Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
23 Sep 2023 04:31 #272975 by Blood Prince
Στο Sekiro σήμερα ανακάλυψα πως μπορώ να κάνω sprint , είχα κερδίσει τόσα mini bosses και το πρώτο boss χωρίς καν να τρέχω !

Αφού παράτησα τον Juzou , πάλεψα τον Blazing Bull και τον κέρδισα !

Σκέφτομαι για το Shura ending που είναι και το πιο σύντομο ! Για να δούμε .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Sep 2023 02:09 #272980 by Blood Prince
Τώρα την Lady Batterfly αυτή την Grandma θέλω να κερδίσω που με κερδίζει στην δεύτερη φάση στο Hirata Estate και μετά θα παίξω την περιοχή Ashina Reservoir .....δεν θα το συνεχίσω στο Ashina Castle , θα κάνω διάλειμμα και θα βάλω άλλο παιχνίδι , μάλλον το Dragon Age Inquisition .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
26 Sep 2023 00:05 #272995 by Blood Prince
To Inquisition το παράτησα , χίλιες φορές Sekiro αλλά αυτή την Lady Batterfly δεν την μπορώ , είχα δώσει 35 € όμως να αγοράσω το παιχνίδι και δεν θα το παρατήσω τόσο νωρίς .

Οπότε για την ώρα επικεντρώνομαι σε δύο παιχνίδια Sekiro στο PS4 και Elder Scrolls Oblivion στο Laptop .

[IMG

Peter Baylish

More
02 Oct 2023 02:29 #273088 by Blood Prince
Σκεφτόμουν να αγοράσω το Mirror's Edge Catalyst αλλά όσο σκέφτομαι την ζαλάδα που έφαγα με τον τίτλο του 2008 και τα δύσκολα εμπόδια , λέω καλύτερα εφόσον θα απεγκαταστήσω το Dragon Age Inquisition , να δοκιμάσω να παίξω το Subnautica που το είχα παρατήσει καθώς δεν καταλάβαινα γρι αλλά με walkthrough στην αρχή θα βγάλω άκρη .

[IMG

Peter Baylish

More
02 Oct 2023 20:29 #273090 by Blood Prince
Το απεγκατέστησα το Sekiro ! Μετάνιωσα για τα 35 € που είχα δώσει αλλά τι να κάνουμε , συμβαίνει ! Ψυχαγωγήθηκα πάντως οπότε δεν πήγαν εντελώς στράφι .

Σήμερα δοκίμασα το Subnautica αλλά και πάλι διαπίστωσα πως δεν είναι για τα γούστα μου και έφαγε άκυρο . Δεν έχει καν βελάκι πρός τα που θα κατευθυνθώ και πρέπει να σπάσω το κεφάλι μου να το διαπιστώσω μόνος μου ,

Οπότε έβαλα το AC Valhalla να παίξω από το extra υλικό που προσέθεσε η Ubisoft . Την άνοιξη του 2022 έπαιξα τελευταία φορά και από τότε προσέθεσε κάποια quests και tombs of fallen .

Μελλοντικά από τα παιχνίδια που έχω στην κατοχή μου θα παίξω πάλι το Witcher 3 ,

Από εκεί και μετά με ενδιαφέρουν τα God of War Ragnarok , Horizon Forbidden West , Hogwarts Legacy και AC Mirage  .

[IMG

Peter Baylish

More
02 Oct 2023 21:59 #273092 by Απόστολος Μητσακούλης

Το απεγκατέστησα το Sekiro ! Μετάνιωσα για τα 35 € που είχα δώσει αλλά τι να κάνουμε , συμβαίνει ! Ψυχαγωγήθηκα πάντως οπότε δεν πήγαν εντελώς στράφι .

Σήμερα δοκίμασα το Subnautica αλλά και πάλι διαπίστωσα πως δεν είναι για τα γούστα μου και έφαγε άκυρο . Δεν έχει καν βελάκι πρός τα που θα κατευθυνθώ και πρέπει να σπάσω το κεφάλι μου να το διαπιστώσω μόνος μου ,

Οπότε έβαλα το AC Valhalla να παίξω από το extra υλικό που προσέθεσε η Ubisoft . Την άνοιξη του 2022 έπαιξα τελευταία φορά και από τότε προσέθεσε κάποια quests και tombs of fallen .

Μελλοντικά από τα παιχνίδια που έχω στην κατοχή μου θα παίξω πάλι το Witcher 3 ,

Από εκεί και μετά με ενδιαφέρουν τα God of War Ragnarok , Horizon Forbidden West , Hogwarts Legacy και AC Mirage  .
Όλα αυτα θα σε βγάλουν πάνω απο μήνα. Παιχιδάρες αν και το forbidden δν με πολυψήνει ακόμα. Το Mirage πάντος το περιμένω και εγώ.

More
04 Oct 2023 03:24 - 04 Oct 2023 03:26 #273099 by Blood Prince
Οι τάφοι είναι το χειρότερο μέρος του gameplay στο AC Valhalla.

Σήμερα από το μεσημέρι μου βγήκε η παναγία για το Verica's Tomb .  Μέχρι και Depon πήρα και μου ήρθε να κάνω εμετό.

Πονοκεφάλιασα αρκετά , πολύ σκοτεινό μέρος με γρίφους που μου έσπασαν τα νεύρα.

Και δεν έχει και NG+ οπότε ότι εξοπλισμό παίρνεις , πάει στράφι .

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 04 Oct 2023 03:26 by Blood Prince.

More
04 Oct 2023 16:23 #273100 by Blood Prince
Ίσως παίζει ρόλο που έχω βαρεθεί και την κονσόλα . Ο χρόνος φόρτωσης στο AC Valhalla μου φάνηκε αρκετά αργός.

Σύντομα θα αγοράσω άλλη παιχνιδομηχανή αλλά δεν έχω αποφασίσει ακόμα ποια και επιπλέον έχω και άλλα χόμπυ για αυτό δεν έχω αγοράσει ήδη.

[IMG

Peter Baylish

More
05 Oct 2023 22:16 #273128 by Απόστολος Μητσακούλης
Πήρα το mortal kombat 1 στο steam. Λίγο δύσκολο να κατεβάσω 90 gb σε ένα απόγευμα. Τουλάχιστον έχει τα dlc οπότε θα με κρατήσει για καιρό.

More
06 Oct 2023 21:19 #273149 by Blood Prince
Λοιπόν σήμερα έπαιξα AC Valhalla και είδα όλο το extra free υλικό που προσέθεσε η Ubisoft .

Πιστεύω πως κακώς τα προσέθεσε , το βασικό παιχνίδι με τα wealths, mysteries κλπ και η φάση Eivor vs Kassandra ήταν υπεραρκετά .

Το extra content αρκετά χαμηλότερης ποιότητας.

Τα Tombs of Fallen ότι χειρότερο έχω δει σε Assassin's Creed .

Τα ολοκλήρωσα και τα 5 και μετά μου ζητούσε και extra να κάνω το Eden Ring , κάπως έτσι για να ξεκλειδωθεί το trophy . Ε έφαγε φάσκελο από εκεί και μετά και δεν ασχολήθηκα .

Απεγκατέστησα όλα τα παιχνίδια από την κονσόλα με εξαίρεση τα AC Valhalla αν θέλω στο μέλλον να ασχοληθώ από την αρχή χωρίς το έξτρα υλικό , Witcher 3 , Fifa 19 και A plague tale Innocence ,

Βέβαια στην συγκεκριμένη κονσόλα μπορεί να μην ξανα ασχοληθώ ποτέ αλλά τα έχω εγκατεστημένα γιατί ποτέ δεν ξέρεις,

Τώρα δοκιμάζω το The Witness και τέλος το PS4 για μένα .

Η τραγική ειρωνία είναι πως με ζαλίζει πιθανόν γιατί έπαιξα το Elder Scrolls Oblivion στο PC στα 60 FPS , και με ταχύτατους χρόνους φόρτωσης και η πτώση στα 30 fps της κονσόλας , με επηρέασε .

Τα περισσότερα χρήματα που πέταξα σε videogame είναι τα 35 € στο Sekiro.

[IMG

Peter Baylish