Εγώ πάω βήμα βήμα, ξεκινώντας από τις περιοχές με χαμηλότερο level πρώτα.
Στόχος, είναι να το απολαύσω και να κάνω τα πάντα 100 % δηλαδή να ολοκληρώσω όλα τα mysteries κλπ κάθε περιοχής αλλά δεν με ενδιαφέρει η πλατίνα για την ώρα.
Δεν το τρέχω το παιχνίδι, ολοκληρώνω κάθε περιοχή 100 % , πρίν προχωρήσω παρακάτω.
Ολοκλήρωσα 100 % την πρώτη περιοχή της Νορβηγίας και 100 % δύο περιοχές στην Αγγλία και αύριο ολοκληρώνω και την τρίτη.Μετά πάω Oxenefordscire και Lunden.
Ξεκίνησα να παίζω στις 7 Φλεβάρη και μέχρι στις 15 Φλεβάρη , έκλεισα γύρω στις 70 ώρες, και έχω πολύ δρόμο μπροστά.
Δεν είναι πως το προχωράω γρήγορα, απλά παίζω αποκλειστικά και μόνο αυτό το παιχνίδι γιατί θέλω να είμαι στο mood. Το συνδυάζω με την τηλεοπτική σειρά Vikings.
Ολοκλήρωσα και δύο τάφους από το DLC, Tombs of Fallen. Τα μόνα bosses που πάλεψα underleveled και κέρδισα ήταν οι Daughters of Lerion , μπορεί και Zealot δεν ξέρω, πάντως δεν αντιμετώπισα θέμα.
Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish