Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
24 May 2022 21:52 #264474 by Blood Prince
Ωραίο το discovery tour, θυμίζει το κανονικό παιχνίδι απλά θα προτιμούσα όπου έχει πληροφορίες να ήταν στα ελληνικά γιατί βαριέμαι να τις διαβάζω στα αγγλικά , όχι πως δεν βγάζω το νόημα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 May 2022 20:02 #264496 by Απόστολος Μητσακούλης

Ωραίο το discovery tour, θυμίζει το κανονικό παιχνίδι απλά θα προτιμούσα όπου έχει πληροφορίες να ήταν στα ελληνικά γιατί βαριέμαι να τις διαβάζω στα αγγλικά , όχι πως δεν βγάζω το νόημα.
Δν έχω παίξει ακόμα το discovery tour. Ίσως κάποια στιγμή όταν δν θα βαριέμαι να το δώ.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
27 May 2022 18:24 - 27 May 2022 18:30 #264530 by Blood Prince

Δν έχω παίξει ακόμα το discovery tour. Ίσως κάποια στιγμή όταν δν θα βαριέμαι να το δώ.

Ναι είναι πολύ καλό ! Καλύτερο από τα AC Odyssey και Origins.

Αναλαμβάνεις έναν χαρακτήρα και κάνεις κάποια quests, είτε Νορβηγία ως Viking είτε Αγγλία ως Μοναχός πχ, μπορείς να καβαλάς άλογο κανονικά και να κάνεις free roam ,

Εθελοντικά υπάρχουν μπλε και κίτρινα σημεία, στα οποία μαθαίνεις διάφορες πληροφορίες. Προτιμάω τα μπλε επειδή περιέχουν και αναπαραγωγή κειμένου και με βολεύουν από το να τα διαβάζω χωρίς ήχο.

Έπαιξα και χθες αλλά ήμουν offline .

Επίσης ξεκλειδώνεις κάποια καλούδια όπως νέα ενδυμασία, πανιά για πλοίο κλπ

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 27 May 2022 18:30 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
27 May 2022 21:39 #264535 by Απόστολος Μητσακούλης

Ναι είναι πολύ καλό ! Καλύτερο από τα AC Odyssey και Origins.

Αναλαμβάνεις έναν χαρακτήρα και κάνεις κάποια quests, είτε Νορβηγία ως Viking είτε Αγγλία ως Μοναχός πχ, μπορείς να καβαλάς άλογο κανονικά και να κάνεις free roam ,

Εθελοντικά υπάρχουν μπλε και κίτρινα σημεία, στα οποία μαθαίνεις διάφορες πληροφορίες. Προτιμάω τα μπλε επειδή περιέχουν και αναπαραγωγή κειμένου και με βολεύουν από το να τα διαβάζω χωρίς ήχο.

Έπαιξα και χθες αλλά ήμουν offline .

Επίσης ξεκλειδώνεις κάποια καλούδια όπως νέα ενδυμασία, πανιά για πλοίο κλπ
Θα το δοκιμάσω τότε. Αν και τώρα παίζω origins το οποίο μου αρέσει αρκετά, πιάνει λιγότερο χώρο απο το valhalla οπότε με βολευεί να το κρατήσω μλεσα μέχρι να το τελειώσω. Δν έχω χώρο στον δίσκο για να βάλω και το valhalla πάλι αλλά το έχω σε cd οπότε δν υπάρχει θέμα να το παίξω αργότερα. 

More
30 May 2022 01:03 #264571 by Blood Prince
Το τερμάτισα σήμερα το discovery.

8 ώρες μου πήρε συνολικά και ήταν πολύ ωραίο. Εξερεύνησα περιοχές Νορβηγίας, Αγγλίας και Asgard, Jottunheim.

Είχα τον ρόλο ενός Viking  και ενός αγγλοσάξονα μοναχού κυρίως. Ειδικά από την οπτική του να είμαι ο μοναχός, πωρώθηκα πιο πολύ για τον λόγο πως το παιχνίδι είναι από την οπτική του Eivor.

Στην ουσία όλο το discovery πέρα από την προαιρετική εξερεύνηση όπου μαθαίνεις εγκυκλοπαιδικά κάποια πράγματα , αφορά μια ιστορία με διαλόγους με άλλους χαρακτήρες όπως ακριβώς και στο βασικό παιχνίδι.

Επιπλέον ξεκλειδώνεις χαρακτήρες καθώς το ολοκληρώνεις βήμα βήμα και μπορείς ας πούμε να κάνεις free roam και να είσαι η Freya ή ο King Alfred. Απλά δεν μπορείς να επιτεθείς ούτε να σου επιτεθούν όπως στο βασικό παιχνίδι και δεν έχεις όπλα.

Το καλύτερο discovery ως τώρα και το απόλαυσα πραγματικά.

[IMG

Peter Baylish

More
30 May 2022 17:16 #264574 by Απόστολος Μητσακούλης

Στην ουσία όλο το discovery πέρα από την προαιρετική εξερεύνηση όπου μαθαίνεις εγκυκλοπαιδικά κάποια πράγματα , αφορά μια ιστορία με διαλόγους με άλλους χαρακτήρες όπως ακριβώς και στο βασικό παιχνίδι.

Γιαυτό θεωρώ ότι μια κλάση απο μόνο του. Έχει εκγυκλοπαιδικά πράγματα και σε κάνει να ψάχνεις ιστορικά γεγονότα έξω απο τα video games. Το bioshock έχει και αυτό κάτι να σου δώσει, το πήραμε και όλο δωρεάν :)

More
30 May 2022 22:34 - 30 May 2022 22:36 #264598 by Blood Prince

Γιαυτό θεωρώ ότι μια κλάση απο μόνο του. Έχει εκγυκλοπαιδικά πράγματα και σε κάνει να ψάχνεις ιστορικά γεγονότα έξω απο τα video games. Το bioshock έχει και αυτό κάτι να σου δώσει, το πήραμε και όλο δωρεάν :)

Ναι εγκυκλοπαιδικά έχει και το AC Odyssey και το Origins.

Η διαφορά είναι πως στο Valhalla παίζεις κιόλας καθώς έχει main story, το discovery, απλά δεν έχεις όπλα και δεν παλεύεις. Τα εγκυκλοπαιδικά είναι αυτά που λέμε side quests.

Το Bioshock Collection και εγώ το πήρα αν και το Bioshock 2 το είχα ήδη.

Τελικά το Black Flag το απολαμβάνω, θυμίζει σε σημεία το Ezio Collection που λάτρεψα πχ assassin contract, και καθαρίζω όλα εκτός από τα flying papers  τα οποία δεν τα κάνω όλα.

Επιπλέον αν θεωρείται η Havana μεγάλη (αναλογικά με τις περιοχές του χάρτη ) και έχει άλλες δύο μόνο πόλεις σαν την Havana, πράγματι είναι μικρό το παιχνίδι.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 30 May 2022 22:36 by Blood Prince.

More
02 Jun 2022 02:25 - 02 Jun 2022 02:26 #264647 by Blood Prince
Τρίτη μέρα, τρίτο chapter , σκοπεύω να το τερματίσω σε 2 εβδομάδες max, και θεωρώ πως θα μου πάρει λιγότερο.

Για να μην επαναλαμβάνομαι διαβάστε τις εμπειρίες εδώ.... www.gameworld.gr/forum/85/121126-assassin-s-creed-iv-black-flag

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 02 Jun 2022 02:26 by Blood Prince.

More
03 Jun 2022 17:58 #264690 by Απόστολος Μητσακούλης
Σήμερα είμαστε Diablo Immortal Day.