Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
08 Jun 2023 09:56 - 08 Jun 2023 09:59 #271448 by Blood Prince
Η πλατίνα στο House of Ashes είναι εύκολη αλλά η ουσία δεν βρίσκεται εκεί.

Ποιός παίζει δύο με τρία playthrough άμεσα. Πρέπει να είναι πολύ καμένος.

Ουσιαστικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να σωθούν όλοι οι χαρακτήρες στο τέλος . Ίσως οφείλεται στο ότι δέθηκα μαζί τους , προσωπικά, ειδικά με τον Salim τον Ιρακινό της παρέας.

Anyways , από άποψη setting μου φαίνονται πιο ελκυστικά τα Little Hope και Devil in Me αλλά το House of Ashes είναι το μοναδικό στην σειρά μέχρις στιγμής που έχει δράση αν και λιγότερο ανατριχιαστικό.

Διαφορετικό να έλεγχεις στρατιώτες εκπαιδευμένους και διαφορετικό ανίδεα κολλεγιόπαιδα πχ

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 08 Jun 2023 09:59 by Blood Prince.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Jun 2023 00:47 #271487 by Blood Prince
Τελικά δεν υπάρχει λόγος να πάω για πλατίνα γιατί έχει bugged trophies , άσε που βαριέμαι κιόλας.

Είδα το ending όπου σκότωσα όλους τους χαρακτήρες στο House of Ashes και το trophy δεν ξεκλειδώθηκε άρα...

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
09 Jun 2023 16:15 #271488 by Blood Prince

Τελικά δεν υπάρχει λόγος να πάω για πλατίνα γιατί έχει bugged trophies , άσε που βαριέμαι κιόλας.

Είδα το ending όπου σκότωσα όλους τους χαρακτήρες στο House of Ashes και το trophy δεν ξεκλειδώθηκε άρα...

Δεν έχει bugged trophies τελικά , ωστόσο βαριέμαι να παίζω δύο και τρία playthroughs καθώς επίσης δεν μου αρέσει που όταν πάω να βρώ κάποια collectibles δεν μπορώ να κάνω skip.

Σε κάθε περίπτωση επειδή είμαι trophy hunter , θα πάρω όσα πιο πολλά trophies μπορώ στην διάρκεια ενός playthrough και επιλογής chapters , κάτι που σημαίνει πως θα κατακτήσω όλα τα Golds.

Εδώ το Last of Us Part 2 δεν το έπαιξα δεύτερη φορά για ένα και μόνο trophy για πλατίνα, φαντάσου αυτό που είναι cinematic.

[IMG

Peter Baylish

More
21 Jun 2023 11:43 - 21 Jun 2023 13:29 #271703 by Blood Prince
Το καλοκαίρι άμα βρω χρόνο θα ήθελα να παίξω τα Sekiro , Subnautica , Dark Souls για να τερματίσω τα DLCs, Dark Souls 3 για τον ίδιο λόγο , AC Valhalla (για πλατίνα , αν και θα ήθελα να βάλουν NG Plus ) , Resi Evil Village (για πλατίνα) , Last of Us Part 2 (για πλατίνα) , Witcher 3 (για πλατίνα) .

Και ήθελα να αγοράσω next gen κονσόλα τρομάρα μου. Αυτό δεν είναι σπατάλη ; Δεν έχω αποφασίσει ακόμα , PC ή XBOX οπότε για την ώρα θα λιώσω τα παραπάνω και βλέπω.

Εντωμεταξύ όλο λέω δεν θα πάρω το ένα δεν θα πάρω το άλλο και ήδη έδωσα 125 € πάνω κάτω , το 2023 για παιχνίδια.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 21 Jun 2023 13:29 by Blood Prince.

More
05 Jul 2023 17:09 #271935 by Απόστολος Μητσακούλης
Hogwarts Legacy στο ps4 και Diablo 4 στο pc. Νομίζω είμαι κομπλέ για το καλοκαίρι.

More
28 Aug 2023 18:39 #272674 by Απόστολος Μητσακούλης
Τελείωσα το story του hogwarts legacy. Τώρα ψάχνω τα επιπλέον. Δν νομίζω όμως ότι θα τα κάνω όλα.

More
04 Sep 2023 16:05 #272758 by Απόστολος Μητσακούλης

More
More
18 Sep 2023 16:56 #272918 by Απόστολος Μητσακούλης

More
21 Sep 2023 23:09 #272959 by Blood Prince
Τερμάτισα το Thief αλλά μου άλλαξε τα φώτα , είχε ωραίες στιγμές όπως το σανατόριο στο chapter 5 αλλά συνολικά δεν με ενθουσίασε , πάντως ένιωσα σαν να τερμάτισα το Dark Souls έτσι όπως με ζόρισε το final boss  .

Τώρα για το Sekiro , δεν μου αρέσει το ιαπωνικό setting ούτε το gameplay σε σχέση με τα Dark Souls γιατί δεν μπορώ να φαρμάρω να ανεβώ lvl ,

Κέρδισα το πρώτο main boss αλλά τα βρήκα σκούρα σε mini boss πριν την Lady Batterfly . Το παράτησα για την ώρα .

Το House of Ashes δεν ξέρω αν το έχω αναφέρει και αυτό , αλλά το τερμάτισα μέσα στον Ιούνιο , δεν με ξετρέλανε όμως , το είχα πάρει επειδή έλεγαν πως είναι καλό .

Στο Laptop ξεκίνησα από την αρχή το Elder Scrolls Oblivion και μου αρέσει αρκετά !

[IMG

Peter Baylish