Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Destiny

More
08 Oct 2015 00:00 #169493 by Γιώργος Λόλας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2015 07:33 #170712 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Destiny
Κατα ποσο ισχυει οτι αν εισαι 300 και ανω light οτιδηποτε exotic engram κανεις decrypt στο ριχνει με 310 light?

Με βαση την εμπειρια σας ισχυει κατι τετοιο ή οχι και ειναι απλα και αυτο random οπως ολο το παιχνιδι?

More
01 Dec 2015 01:32 #171913 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Destiny
Δες αυτο το βιντεο ελπιζω να σε βοηθήσει.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
01 Dec 2015 07:35 - 03 Dec 2015 02:32 #171922 by Grigoris
Δεν ισχυει αυεο που λεει στο ωιντεο οτι δηλαδη αν οταν παραδωσεις τα exotic engram με 300 και πανω light ολα θα σου ειναι 310.
Ειναι τυχαιο στο ποσα θα σου ειναι με 310 και ποσα με 290 light.

Κατι που στο βιντεο παραπανω δεν το λεει.

Αυτο το ηξερα κι εγω οτι με 300 και πανω light του χαρακτηρα σου υπαρχει περιπτωση να σου κανεις decrypt καποια exotic engram με light 310 αλλα δυστυχως αυτο δεν ειναι απολυτο οπως αφηνει να εννοηθεί το ατομο στο βιντεο ποιο πανω.

Edit: Το εκανα εγω και αν κανετε το normal παιρνετε οπλο και artifact με 310 light και αν κανετε το hard με 320.

Παντως σε ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σου.
Last edit: 03 Dec 2015 02:32 by Grigoris.

More
03 Dec 2015 13:06 - 03 Dec 2015 20:49 #172056 by Dimitris Kouk
Replied by Dimitris Kouk on topic Destiny
Γεια σας, παιδιά! Θέλω να ρωτήσω κάτι. Αγόρασα μέσω E-bay για PS4 το Destiny: Taken King γιατί δεν το έβρισκα στην Ελλάδα πριν λίγο καιρό και δε μου δέχεται τους κωδικούς του expansion. Μήπως ξέρετε τι φταίει; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων!
Last edit: 03 Dec 2015 20:49 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
03 Dec 2015 13:51 #172062 by Vasilis Haralambakis
Replied by Vasilis Haralambakis on topic Destiny

fb_10207390295743116 wrote: giasas paidia na rotisw kati ? agorasa meso e-baey gia ps4 to destini taken king gaiti den to ebriska stin ellada prin ligo kairo kai den mou dexete mesa tous kodikous tou expanion , mipo skserete ti fteei ? euxaristro poli ek ton proteron !!! emoticon smile

μάλλον στο οτι τους έχει χρησιμοποιησει! :ohmy:
εκτός αν είναι για εκτός Ευρώπης....

More
18 Mar 2016 15:49 #178225 by Παντελής Δασκαλέλος
Destiny: The Taken King review

Πέρα από τα όσα αναφέρει το review (δείτε το παραπάνω link) δεν έχω πολλά να προσθέσω, αφού όπως θα διαπιστώσετε όσοι το διαβάσετε το κείμενο είναι κάπως αυτοβιογραφικό περιγράφοντας την δική μου εμπειρία με το Destiny από το καλοκαίρι του 2014 όταν και έπαιξα την closed alpha μέχρι σήμερα. Πλέον με την υπάρχουσα μορφή το game αγγίζει την τελειότητα και εύχομαι η Bungie να συνεχίζει να το στηρίζει και τα επόμενα χρόνια. Προσωπικά δεν θέλω να δω Destiny 2, θέλω Year Three και Year Four και να προστεθούν νέοι πλανήτες για εξερεύνηση, έχουμε ακόμη Ποσειδώνα, Ουρανό, Πλούτωνα και δεκάδες διαφορετικούς δορυφόρους, ας τα βάλουν όλα στο game και μετά να πάνε για Destiny 2.

More
18 Mar 2016 16:16 #178233 by Αντώνης Δελησάββας
Πραγματικά είμαι πολύ ενθουσιασμένος που διάβασα πως έχει βελτιωθεί σημαντικά γιατί το concept από την ημέρα της ανακοίνωσης του μου είχε κεντρίσει το ενδιαφέρον και ο μόνος λόγος που δεν το ξεκίνησα ήταν η φτωχή του εκτέλεση. Όπως πολύ σωστά είπες Παντελή πιο σημαντικό είναι το Year Three και Four και μετά ένα Destiny 2.

"Stand in the ashes of a trillion dead souls and ask the ghosts if honour matters. The silence is your answer".
(Javik - Mass Effect 3)

More
13 Apr 2016 05:28 - 13 Apr 2016 08:29 #179859 by Grigoris
Όταν ολοκληρώσουμε το elders' sigil από το prison of elders challenge τι το κάνουμε γιατί στον variks.

Οταν το ολοκληρωσα πηγα στον variks και μου εδωσε 1 οπλο και 1 πανοπλια αλλα δεν ηταν κανενα απο τα δυο με light 335 οπως ειχαν πει στα bungie events γι' αυτο και ρωταω τι γινεται?

Δηλαδη ακομα και να ολοκληρωσουμε αυτο το bountys με τα scores δεν θα εχουμε με τιποτα σιγουρα 335 light rewards?
Last edit: 13 Apr 2016 08:29 by Grigoris.

More
21 May 2016 15:37 #181597 by Τάσος Νικολακόπουλος
Σύμφωνα με ανάρτηση που δημοσιεύτηκε στο Reddit, το νέο expansion του Destiny θα ονομάζεται Rise of Iron, ενώ φαίνεται πως διέρρευσε και μια αφίσα που πιθανότατα θα είναι το εξώφυλλο της retail έκδοσης. Διαβάστε περισσότερα .

Attachments: