox One δεν είναι μη playable, από τη στιγμή που μπορείς να παίξεις κανονικότατα τα παιχνίδια μέσω CD, χωρίς Internet. Αν το πετάς αυτό στα σκουπίδια κατευθείαν, τότε μόνο για σένα είναι μη playable.
2) Δεν έχω να σχολιάσω κάτι πάνω σε αυτό, διότι δε γνωρίζω ποιο μπορεί να είναι το πρόβλημα, τελικά. Μπορεί να είναι η απουσία Internet, μπορεί να είναι και κάτι άλλο. Όσον αφορά το gaming στο Xbox One χωρίς Internet, σου εξήγησα στο νούμερο 1.
3) Επιθετικός χωρίς λόγο, βλέπεις συνομωσίες όπου θες. Δεν είπα ότι φταίει αναγκαστικά η τηλεόρασή σου, φίλε Γρηγορή. Είπα ότι μπορεί να φταίει αυτή ή το ρεύμα που δίνεις στην κονσόλα. Αν δεν είναι αυτά, τότε θα φταίει η κονσόλα που σου έδωσαν.
4) Άρα, μπορεί τα handsfree που θέλεις να χρησιμοποιήσεις να μην είναι συμβατά με το Xbox One S. Δοκίμασε άλλα.
5) Ούτε και στο Xbox One. έτσι; ;)
6) Και πώς το παραλάβατε; Σας το έστειλαν, πήγατε και το πήρατε;

Πρώτον, μίλα στον ενικό. Με μένα συζητάς, δεν σου έχει απαντήσει κανένας για τα προβλήματα του Xbox One S, μην κατηγορείς κι άλλους. Δεύτερον, δεν είπα ότι φταίνε αναγκαστικά όλα τα άλλα εκτός από την κονσόλα, απλά ανέφερα την πιθανότητα. Τρίτον, άσε τις υπερβολές. "Θεοποιημένη κονσόλα". Είναι χαζό αυτό το πράγμα. Τέταρτον, όχι, να συνεχίσεις να μας λες τα προβλήματα που έχει το Xbox One S, για να ξέρουμε και εμείς τι παίζει με τη νέα κονσόλα της Microsoft. Εάν δεν θες, τότε δικαίωμά σου.
Μέχρι τις 22 Αυγούστου θα είμαι off. Εάν θέλεις να συνεχίσουμε να λέμε τα ίδια και τα ίδια, μπορείς να περιμένεις μέχρι τότε. Καλό καλοκαίρι (όσο έμεινε) σε όλους!

Αλλο το συμπαθω μια κονσολα και λεω και τα αρνητικα της αλλα και τα θετικα της και αλλο ειμαι fanboy μιας κονσολας και ακομα και αν εχω δει αρνητικα δεν τα αναφερω πουθενα και παντα λεω οτι η κονσολα που διαλεξα ειναι η καλυτερη ολων.
Εχει διαφορα το ενα απο το αλλο αν δεν την καταλαβαινεις δεν φταιω εγω γι' αυτο.

01. Αφου οπως εσυ ο ιδιος λες εχεις δει καποια πραγματα που δεν σ' αρεσουν στο xbox one για ποιο λογο δεν τα αναφερεις και εδω? Θα σε μαλωσουν που τα αναφερες ή δεν κανει να α αναφερεις γιατι οπως και μονος σου παραδεχτηκες εισαι xbox one fanboy και αυτο ειναι που κανει τη διαφορα fanboy και απλα προτειμω/συμπαθω μια κονσολα.

02. Οκ χωρις το headset παιξε ενα παιχνδιι με τους φιλους σου χωρις να μιλας και χωρις να εχεις την πληρη εμπειρια του multi-gaming που διαφημηζει η ms παντου για το xbox live ειναι σαν να σου δινω ενα αμαξι αλλα χωρις τα γυαλια μυωπιας σου και σου λεω οδηγησε το ακομα και αν δεν βλεπεις χωρις τα γυαλια σου.

03. Παμε ακομα μια φορα γιατι δεν καταλαβες οτι μιλαω πλεον για το xbox one s και τα προβληματα που εχω απο αυτη τη κονσολα οχι απο το xbox one που μια χαρα παιζει τα παιχνιδια ofline. Διαβασε σε παρακαλω πολυ λιγο το ποστ το οποιο απαντας και θα δεις οτι λεω ξεκαθαρα οτι αφορα το xbox one s που αγορασα και οχι τη παλια κονσολα που παιζει κανονικα και ofline τα παιχνιδια.

04. Αφου οπως λες φταινε τα handsfree που δοκιμασα γιατι σημερα τα 2 εξ αυτον δουλευουν και στο xbox one s? Μαλλον επαθε φλασια και δουλεψαν για λιγο δεν ξερω θα τα ξαναδοκιμασω αυριο και θα δω αν τελικα εφτιαξε απο μονο του το προβλημα αυτο ή συνεχιζει και υφιστατε.
Ειπαμε μην προσβαλουμε το xbox one και πουμε οτι φταιει η κονσολα ασχετως αν το ιδιο ακριβως εξαρτημα οπουδηποτε αλλου δουλευει μια χαρα και μονο στο xbox one s δεν δουλευει σωστα μερικες φορες.

05. Οταν λες ολες εννοω ολες οι κονσολες μα ολες και το xbox360, και το xbox one, και το xbox one s, και το ps3, και το ps4 και τo wii, και το wii-u γενικοτερα ολες οι κονσολες. Αλλες μικρα προβληματα και αλλες μεγαλα.

06. Εκανα τηλεφωνικως στην ms-hellas την παραγγελια τους εδωσα τα στοιχεια μου κ.τ.λ. και μετα απο 5-7 εργασιμες ημερες παρελαβα τη κονσολα με ups courrier.

Και η ειρωνια στο τελος ηταν αναγκαια ? Αν εγω ειρωνευομουνα καποιον με ακριβως τα ιδια λογια θα με μπαναρες ή οχι?
Σου λεω πολυ απλα οτι αν δεν με μπαναρες θα μου εριχνες μια προειδοποιηση αλλα δεν σε βλεπω να κανεις και στον εαυτο σου μια γιατι εγω δεν νομιζω να σε ειρωνευτικα σε καποιο μου ποστ προσωπικα οπως κανεις εσυ τωρα.
Και σε προλαβαινω για το fanboy παραδεχτηκες εσυ ο ιδιος οτι εισαι οποτε δεν νομιζω να ειναι προσβολη να σε πω κατι που ο ιδιος παραδεχεσαι οτι εισαι.
Last edit: 09 Aug 2016 11:51 by Grigoris.

More
09 Aug 2016 13:56 #186091 by Tony

Στα αλλα που λες δεν θα κατσω να σου απαντησω για πολοστη φορα.

Fits μην ανησυχείς , η MS ξέρει κάτι που λέγεται "Update".
Attachments:

More
12 Aug 2016 12:23 #186217 by Panagiotis
Στο χειριστήριο του one μπορώ να συνδέσω οποιοδήποτε headset ή μόνο αυτό της ms?

More
12 Aug 2016 22:45 #186251 by A
Οποιοδήποτε έχει μια θύρα 3.5 όπως επίσης μπορείς να βάλεις μόνο ακουστικά απο το mp3 η το smartphone.

"Well, we're not here to sell cookies"
Marcus Fenix, Gears of War.

More
13 Aug 2016 09:34 - 13 Aug 2016 09:37 #186258 by Πιέρρος Φουστέρης

1) Έχω γράψει, ήδη, 3 φορές γιατί δεν έχω γράψει τα αρνητικά του Xbox One. Συνεχίζεις και λες άλλα 'ντι άλλων. Δεν το ξαναλέω, κουράστηκα. Τη διαφορά, πάντως, την καταλαβαίνω. Δεν περίμενα κάποιον να μου την εξηγήσει.
2) Πάλι αναφέρεις άκυρο παράδειγμα, αλλά συνεχίζουμε. Και στο Steam πολλές εταιρείες/παιχνίδια υπόσχονται απίστευτες multiplayer/online εμπειρίες, αλλά δεν τις βλέπω να δίνουν απλόχερα από ένα headset στον καθένα για να τις απολαύσουν. Καταλαβαίνεις, δηλαδή, ότι το headset που δίνει η MS στο πακέτο του κλασσικού Xbox One είναι EXTRA και όχι αναγκαστικό κομμάτι του πακέτου.
3) Δεν πρόκειται να ξαναδιαβάσω κανένα σχόλιο. Σου είπα να το αφήσουμε το θέμα, γιατί δεν θα βγάλουμε ποτέ άκρη.
4) Λες να έφαγε "φλασιά" το χειριστήριο και να δέχθηκε, ξαφνικά, τα handsfree; Είναι λογική απάντηση αυτή; Ή εσύ δεν θα τα είχες βάλει σωστά στο χειριστήριο, ή θα μπήκε νέο update που να διόρθωνε κάποιο bug που αφορούσε αυτό το θέμα, ή μπορεί να έγινε κάτι άλλο. Όπως είδες, με λίγη υπομονή φτιάχνονται όλα. Δεν χρειάζεται να σπεύδεις να γράψεις τα αρνητικά, από τη στιγμή που ενδέχεται να διορθωθούν σύντομα.
Πού σε ειρωνεύτηκα, ρε Γρηγόρη; Θα μας τρελάνεις; Μην βλέπεις απειλές και ειρωνείες εκεί που δεν υπάρχουν, δημιουργείς λάθος εντύπωση για τα άτομα που προσπαθούν να σου μιλήσουν. Και το θέμα των bans θα σου πρότεινα να το αφήσεις ήσυχο. Ξέρουμε τι κάνουμε και γιατί το κάνουμε. Οποιοσδήποτε έχει δεχθεί ban ή προειδοποίηση, υπήρχε λόγος που έγινε. Επίσης, δεν είπα ότι με αποκάλεσες εσύ fanboy, διάβαζε τι γράφω. Είπα ότι λες την λέξη λες και είναι προσβολή, ενώ δεν είναι.

"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
- Tyrion Lannister
Last edit: 13 Aug 2016 09:37 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
13 Aug 2016 11:45 - 13 Aug 2016 11:47 #186260 by Grigoris

Ναι εχεις απολυτο δικιο δεν ειρωνευεσαι καθολου δικο μου λαθος.

Και το οτι καποια προβληματα τα εντοπιζεις αμεσως και μετα με καποιο update ισως διορθωθουν δεν σημαινει οτι δεν υπηρξαν.
Και το οτι μου λες οτι απλα δεν ξερω να βαζω ενα handsfree σε εναν μοχλου απλα με ξεπερναει.

Μονο και μονο για να μην μειωσουμε την κονσολα που συμπαθεις(Εισαι fanboy - εσυ το εχεις πει) δεν ξερουμε να βαλουμε ενα handsfree στο μοχλο ενω την επομενη μερα μαθαμε πως μπαινει το handsfree στη κονσολα και γι' αυτο δουλεψε.

Λοιπον βαρέθηκα να καθομαι να εξηγω για ποιο λογο συμπαθω την sony-ps4 και οχι τη microsoft-xbox one.

Ο καθε ενας εχει την αποψη του για τις κονσολες με βαση τις εμπειριες του.
Δεν καθομαι να ασχοληθω αλλο. Πιστεψτε οτι θελετε ποσος με ενδιαφερει. Εγω σας ειπα τις αποψεις μου με βαση τις εμπειριες μου.
Αν θελετε τις πιστευετε, αν δεν θελετε οχι ειναι καθαρα δικο σας θεμα.
Last edit: 13 Aug 2016 11:47 by Grigoris.

More
13 Aug 2016 19:49 #186277 by Πιέρρος Φουστέρης

Χαίρομαι που το κατάλαβες ότι δεν σε ειρωνεύομαι, διότι δεν είχα τέτοιο σκοπό.
Δεν είπα πως δεν υπήρξαν, διάβασε τι γράφω (στο λέω για 3η ή 4η φορά). Είπα πως μπορεί να υπάρξουν, αλλά ενδέχεται να διορθωθούν σύντομα μέσω updates, κάτι που το συνηθίζει η Microsoft (καλώς ή κακώς).
Δεν είπα πως δεν ξέρεις να βάζεις ένα handsfree, προς Θεού. Απλά, είπα πως μπορεί να έφταιγε το controller (στο χειριστήριο του Xbox One, η αλήθεια είναι πως χρειάζεται λίγη δύναμη για να εφαρμόσει σωστά το jack) ή το jack των handsfree. Όταν μιλάει κάποιος υποθετικά, μην θεωρείς κατευθείαν πως τα λέει κυριολεκτικά και εξάπτεσαι. Το συνηθίζεις.
Έχεις κάνει καραμέλα τη λέξη "fanboy" και το γεγονός ότι το είπα εγώ για μένα. Καταντάει, τουλάχιστον, γελοίο και εκνευριστικό.
Σίγουρα, ο καθένας έχει τη γνώμη του και την άποψή του. Μην περιμένεις, όμως, να δεχόμαστε ό,τι λες για τη Microsoft και τα προιόντα της χωρίς να λέμε τίποτα. Αν κουράστηκες ή/και βαρέθηκες, τότε δικαίωμά σου να σταματήσεις να σχολιάζεις. Αν, όμως, ξανακράξεις την MS και τις κονσόλες της, να είσαι έτοιμος να δεχθείς κριτική και σχόλια αντίθετα με τα δικά σου, αντικειμενικά και μη. Αν δεν τα αντέχεις αυτά, καλό θα ήταν, όντως, να σταματήσεις να σχολιάζεις. Καλή συνέχεια, φίλε fits.

- Tyrion Lannister