Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
08 Feb 2022 01:06 #261194 by Blood Prince
6 ώρες Valhalla σήμερα και ακόμα Νορβηγία είμαι και έχω πάρα πολλά να κάνω, Δεν είναι άδειος ο χάρτης. Τις άλλες παρατηρήσεις τις έχω γράψει στο σχετικό topic. Επιπλέον μια δραστηριότητα , μπορεί να σου φάει ώρες.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Feb 2022 18:46 #261203 by Απόστολος Μητσακούλης
Τρίτο επισόδιο ατλαντιδα σήμερα. Ξεκίνησα και valhalla πιό πολύ για να φτιάξω τα settings. Πολύ χαμηλά ήταν η φωτεινότητα σε μένα.

More
10 Feb 2022 19:16 - 10 Feb 2022 19:17 #261298 by Sotiris Greece
Το πιο δύσκολο κομμάτι του παιχνιδιού και ταυτόχρονα στο πιο δύσκολο level (Resistance Mode). Εδώ είσαι στην τσίτα δεν έχει κάλυψη.

Συνεχίζω με  Wreckfest  στο PS5.
Last edit: 10 Feb 2022 19:17 by Sotiris Greece.
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
11 Feb 2022 14:19 #261309 by Απόστολος Μητσακούλης
Ξεκινησα το valhalla. Ο χειρισμος ειναι ιδιος με το προηγουμενο. Οι κινησεις του χαρακτηρα ειναι βελτιομενες. Το stamina ειναι ολα τα λεφτα. Για upgrade system δν γνωριζω ακομα. Η ατμοσφαιρα ειναι σαν την σειρα vikings τουλαχιστον στην αρχη που ειμαι. Το scanning για να βρησκω materials μου ειναι λιγο περιεργο για την ωρα.

More
13 Feb 2022 00:43 - 13 Feb 2022 00:45 #261381 by Blood Prince

Ξεκινησα το valhalla. Ο χειρισμος ειναι ιδιος με το προηγουμενο.

Περισσότερο Origins θυμίζει παρά Odyssey.

Εμένα δεν μου αρέσει να παίζω στο PC με πληκτρολόγιο και ποντίκι, προτιμώ κονσόλα και τον κραδασμό του χειριστηρίου.

Το παιχνίδι είναι απόλαυση και τα 30 € που επένδυσα αξιοποιούνται πλήρως.

Μου αρέσει τόσο πολύ που δεν θέλω να τελειώσει ποτέ...αν και είμαι στην αρχή ακόμα καθώς καθάρισα την μια περιοχή της Νορβηγίας 100 % και στην συνέχεια μια περιοχή της Αγγλίας 100 % , Τώρα είμαι στην δεύτερη περιοχή της Αγγλίας και συνολικά πρέπει να έχει 16 περιοχές ; Ωραία, μούρλια το παιχνίδι.

Μακάρι να βάλουν New Game Plus σε μελλοντικό patch...μου αρέσει πολύ πιο πολύ από το Odyssey.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 13 Feb 2022 00:45 by Blood Prince.

More
14 Feb 2022 15:19 #261406 by Απόστολος Μητσακούλης
Με χειριστηριο βεβαια. Πληκτρολογιο και mouse δν βολευει σε τετοιου ειδος games. Το odyssey το βρισκω πιο δυνατο στη θαλασσα μεχρι στιγμης. Παντος στο Valhalla δν ειναι ο χαρακτηρας σου OP απ την αρχη το οποιο ειναι πολυ καλο. Αυτο με το stamina μετραει αρκετα. Απ` οτι καταλαβα τα ειδικα skills δν στα δινει ετσι απλα με lvl up. Ωραιο και αυτο. Αυτο με τα ποιηματα που πρεπει να πεις τις σωστες φρασεις ειναι λιγο καπως για μενα αλλα οκ. Αυτο παντος που λατρευω στο Valhalla ειναι η επιλογη με την κουκουλα και το αλογο. Πολυ ωραιες κινησεις γενικοτερα χαρακτηρα γενικοτερα: ). 

More
14 Feb 2022 16:18 #261411 by Ioan Spy
Παίζω το εκπληκτικό Tales of Arise και το Sifu.

More
14 Feb 2022 23:48 #261415 by JohnyAk
5€ play store  το XCOM Enemy Within. Άλλο λιώσιμο...

More
15 Feb 2022 01:47 - 15 Feb 2022 01:51 #261416 by Blood Prince
Σήμερα όλο το απόγευμα , περιηγούμαι στην East Anglia και ακόμα έχω αρκετά να κάνω στην περιοχή της East Anglia...ούτε βραδινό έφαγα...είμαι ικανός να παίζω μέχρι το πρωϊ...

Αρκετά εθιστικό παιχνίδι το AC Valhalla.

Υπάρχει μέσα από τα skill η δυνατότητα να αναπληρώνω υγεία αυτόματα .

Επίσης σήμερα συνάντησα ένα legendary animal που θύμισε αρκετά Blood Starved Beast από Bloodborne.

Τώρα πρέπει να είμαι lvl 108 ή 118 δεν θυμάμαι και είμαι overleveled καθώς η περιοχή που παίζω συνιστά lvl 55.

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 15 Feb 2022 01:51 by Blood Prince.