Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
22 Mar 2022 18:59 #262453 by Blood Prince
Τερμάτισα σήμερα το AC Valhalla , μετά από 259 ώρες, κάνοντας τα πάντα εκτός από River Raids, Mastery Challenges τα οποία στην ουσία αποτελούν DLC, το οποίο εγώ δεν ζήτησα, αλλά μου τα προσέφερε η Ubisoft δωρεάν ως free update.

Εντωμεταξύ είδα πως υπάρχει ένα αρκετά ενδιαφέρον Discovery Tour , το οποίο θα δω , κάποια στιγμή, καθώς είμαι πωρωμένος με Vikings.

Ευελπιστώ σε New Game Plus, στο μέλλον. Τόσο δύσκολο είναι ;

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
23 Mar 2022 18:27 #262464 by Απόστολος Μητσακούλης
Δν νομίζω πως θα έπαιζα και plus αν είχε. Είναι ήδη πολύ μεγάλο σαν game.

More
23 Mar 2022 21:15 #262467 by Blood Prince

Δεν λέω άμεσα, αφού το τερματίσεις αλλά μετά από ένα διάστημα. Θα ήθελα τουλάχιστον να χρησιμοποιήσω το σφυρί του Thor (που απέκτησα στο τέλος), αν και μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα River Raids.

Εγώ πάντως δεν χόρτασα, αφού σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα και τα DLCs , αλλά δεν τα πήρα για να μην κάνω σπατάλη.  

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
25 Mar 2022 18:50 #262552 by Απόστολος Μητσακούλης

Δεν λέω άμεσα, αφού το τερματίσεις αλλά μετά από ένα διάστημα. Θα ήθελα τουλάχιστον να χρησιμοποιήσω το σφυρί του Thor (που απέκτησα στο τέλος), αν και μπορώ να το χρησιμοποιήσω στα River Raids.

Εγώ πάντως δεν χόρτασα, αφού σκεφτόμουν μήπως έπαιρνα και τα DLCs , αλλά δεν τα πήρα για να μην κάνω σπατάλη.  

Είναι πανάκριβα τα dlc, σαν να παίρνεις ξανά το παιχνίδι, άσε που έχω ακούσει ότι δν είναι και τόσο καλά.

More
18 Apr 2022 21:05 #263292 by Blood Prince
Μετά από 4 εβδομάδες ανάγνωσης βιβλίων, ξεκίνησα σήμερα να παίζω το Not a Hero DLC του Resi Evil 7.

Παρόλο που το έβαλα στο easy, για κάποιο λόγο δεν μπορώ να το τερματίσω γιατί μου έρχεται να κάνω εμετό. Δεν ξέρω τι φταίει αλλά μου έρχεται να ξεράσω.

Αύριο λογικά θα ξεκινήσω το Resident Evil Village. Θα δω.

[IMG

Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
19 Apr 2022 20:03 #263335 by Απόστολος Μητσακούλης
Νομίζω καιρός ήταν να ξεκινήσεις το Village. Πέρασα πολύ ωραία με αυτό το παιχνίδι και θα επιστρέψω σε αυτό κάποια στιγμή.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
20 Apr 2022 15:20 - 20 Apr 2022 15:25 #263347 by Blood Prince

Νομίζω καιρός ήταν να ξεκινήσεις το Village. Πέρασα πολύ ωραία με αυτό το παιχνίδι και θα επιστρέψω σε αυτό κάποια στιγμή.

Δεν πάω για πλατίνα όμως ούτε κοιτάω guides. Σκοπός μου είναι να το απολαύσω εξερευνώντας κάθε σπιθαμή, και βρίσκοντας ότι μπορώ. Όταν το τερματίσω θα ασχοληθώ και με mercenary mode λογικά.

Έλεγα να ξεκινήσω και το Resi 7 στο οποίο έχω πλατίνα από την αρχή αλλά το θυμάμαι και βαριέμαι να το ξαναπαίξω οπότε έπαιξα μόνο το DLC που δεν είχα παίξει και πήγα κατευθείαν στο Village.

Αρχικά το Village μου φαίνεται αρκετά έρημο.Βέβαια στο casual το έβαλα. Επιπλέον έχω δει διάφορες σκηνές από τα trailer και το demo που είχα παίξει. H Lady Dimitrescu αποτελεί απλά ένα μικρό κομμάτι του παιχνιδιού.

Η όλη φάση με χωριό, βαμπίρ, λυκανθρώπους με πωρώνει αρκετά πάντως.

Λογικά μια εβδομάδα θα μου πάρει και μετά με βλέπω για AC 3 Remastered, θα δω.Είναι και το Elder Scrolls Oblivion στο laptop.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 20 Apr 2022 15:25 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης