Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Destiny

More
22 May 2016 13:32 #181619 by John Firefighter
Replied by John Firefighter on topic Destiny
Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα
Ποια η διαφορα του
Destiny και Destiny The Taken King (επειδη εχω δει υπαρχουν αυτα τα 2 στο skroutz και κοστιζουν διαφορετικα)
Ποιο θεωρειται καλυτερο και αν εχω εγω το απλο Destiny και ενας φιλος εχει το Destiny The Taken King μπορουμε να παιξουμε μαζι ;;;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 May 2016 19:11 #181626 by Παντελής Δασκαλέλος

johfir wrote: Γεια σας θα ηθελα να ρωτησω καποια πραγματα
Ποια η διαφορα του
Destiny και Destiny The Taken King (επειδη εχω δει υπαρχουν αυτα τα 2 στο skroutz και κοστιζουν διαφορετικα)
Ποιο θεωρειται καλυτερο και αν εχω εγω το απλο Destiny και ενας φιλος εχει το Destiny The Taken King μπορουμε να παιξουμε μαζι ;;;

To Destiny: The Taken King περιλαμβάνει το Destiny στο δισκάκι και ένα key για να ενεργοποιήσεις το The Taken King expansion του. Υπάρχουν συγκεκριμένες αποστολές μόνο για το The Taken King τις οποίες και θα πρέπει να το έχεις στην κατοχή σου για να τις παίξεις. Το μεγαλύτερο μέρος των αποστολών πάντως μπορεί να παιχθεί αν έχεις το βασικό game, τόσο solo, όσο και co-op. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα να αγοράσεις το Destiny σε δισκάκι, το οποίο πωλείται γενικά σε εξευτελιστικές τιμές και μετά να αγοράσεις από το Xbox Store ή το PlayStation Store το The Taken King. Κατά διαστήματα παίζουν και προσφορές, οπότε έχε το νου σου.

More
08 Jul 2016 17:06 #183921 by Πιέρρος Φουστέρης
Μεγάλη γκάφα έκανε ένας αρθρογράφος του Yahoo, ο οποίος δημοσίευσε ένα άρθρο για τον Τιτάνα, δορυφόρο του πλανήτη Κρόνου, με μία φωτογραφία του Destiny μέσα! Διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
08 Jul 2016 17:11 #183926 by Αλέξανδρος Βέρρος
Η αλήθεια είναι ότι είναι τόσο αληθοφανές το Destiny σε αυτό το κομμάτι που δεν μου προκαλεί μεγάλη εντύπωση η γκάφα που έγινε. Μακάρι στο νέο expansion να δούμε ακόμη περισσότερους πλανήτες και γενικώς νέες τοποθεσίες.

More
27 Jul 2016 16:32 #185380 by Sotiris Greece
Replied by Sotiris Greece on topic Destiny
Κυκλοφόρησε νέο update για το παιχνίδι. Αναλυτικά οι λεπτομέρειες εδώ .

More
23 Aug 2016 11:44 #186630 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Destiny
Μου τη σπαει η λογικη της bungie/activion που λεει οτι πρεπει να ξαναπληρωσεις ενα dlc το οποιο εχεις ηδη αγορασει στο xbox 360 για να το εχεις και στο xbox one.

Και στην ουσια αγοραζωντας το collection edition παλι πληρωνεις το the kings fall παρολο που ηδη το εχεις αγορασει στο 360 αυτο ειναι και το μεγαλυτερο κολλημα μου με την bungie/activision.

Οταν καποιος αγορασει το destiny collection ας μας πει αν τα 4 dlcs ειναι σε κωδικους ή στο δισκακι.
Για ξερουμε αν το παιχνιδι εχει μεταπολιτική αξια ή οχι.

More
23 Aug 2016 14:51 #186632 by Παντελής Δασκαλέλος
Στο The Taken King ο κωδικός ήταν ξεχωριστά, οπότε μεταπωλητική αξία μηδέν. Για να δούμε τι θα κάνουν τώρα.

More
24 Aug 2016 11:19 #186666 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Destiny
Ειναι τοσο φιλοχρηματοι(Εδω σε αναγκαζουν να ξαναγορασεις το the taken king ακομα και αν το εχεις ηδη αγορασει στο ps3/xbox360) οι bungie/activition που δεν υπαρχει περιπτωση να εχουν και το destiny μαζι με τα 4 dlc στο δισκακι.
Κλασικα θα εχουν το βασικο παιχνιδι χωρις dlc στο δισκακι και ολα τα αλλα σε κωδικους ωστε να μην μπορει μετα να πουλησει καποιος το παιχνιδι μαζι με τα 4 dlc.

More
24 Aug 2016 12:20 #186668 by Tony
Replied by Tony on topic Destiny
Eγώ πάντως που έχω destiny σε δισκάκι δεν το έχω χαρεί το παιχνίδι. Χωρίς τα expansions νιώθω ότι έχω απλά ένα demo. Με το ζόρι έπαιξα 40 ώρες. Όλο τις ίδιες αποστολές έκανα αφού τέλειωσα το campaign απλά για να σκοτώσω χρόνο.

Απ'την άλλη νιώθω ότι το παιχνίδι δεν είναι καν δικό μου. Κάποια στιγμή οι servers θα κλείσουν και δεν θα μπορεί "να παιχτεί" το παιχνίδι.

More
25 Sep 2016 22:43 #188029 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Συμφωνώ φίλε μου και ύστερα μας λένε οι εταιρίες για πνευματικά δικαιώματα και πειρατεία. Ενώ έχεις πληρώσει τα δικαιώματα του παιχνιδιού μια φορά ξαναζητάνε να πληρώσεις γιατί άλλαξες σύστημα (από το 360 στο One) και με την "δικαιολογία" ότι είναι διαφορετικός ο κώδικας. Ναι, μπορεί να είναι λίγο διαφορετικός ο κώδικας αλλά να μην μας λένε μετά ότι πληρώνουμε πνευματικά δικαιώματα και όχι το CD.
Το μέσο δυστυχώς δεν εξελίχθηκε και φυσικά είναι προς συμφέρον της εταιρίας. Πχ αγόρασες ένα CD μουσικής γιατί να μην σου δίνουν την δυνατότητα να μπορείς να τα κατεβάσεις τζάμπα και σε Mp3? Παίζουν ρόλο τα δίκτυα διανομής και αυτά είναι που μας κρατάνε πίσω. Σε έναν κόσμο με αποκλειστικά Intenet περιεχόμενο θα αρχίσουμε να ξεχνάμε τι εστί μεταπώληση και μεταχειρισμένο παιχνίδι... Μια μικρή παρένθεση απο μέρους κατα τάλλα το Rise of Iron είναι πολύ καλό σε PS4 ΄-)