Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Destiny

More
16 Mar 2015 23:18 #158101 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Destiny
Το δοκιμασα ηδη αυτο.
Μερικες φορες δουλευει χωρις κανενα προβλημα καποιες αλλες παλι οχι...

Και απ' οτι μιλησα και με αλλα ατομα στο xbox360 party chat μου ειπαν οτι κατα καιρους το κανει και σε αυτους απλα πρεπει να περιμενω λιγο παραπανω 3-5 λεπτα για να φορτωσει το tower.
Παντως την ιδια ακριβως στιγμη χωρις να αλλαξω κατι απο τις ρυθμησεις του ρουτερ μου ή της κονσολας σε οποιονδηποτε αλλο πλανητη φορτωνει κανονικα χωρις καποιο προβλημα.
Το προβλημα υπαρχει ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ μονο στο tower και πουθενα αλλου.

Τι να πω δεν ξερω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Apr 2015 05:10 - 30 Apr 2015 05:11 #160154 by Αλκμήνη Καζάνα
Replied by Αλκμήνη Καζάνα on topic Destiny
Αρκετα καλο FPS κατα την γνωμη μου , αφου γινεσε μελος μιας clan και εχεις φτασει στο μεγιστο Level τον χαρακτηρα σου ειναι πολυ ωραια τα Raids και τα bosses με τους φιλους σου. Αρκετα δυσκολο να level-αρεις μονος σου, εγω προσωπικα τα καταφερνω μονο με παρεα γιατι ειναι και πιο ευχαριστο. Και να μην ξεχνιομαστε, η καλυτερη clan για Xbox One ειναι η WinterDemons του Παντελαρου!!!! :D Join Us για πολυ ξυλο..!!! :D
Last edit: 30 Apr 2015 05:11 by Αλκμήνη Καζάνα.

More
30 Apr 2015 08:15 #160156 by Grigoris
Ωραιο παιχνιδι δεν λεω αλλα απο τη στιγμη που θα φτασεις στο level 30 και ανω για να μην πω στο level 20 και ανω το παιχνιδι ειναι τρομερα μα τρομερα η επαναληψη της επαναληψης αφου κανεις συνεχως, μα συνεχως τα ιδια και τα ιδια απλα τα μονα που αλλαζουν ειναι η πανοπλια και τα οπλα και απολυτως τιποτα αλλο.

Ας ελπισουμε το νεο dlc2 που θα βγει στης 19 μαιου να προσθεσει κατι στο παιχνιδι μεχρι να γινει κι αυτο η επαναληψη, της επαναληψης.

More
30 Apr 2015 12:22 #160169 by Mixalis B
Replied by Mixalis B on topic Destiny
exete clan gia ps4???an nai pws legetai?

More
14 May 2015 11:46 - 14 May 2015 11:47 #160861 by Grigoris
Παιδια επειδη σκεφτομαι στο xbox one που υπαρχει περιπτωση να αγορασω να παρω και το destiny που εχω ηδη στο xbox360 και το εχω προχωρησει κ.τ.λ. αν λοιπον το παρω και στο xbox one που θα βαλω το ιδιο gamertag θα εχω και τα 2 dlc που εχω αγορασει απο το xbox360 σαν season pass ή θα πρεπει να ξανα-αγορασω τα dlc's του παιχνιδιου και για το xbox one?
Last edit: 14 May 2015 11:47 by Grigoris.

More
15 May 2015 03:29 #160898 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Destiny

MikeB wrote: exete clan gia ps4???an nai pws legetai?

Ναι, δες εδώ και κάνε join:
destinytracker.com/clans/374520/gameworld

fits79 wrote: Παιδια επειδη σκεφτομαι στο xbox one που υπαρχει περιπτωση να αγορασω να παρω και το destiny που εχω ηδη στο xbox360 και το εχω προχωρησει κ.τ.λ. αν λοιπον το παρω και στο xbox one που θα βαλω το ιδιο gamertag θα εχω και τα 2 dlc που εχω αγορασει απο το xbox360 σαν season pass ή θα πρεπει να ξανα-αγορασω τα dlc's του παιχνιδιου και για το xbox one?

Θα σου μεταφερθεί και στο Xbox One κανονικά, δεν ξαναγοράζεις κάτι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
04 Jun 2015 18:20 - 05 Jun 2015 02:16 #162254 by Grigoris
Μετα το νεο update του παιχνιδιου και ποιο συγκεκρημενα αυτο το σημειο:

Bounties
The first Wanted Fallen Bounty completed each week is now guaranteed to drop a Treasure Key

Ποτε ακριβως σου δινει ενα treasure key σε καθε χαρακτηρα το κλειδι οταν κανεις τα μαυρα bounty ή τα θαλασσια?
Ή ενα για τα θαλασσια και τα μαυρα?
Last edit: 05 Jun 2015 02:16 by Grigoris.

More
05 Jun 2015 01:56 #162273 by Μάνος Γρυπάρης
Replied by Μάνος Γρυπάρης on topic Destiny
"Σε καθε χαρακτηρα το κλει". Δεν μπορω να καταλαβω τι γραφεις με αυτη την προταση.

Μπορεις να ξαναγραψεις την απορια ολοκληρη απο την αρχη και τις αγγλικες φρασεις ακριβως οπως ειναι μεσα απο το παιχνιδι για να το καταλαβουμε και να βρουμε λυση?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jun 2015 02:14 #162276 by Grigoris
Ναι εχεις δικιο κοπηκε η λεξη κλειδι.

More
15 Jun 2015 22:04 #162688 by Grigoris
Αν υπαρχει καποιος να με βοηθησει να παιξω prison of elders level 35 στο xbox360 ας μου στειλει προσωπικο μυνημα.