Ας τα πάρουμε με την σειρά:
1) Αναφέρω μόνο τα θετικά του Xbox One. Μάλιστα... Μέχρι στιγμής, έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την κονσόλα μου. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα και πως δεν έχω εκνευριστεί/δυσαρεστηθεί. Το γεγονός ότι δεν τα έχω αναφέρει δε σημαίνει πως "τα παίρνω από την Microsoft". Άρα, η κατηγορία σου είναι, το λιγότερο, γελοία.
2) Νομίζω πως δεν θα έπρεπε, καν, να υπάρχει τομέας "headset". Σίγουρα, στο Xbox One έδιναν ένα headset (το οποίο είναι πολύ άβολο και δύσχρηστο). Αυτό δε σημαίνει πως, αναγκαστικά, θα έπρεπε να δίνουν ένα headset και στο Xbox One S. Μαντεύω πως στο μυαλό τους είχαν την αναβάθμιση της κονσόλας τους και το πώς να το κάνουν, όχι να βάλουν ένα headset στο πακέτο. Δεν υπάρχει καμία λογική στο επιχείρημα που προσπαθείς να προβάλεις. Προσπαθείς να μειώσεις το Xbox One S (ή τη Microsoft, δεν έχω καταλάβει ακόμα), επειδή δεν έχουν βάλει headset στο πακέτο. Αν είναι δυνατόν, δηλαδή.
3) Λες ότι τα παίρνω εγώ από την Microsoft. Όταν σε ρωτάει ο efane πώς γίνεται να το λες αυτό, από τη στιγμή που εγώ λέω την άποψή μου, εσύ γυρνάς και μιλάς για τον εαυτό σου. Κράτα μία σταθερή πορεία, ζαλίζομαι με τις εναλλαγές σου. Είμαι fanboy, δε ντρέπομαι να το πω. Λατρεύω τη Microsoft και τις κονσόλες της. Δε σημαίνει πως δεν θα αναφέρω τα αρνητικά της και θα την θεοποιώ σε κάθε μου σχόλιο. Δεν είναι όλοι ίδιοι, ξέρεις.
4) Άρα, για σένα, κάποιος μπορεί να σχολιάσει τις 2 κονσόλες ΜΟΝΟ αν τις έχει (ή είχε) στην κατοχή του. Διαφωνώ καθέτως. Και 15 λεπτά να περάσει κάποιος με την καθεμία από τις κονσόλες, πιστεύω πως μπορεί να εκφράσει άποψη.
5) Λες πως είσαι αντικειμενικός και πως, αν και προτιμάς το PS4, μιλάς και για τα θετικά και για τα αρνητικά και των 2 κονσολών. Ζητώ συγγνώμη αν κάνω λάθος (αν και μπορούν να με υποστηρίξουν αρκετά άτομα σε αυτό που θα πω), αλλά δεν έχω δει να γράφεις κάτι αρνητικό για το PS4 ή την Sony. Μην μου πεις ότι είπες για το headset του PS4 που είναι άσχημο/άβολο κτλ. σαν αρνητικό. Εγώ μιλάω για μεγάλα πράγματα.