Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.
Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.
Please Log in or Create an account to join the conversation.
fits79 wrote: Πως για ακομα μια φορα αποδεικνύεις ποσο fanboy(Που κι εσυ ο ιδιος παρραδεχεσαι) υπερ της ms εισαι.
01. Και για πες μου σε παρακαλω πολυ που αναφερες γιατι εισαι δυσαρεστημενος απο τη κονσολα γιατι εγω δεν εχω δει κατι τετοιο στα ποστ σου.
02. Οταν τωρα μια κονσολα κυκοφορει και ενας τομεας του ειναι το online κομματι να σου δινουν στο πακετο ολα τα εργαλεια για να μπορεις να παιξεις online ειτε αυτο ειναι ενα απλο headset, ειτε κατι ποιο σημαντικο πιστεψε με μετραει. Ολα μετρανε.
03. Το οτι αναφερω και για τις δυο κονσολες την αποψη μου δεν φταιω εγω αν σε ζαλιζει.
04. Και αφου οπως λες για εσενα ενα τεταρτο ειναι αρκετο για να κρινεις μια κονσολα τι να σου πω σε αυτο δεν ξερω αν εσυ μεσα σε ενα τεταρτο μπορεις να δεις ολους τους τομεις μιας κονσολας τι να σου πω εισαι υπερ-ηρωας.και αυτο το λεω γιατι πολυ απλα εδω για να δεις και να κρινεις ενα παιχνιδι δεν μπορεις αν το παιξεις απλα ενα τεταρτο αλλα για να κρινεις μια ολοκληρη κονσολα το τεταρτο για εσενα ειναι υπεραρκετο.
Οκ τι να πω αυτο μονο εσυ το κανεις καθοτι σουπερ-ηρωας εγω που δεν ειμαι ομως δεν μου φτανει ενα τεταρτο για να κρινω ουτε μια κονσολα, αλλα ουτε και ενα παιχνιδι.
05. Επειδη λοιπον ξεχνας σε πολυ παλιοτερο μου ποστ δεν παραδεχτηκα οτι η online υπηρεσια της ms ειναι πολυ ανωτερη της sony?
Ειπα ενα μικρο παραδειγμα ετσι επειδη ειμαι sony fanboy και δεν λεω ποτε αρνητικα για τη κονσολα της sony οπως εσυ δεν εχεις κανει ποτε για το xbox one(Δηλαδη να πεις κατι αρνητικο για το xbox one). Ή ακομα και ποιο προσφατα που παραδεχτηκα οτι η ms με το xbox one s εκανε καποιες καλες αλλαγες.
Οριστε ενα πολυ παλιο εως αρχαιο μου ποστ που παραδεχομαι οτι το xbox live σαν υπηρεσια ειναι καλυτερο απο το psn+.
www.gameworld.gr/forum/84-versus/124396-ps4-vs-xbox-one?start=200#167074
Μα εγω δεν ειμαι fanboy εσυ το παραδεχτηκες και μονος σου οτι εισαι δεν σου ειπα εγω οτι εισαι.DoUzOs wrote:
Warning: Spoiler!fits79 wrote: Πως για ακομα μια φορα αποδεικνύεις ποσο fanboy(Που κι εσυ ο ιδιος παρραδεχεσαι) υπερ της ms εισαι.
01. Και για πες μου σε παρακαλω πολυ που αναφερες γιατι εισαι δυσαρεστημενος απο τη κονσολα γιατι εγω δεν εχω δει κατι τετοιο στα ποστ σου.
02. Οταν τωρα μια κονσολα κυκοφορει και ενας τομεας του ειναι το online κομματι να σου δινουν στο πακετο ολα τα εργαλεια για να μπορεις να παιξεις online ειτε αυτο ειναι ενα απλο headset, ειτε κατι ποιο σημαντικο πιστεψε με μετραει. Ολα μετρανε.
03. Το οτι αναφερω και για τις δυο κονσολες την αποψη μου δεν φταιω εγω αν σε ζαλιζει.
04. Και αφου οπως λες για εσενα ενα τεταρτο ειναι αρκετο για να κρινεις μια κονσολα τι να σου πω σε αυτο δεν ξερω αν εσυ μεσα σε ενα τεταρτο μπορεις να δεις ολους τους τομεις μιας κονσολας τι να σου πω εισαι υπερ-ηρωας.και αυτο το λεω γιατι πολυ απλα εδω για να δεις και να κρινεις ενα παιχνιδι δεν μπορεις αν το παιξεις απλα ενα τεταρτο αλλα για να κρινεις μια ολοκληρη κονσολα το τεταρτο για εσενα ειναι υπεραρκετο.
Οκ τι να πω αυτο μονο εσυ το κανεις καθοτι σουπερ-ηρωας εγω που δεν ειμαι ομως δεν μου φτανει ενα τεταρτο για να κρινω ουτε μια κονσολα, αλλα ουτε και ενα παιχνιδι.
05. Επειδη λοιπον ξεχνας σε πολυ παλιοτερο μου ποστ δεν παραδεχτηκα οτι η online υπηρεσια της ms ειναι πολυ ανωτερη της sony?
Ειπα ενα μικρο παραδειγμα ετσι επειδη ειμαι sony fanboy και δεν λεω ποτε αρνητικα για τη κονσολα της sony οπως εσυ δεν εχεις κανει ποτε για το xbox one(Δηλαδη να πεις κατι αρνητικο για το xbox one). Ή ακομα και ποιο προσφατα που παραδεχτηκα οτι η ms με το xbox one s εκανε καποιες καλες αλλαγες.
Οριστε ενα πολυ παλιο εως αρχαιο μου ποστ που παραδεχομαι οτι το xbox live σαν υπηρεσια ειναι καλυτερο απο το psn+.
www.gameworld.gr/forum/84-versus/124396-ps4-vs-xbox-one?start=200#167074
Λες τη λέξη "fanboy" λες και είναι προσβολή. Και εσύ fanboy της Sony είσαι, αλλά δεν βλέπω να αντιδράς άσχημα όταν το λες.
1) "Μέχρι στιγμής, έχω μείνει πολύ ικανοποιημένος από την κονσόλα μου. Αυτό δε σημαίνει πως δεν έχω αντιμετωπίσει προβλήματα και πως δεν έχω εκνευριστεί/δυσαρεστηθεί. Το γεγονός ότι δεν τα έχω αναφέρει δε σημαίνει πως "τα παίρνω από την Microsoft"." Λες στους άλλους να μάθουν να διαβάζουν. Κάνε και εσύ το ίδιο, σε παρακαλώ.
2) Εγώ πιστεύω πως δεν είναι αναγκασμένοι να σου δίνουν το headset. Σου προσφέρουν την κονσόλα, το χειριστήριό σου κτλ. Αν θες να μιλάς με τους φίλους σου, αγόρασε ένα για σένα ή χρησιμοποίησε αυτό που έχεις. Νομίζεις πως όλοι παίζουν online και, πόσο μάλλον, με φίλους τους; Εγώ είχα το Xbox One για 6 μήνες πριν παίξω Online. Τα ακουστικά τα χρησιμοποιούσα μόνο για να κάνω mute την τηλεόραση και να απολαμβάνω τον ήχο χωρίς να ενοχλώ τους άλλους.
3) Δεν κατάλαβες τι γράφω. Ξαναδιάβασε τι έγραψα και, αν ακόμα έχεις απορία, πες το μου να στο εξηγήσω.
4) Καλά θα ήταν να άφηνες τις ειρωνείες. Δεύτερον, το ένα τέταρτο ήταν τρόπος του λέγειν, δεν το εννοούσα κυριολεκτικά. Ήθελα να πω πως δεν χρειάζεται να έχει (ή είχε) κάποιος στην κατοχή τους τις 2 κονσόλες για να εκφράσει άποψη. Απλά, να έχει περάσει λίγο χρόνο μαζί τους. Αν θες να μιλήσουμε με νούμερα, νομίζω μία-μιάμιση ώρα είναι αρκετή ώρα. Και για το παιχνίδι σου φτάνει, και για το Online σου φτάνει, και για να κάνεις browse το store και το μενού σου φτάνει.
8 Αυγούστου και καθόμαστε και σχολιάζουμε γιατί η Microsoft δεν έβαλε headset στο πακέτο του Xbox One S. Ποιοτικός χρόνος ξεκούρασης για το καλοκαίρι μας. (Y)
fits79 wrote: Μα εγω δεν ειμαι fanboy εσυ το παραδεχτηκες και μονος σου οτι εισαι δεν σου ειπα εγω οτι εισαι.
01. Ακριβως αυτο σημαινει fanboy που λες εδω οτι ενω εχεις βρει τα οποια προβληματα στην κονσολα της ms δεν τα λες ποτε. Ενω αν ηταν προβληματα της αντιπαλης εταιριας πιστεψε με θα τα ελεγες κανονικοτατα.
02. Απο τη στιγμη που η ιδια η ms διαφημηζη το online & multiplayer κομματι της κονσολας της δεν μπορει στο πακετο της να μην δινει ενα εξαρτημα που ειναι απαραιτητο για να παιξεις αυτο το μερος της κονσολας. Ακομα και ενα υποτιπωδες για τα ματια του κοσμου handsfree.
03. Οχι δεν το καταλαβαινω για εξηγησε μου σε παρακαλω πολυ.
04. Καλο ειναι να ακριβολογουμε γιατι παλιοτερα οταν εγω ειχα αναφερει οτι για να κρινω ενα παιχνιδι αν μ' αρεσει πρεπει να παιξω 1 με 2 ωρες με αυτο το παιχνιδι και οχι να το τερματισω ολοι ειχανε πεσει να με φανε οτι οι 2 ωρες δεν ειναι αρκετες κ.τ.λ.
fits79 wrote: Και υστερα μου λετε γιατι κραζω τη ms. Γιατι αραγε.
Καινουργια κονσολα 1 ημερας το xbox one s και εβαλα το δικο μου μειλ για να το δοκιμασω(Και μαλλον καλα εκανα)
Απο το καλημερα σας 3 προβληματα ετσι για να αρχησουμε
01. Εγκατεστησα/κατεβασα καποια παιχνιδια που ειχα αγορασει κανονικα στο μειλ μου οταν ειχα το xbox one και ενω τα εγκατεστησε/κατεβασε κανονικα παω τωρα να τρεξω καποια απο αυτα χωρις να ειναι συνδεδεμενη η κονσολα στο ιντερνετ.
Και μαντεψτε δεν ξεκιναει κανενα μα κανενα απο αυτα ολα βγαζουν κωδικο λαθους "0x8027025a"Microsoft το μεγαλειο σου για ακομα μια φορα.
Δηλαδη για να δουλεψει σχετικα σωστα η κονσολα πρεπει να ειναι συνεχως στο ιντερνετ? Νομιζα οτι αυτη την ασθενια την ειχαμε αφησει πισω στην e3 2013 χαρις το κραξιμο του κοσμου που εφαγε τοτε η ms με το always online.
02. Ενω παιζω ή ακομα και αν ειμαι στο dashboard ξαφνικα σταματαει η κονσολα να στελνει σημα στην τηλεοραση με αποτελεσμα να λαμβανω το κλασηκο σημα της τηλεορασης οτι δεν υπαρχει σημα πηγης ή καπως ετσι. Παρολο που και η κονσολα αλλα και η τηλαοραση(samsung 4k) ειναι ανοιχτα.
Με μονη λυση να κλεισω/ανοιξω τη κονσολα ή να αλλαξω καναλι 2-3 φορες στην τηλεοραση μηπως και δειξει σημα του xbox one s.
Εννοειτε για ακομα μια φορα το xbox one s εχει συνδεθει με καλωδια που ειχε μεσα το πακετο ετσι και το hdmi αλλα και του ρευματος.
03 προβλημα στο καπακι δοκιμασω 3 διαφορετικα handsfree(Iphone, samsung, htc) στην audio jack 3.5mm του χειρηστηριου και ενω αναγνωριζει κανονικα οτι μπηκε handsfree ειναι σαν να μην το εβαλα ποτε μου αφου ουτε ηχιτικα μηνυματα μπορω να στειλω, ουτε σε παρτυ τσατ να μιλησω τιποτα(εννοειτε δεν εχω mute κανενα απο τα handsfree).
Μετα απο ολα αυτα ακομα επιμενετε να με πειστετε οτι το xbox one ειναι μια κονσολα που εχει μικροπροβληματα που μπορεις να ζησεις με αυτα ετσι.
Αμ δε ποτε δεν θα το πιστεψω και με κανει και η ιδια η ms με ολα της τα προβληματα να μην την πιστεψω.
Η κονσολα ειναι αγορασμενη απο την ιδια την microsoft και εννοειτε καινουργια/σφραγισμενη ετσι για να μην πει κανεις οτι ειναι χαλασμανη ή μεταχηρισμενη.