Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Destiny

More
22 Jul 2015 20:18 #165965 by Tony
Replied by Tony on topic Destiny
Παιδια το παιχνιδι με ψηνει πολυ ,αλλα το οτι ειναι ΜΜΟ με τρομαζει λιγο...Το παιχνιδι λογικα εχει ημερομηνια ληψης αφου καποτε οι servers θα κλεισουν(υποθετω).Αυτο ισχυει ,ναι η οχι?Κι αν ναι μετα απο ποσα χρονια?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jul 2015 20:25 #165966 by Παντελής Δασκαλέλος

tonyler wrote: Παιδια το παιχνιδι με ψηνει πολυ ,αλλα το οτι ειναι ΜΜΟ με τρομαζει λιγο...Το παιχνιδι λογικα εχει ημερομηνια ληψης αφου καποτε οι servers θα κλεισουν(υποθετω).Αυτο ισχυει ,ναι η οχι?Κι αν ναι μετα απο ποσα χρονια?

Κοίτα από τον Σεπτέμβριο ξεκινά το Destiny Year Two, όπως το ονομάζει η Bungie. Προφανώς κάποια στιγμή οι servers θα κλείσουν, αλλά το γεγονός αυτό δε νομίζω να συμβεί σύντομα. Νομίζω ότι η ίδια η Bungie θέλει να κρατήσει το game για πολλά χρόνια στο προσκήνιο κυκλοφορώντας expansions σε τακτική βάση. Επιπλέον, ανά τακτά χρονικά διαστήματα λαμβάνουν χώρα διάφορα events, τόσο για το Story, όσο και για το Crucible, τα οποία κρατούν το ενδιαφέρον των παικτών ζωντανών. Το μόνο παράπονο μου είναι ότι θα μπορούσαν να κάνουν challenges στο Xbox One και να προσθέσουν νέα achievements/trophies σε όλα τα format κυκλοφορίας, αλλά για κάποιο λόγο ακόμη δεν το έχουν κάνει.

More
22 Jul 2015 21:17 #165971 by Tony
Ok ευχαριστω.
Ελπιζω στο xbox one να παιζουν ακομα ατομα ,γιατι το βλεπω να το τσιμπαω συντομα!

More
24 Jul 2015 20:43 #166061 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Destiny
Ξερω οτι ενω εχω το destiny + dlc 1 + dlc 2 για το xbox360 αν βαλω το ιδιο gamertag και στο xbox one και αγορασω το απλο δισκακι για το xbox one θα εχω κανονικα και τα dlc 1+2 που εχω αγορασει απο το 360 αλλα για το xbox one εκδοση.

Το αντιστροφο γινεται?
Δηλαδη αν αγορασω για το xbox one το destiny legendary που στην ουσια ειναι το destiny + dlc1 + dlc2 + dlc3(Που θα βγει τον σεπτεβριο) θα το εχω και για το xbox 360 ή οχι?

Επειδη δεν ξερω αν τα περιγραφω καλα αν δεν καταλαβετε τι εννοω ρωτηστε με οτι θελετε.

More
29 Jul 2015 15:42 #166430 by Tony
Για xbox one :
Οποιος παιζει destiny Να με κανει add : tonyler

More
05 Aug 2015 20:16 #166996 by Marios Ntallaris
Replied by Marios Ntallaris on topic Destiny
Destiny: Το Ghost σου θα έχει τη φωνή του Nolan North από το Uncharted

H Bungie ηχογραφεί όλους τους διαλόγους του Ghost με τον Nolan North για το expansion The Taken King. Αυτό σημαίνει πως η Bungie θα χρησιμοποιήσει περισσότερο τον σύντροφο των παικτών στο μέλλον. Εφόσον το studio επέλεξε τον North αυτό σημαίνει πως ο Peter Dinklage δεν αποτελεί πλέον μέρος του Destiny. Ο North φυσικά θα ηχογραφήσει καινούριους διαλόγους, οι οποίοι θα ακουστούν στο The Taken King όπου και ο Ghost θα έχει μεγάλο ρόλο.

Nolan North:" Ήμουν ενθουσιασμένος για τον ρόλο. Θέλεις να του δώσεις όση προσωπικότητα επιτρέπει ο κόσμος, χωρίς να το κάνεις ψεύτικο. Υπάρχει ένας καλός τρόπος και νομίζω τον βρήκα"

Τα χαρακτηριστικά του Ghost θα παραμείνουν απλά θα μεταφερθούν με διαφορετικό τρόπο από τον North.
"Θέλαμε την εκδοχή του Nolan North για τον Ghost να σε ξεκινάει από την αρχή και να σε ακολουθεί μέχρι το level 40." δήλωσε ο Luke Smith.

Έτσι λοιπόν σε λίγο καιρό το Dinklebot θα αποτελεί μια ανάμνηση που μόνο όσοι έπαιξαν το παιχνίδι τον πρώτο χρόνο θα θυμούνται. Μπαίνει στην ομάδα των Loot Crave, glitch του Crota’s End και τις εποχής που η καραμπίνα ήταν ακόμα χρήσιμη.

More
16 Aug 2015 03:39 - 16 Aug 2015 03:49 #167634 by Grigoris
Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο καλό hand cannon με solar burn(Γιατι σε void & arc εχω τα world of crota & fatebringer) που να πουλάνε κάπου?

Ή να μπορείς να αλλάξεις αυτά με το reforge.

Αν ξέρει που είναι και πως λέγεται?
Last edit: 16 Aug 2015 03:49 by Grigoris.

More
19 Aug 2015 13:11 #167748 by Σπυρος
Replied by Σπυρος on topic Destiny
καλό hand cannon με solar burn εχω δεί 2 αυτή τη στιγμή.
ένα είναι το jewel of osiris το οποίο το παίρνεις μόνο από ToO καμιά 7 νίκες και πάνω με μεγλύτερη τύχη αν πας flawless και το πάρεις απο το lighthouse
και δεύτερο ειναι το six dreg pride το οποίο το πετάει ο skolas στο PoE lvl 35 με λίγη τύχη.
καλή σου τύχη

More
05 Sep 2015 01:33 #168408 by Grigoris
Αν εχουμε κανει crota & vault of glass hard μετα αν παιξουμε τα normal δεν θα μας δωσει τιποτα?
Και αν μας δωσει σε ποια σημεια πιθανως να μας δωσει armor ή weapon?

More
09 Sep 2015 13:19 - 10 Sep 2015 01:32 #168587 by Grigoris
Μετα το χτεσινο update μπορει να μου πει καποιος αν υπαρχει τροπος να ανεβασουμε level το χαρακτηρα μας αν δεν εχουμε το dlc3?

Και προσωπικη μου γνωμη οτι οσο αφορα το pve δεν αλλαξανε απολυτως τιποτα, ουτε νεες πιστες, ουτε τιποτα αφου στην ουσια τα quest ειναι ιδιες αποστολες που εχουμε παιξει με τον εναν ή τον αλλον τροπο.

Και με τα test weapons απο τον gunsmith τι ακριβως γινεται οταν τα ολοκληρώσεις?
Last edit: 10 Sep 2015 01:32 by Grigoris.