Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Destiny

More
27 Sep 2016 01:18 #188114 by Grigoris
Replied by Grigoris on topic Destiny
Υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο heroic strike & raid να ανεβεις light?

Γιατι εχω σκιστει να παιζω heroic strike για να μου ριξει στο τελικο boss καθε strike 1 με 2 μπλε οπλα ή πανωπλια(Οχι engram) για να ανεβω light.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Oct 2016 15:54 #188359 by The Zexster
Replied by The Zexster on topic Destiny
Γενικές εντυπώσεις για το Rise of Iron; Το κατέβασα το Σάββατο και έριξα ένα 2ήμερο full. Δεν μπορώ να πω ότι με κέρδισε και συγκριτικα με το TTK είναι σαφώς κατώτερο από κάθε άποψη. Κατ'αρχάς το campaign παίζει 2 ώρες το πολύ, τα strikes, missions και χάρτες είναι reskins με ελάχιστα νέα στοιχεία και πάει λέγοντας. Τo raid θα το δοκιμάσω από το reset και μετά αλλά από ότι είδα είναι κ αυτό μικρό και ελειπές.

Η Bungie είχε ανακοινώσει ότι έριξε μόλις 9 μήνες δουλειά στο DLC αυτό και ότι δεν ήταν προσχεδιασμένο και μάλλον αυτό φαίνεται. Άλλες εντυπώσεις υπάρχουν; Μου διαφεύγει κάτι;

More
03 Oct 2016 15:58 - 03 Oct 2016 15:59 #188360 by The Zexster

Υπαρχει αλλος τροπος εκτος απο heroic strike & raid να ανεβεις light?

Γιατι εχω σκιστει να παιζω heroic strike για να μου ριξει στο τελικο boss καθε strike 1 με 2 μπλε οπλα ή πανωπλια(Οχι engram) για να ανεβω light.

Τι light level είσαι; Μέχρι το 350 πας άνετα μεσω vendors και με rare drops. Μετά θα πρέπει είτε να πας με strikes (μέχρι 365), archon's forge (μέχρι 365) , exotic engrams (μέχρι 365), faction rank rewards (πάλι με 365) και τέλος Prison of Elders που μπορεί να δώσει ως 365. Μετέπειτα πας για raid ή Trials of Osiris flawless και πιθανότατα και Iron Banner για το 385.

Είναι λίγο αργό η αλήθεια είναι.
Last edit: 03 Oct 2016 15:59 by The Zexster.

More
03 Oct 2016 16:59 - 03 Oct 2016 17:01 #188364 by Grigoris
Αυτο δεν το λες λιγο αργο αλλα ποιο αργο και απο την καθυστερηση,

Μιλαμε το εχουν κανει τρομερα, μα τρομερα ποιο αργο στο να ανεβεις light απο το 365 και μετα ειδικα αν δεν παιξεις raid κατι που δεν ισχυυε σε ολα τα προηγουμενα dlc.

Μαλλον ειδανε οτι στα προηγουμενα dlc ολοι ανεβαινανε level/light πολυ γρηγορα και ειπανε να το καθυστερησουν πολυ, μα παρα πολυ περισσοτερο.

Δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσα strikes εχω παιξει για να περιμενω να μου ριξει κανα exotic engram.
Και αυτο γιατι οσα chest και αν ανοιξα με τα skeleton keys πολυ σπανια μου πεταξε παραπανω light απο αυτο που ειχα equip στο χαρακτηρα μου.

Για να μην πω ποσα "three of coins" εχω χαλασει(Οσα strange coins ειχες μαζεψει σου τελειωνουν για πλακα)
Last edit: 03 Oct 2016 17:01 by Grigoris.

More
03 Oct 2016 17:44 #188365 by The Zexster
Ναι, έχεις δίκιο - είναι (υπερβολικά) πολύ αργό και αντίθετο με ότι είχε υποσχεθεί βλ. να μπορείς και χωρίς raids να ανέβεις light. Μάλλον ροκανίζει χρόνο η Bungie μέχρι το Destiny 2 και εξ'ου η γενικά χαμηλή κριτική που έχει λάβει το DLC. Προσωπικά με ενοχλεί περισσότερο το κομμένο και μικρο story και τα reskins. Τον Oryx τον (την) μίσησα και το χάρηκε η ψυχή μου όταν έπεσε. Εδώ δεν το νιώθω.

More
13 Oct 2016 14:07 - 13 Oct 2016 15:03 #188644 by The Zexster

Έσοντας από τους fans του Destiny από την πρώτη μέρα δεν μπορούσα να αντισταθώ στο Rise of Iron. Ειδικά μετα το άψογο TTK ήθελα (και ήλπιζα) να δούμε μία από τα ίδια. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Το Rise of Iron είναι σαφώς υποδεέστερο από κάθε άποψη και αν κάτι το σώζει αυτό είναι το raid.

Κατά τα άλλα δεν έχει να προσφέρει τίποτα καινούριο. Δηλαδή προστέθηκε μία νέα περιοχή που είναι μία μουντή έκδοση του Cosmodrome, δεν έχει νέα classes ή κάποιο νέο item slot και ως επί τω πλέιστων τα νέα όπλα δεν διαφέρουν σε τίποτα από τα παλαιότερα. Not impressed και από την έλειψη εχθρών που ομολογουμένως είναι απλά κόκκινοι Fallen, το πενιχρό story, το κακό storytelling και την γενική έλλειψη περιεχομένου. Χωρίς να τα πολυλογώ απογοητεύτηκα από τα πάντα πέρα από την σχετική βελτιώση μηχανισμών που θα έπρεπε να είναι μέρος ενός free update και όχι DLC.

Με αυτά και με αυτά αν συνεχίσει έτσι η Bungie το Destiny 2 δεν θα βγει καλο.- Άντε να δούμε.Καμία άλλη άποψη;
Διαβάστε το πλήρες review του Destiny: Rise of Iron .
Last edit: 13 Oct 2016 15:03 by The Zexster.

More
13 Oct 2016 16:55 #188654 by Grigoris
Εναν πολυ γρηγορο τροπο να αναιβει rank το new monarchy house?

More
13 Oct 2016 17:14 #188655 by The Zexster
Motes of Light αν έχεις καβάντζα, αλλιώς συνιστώ patrols μαζί με bounties. Γενικα τα τελευταία είναι ο καλύτερος τρόπος. Αν είσαι σε XBOX one λέω να μπω αργότερα για αυτό το σκοπό οπότε πάμε και μαζί.

GT: The Zexster

More
01 Jun 2017 16:08 #199256 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Φιγούρες Destiny

Με ύψος 18 εκατοστά, αρθρωτές και στα 190$.

Η McFarlane θα κυκλοφορήσει μια νέα σειρά με φιγούρες από το Destiny. Θα κοστίζουν γύρω στα 190$ και θα κυκλοφορήσουν κάποια στιγμή στο 2017. Θα έχουν ύψος γύρω στα 18 εκατοστά, εκτός από τη φιγούρα του Lord Saladin, που θα έχει ύψος 25 εκατοστά. Είναι αρθρωτές και θα έχουν μια αρκετά μεγάλη ποικιλία από τα πιο διάσημα όπλα και accessories του Destiny. Για παράδειγμα, ένας από τους Titans θα κρατάει το Gjallarhorn.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της McFarlane για να τις αποκτήσετε όταν γίνουν διαθέσιμες.
Attachments: