Λοιπόν σήμερα έπαιξα AC Valhalla και είδα όλο το extra free υλικό που προσέθεσε η Ubisoft .
Πιστεύω πως κακώς τα προσέθεσε , το βασικό παιχνίδι με τα wealths, mysteries κλπ και η φάση Eivor vs Kassandra ήταν υπεραρκετά .
Το extra content αρκετά χαμηλότερης ποιότητας.
Τα Tombs of Fallen ότι χειρότερο έχω δει σε Assassin's Creed .
Τα ολοκλήρωσα και τα 5 και μετά μου ζητούσε και extra να κάνω το Eden Ring , κάπως έτσι για να ξεκλειδωθεί το trophy . Ε έφαγε φάσκελο από εκεί και μετά και δεν ασχολήθηκα .
Απεγκατέστησα όλα τα παιχνίδια από την κονσόλα με εξαίρεση τα AC Valhalla αν θέλω στο μέλλον να ασχοληθώ από την αρχή χωρίς το έξτρα υλικό , Witcher 3 , Fifa 19 και A plague tale Innocence ,
Βέβαια στην συγκεκριμένη κονσόλα μπορεί να μην ξανα ασχοληθώ ποτέ αλλά τα έχω εγκατεστημένα γιατί ποτέ δεν ξέρεις,
Τώρα δοκιμάζω το The Witness και τέλος το PS4 για μένα .
Η τραγική ειρωνία είναι πως με ζαλίζει πιθανόν γιατί έπαιξα το Elder Scrolls Oblivion στο PC στα 60 FPS , και με ταχύτατους χρόνους φόρτωσης και η πτώση στα 30 fps της κονσόλας , με επηρέασε .
Τα περισσότερα χρήματα που πέταξα σε videogame είναι τα 35 € στο Sekiro.
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish