Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
03 Feb 2022 14:25 #260996 by Απόστολος Μητσακούλης
Ειμαι 98% για πλατινα στο odyssey. Ενα quest μου εμεινε το οποιο βρηκα χτες πως το ξεκιναει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Feb 2022 22:00 #261008 by Απόστολος Μητσακούλης
Παίζω ατλαντίδα στο odyssey. Είναι το μόνο που έχει μείνει μετά απο πλατήνα. Ελπίζω τα υπολοιπά παιχνίδια να μην είναι τόσο χαώδεις.

More
05 Feb 2022 20:18 - 05 Feb 2022 20:19 #261130 by Blood Prince

Παίζω ατλαντίδα στο odyssey. Είναι το μόνο που έχει μείνει μετά απο πλατήνα. Ελπίζω τα υπολοιπά παιχνίδια να μην είναι τόσο χαώδεις.

Eντωμεταξύ εγώ έχω τελειώσει ατλαντίδα, έχω όλα τα trophies και των dlcs και παρόλα αυτά είναι πολλά ? στον χάρτη της Ελλάδας και side quests.

Το Valhalla από ότι λένε καμία σχέση.

Σήμερα έπαιξα λίγο στο laptop μου το AC Creed Chronicles Russia.

Το βρήκα τέρμα βαρετό και τον χειρισμό δύσχρηστο (μάλλον επειδή έχω συνηθίσει να παίζω σε κονσόλα και προτιμάω το controller από το πληκτρολόγιο).

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 05 Feb 2022 20:19 by Blood Prince.

More
06 Feb 2022 02:17 #261141 by Βασίλης Σπετσιέρης
Συνεχίζω με εξαλογία GTA. Βρίσκομαι στο 4/6, Vice City ps5

More
06 Feb 2022 15:09 #261160 by Απόστολος Μητσακούλης
Τελειωσα το πρωτο επισοδιο του dlc της ατλαντιδας στο 100% και σημερα μπαινω στο δευτερο μερος.

More
06 Feb 2022 17:06 #261162 by Blood Prince
Τελικά τα δωρεάν απεριόριστα που έλεγα τα έχω σήμερα και τα ενεργοποίησα μέχρι στις 19:00 οπότε κατεβάζω το patch στο Valhalla και πολύ πιθανόν θα παιχτεί λίγο από σήμερα.

Είχα κατεβάσει και την προηγούμενη Δευτέρα και είχα πατήσει παύση οπότε από τα 65  ή 67 GB τώρα είναι 32 GB χονδρικά.

Επίσης θα τσεκάρω την ανάλυση αν είναι 720p ή 1080p (4K δεν είναι σίγουρα).

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
06 Feb 2022 18:53 #261166 by Απόστολος Μητσακούλης
Μια χαρά. Εγώ και να είχα το Valhalla στο ps4 δν θα μπορούσα να το βάλω τώρα καθώς πρέπει να βγάλω το odyssye πρώτα για να χωρέσει.
The following user(s) said Thank You: Blood Prince

More
06 Feb 2022 19:41 #261167 by Blood Prince
Πάντως άκου τι έπαθα ! Κατέβασα ωραία και καλά τα 65 GB και καθώς άνοιξα την εφαρμογή για να παίξω το παιχνίδι, μου εμφάνισε μήνυμα "λήψη αρχείου" και μου ήρθε να τα σπάσω όλα και τελικά ήταν έκδοση 5.20 3.082 GB ...πάλι καλά....το CD δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει ; Έχω το CD και κατεβάζω τόσα GB από το internet.

[IMG

Peter Baylish

More
07 Feb 2022 18:20 #261183 by Απόστολος Μητσακούλης

Πάντως άκου τι έπαθα ! Κατέβασα ωραία και καλά τα 65 GB και καθώς άνοιξα την εφαρμογή για να παίξω το παιχνίδι, μου εμφάνισε μήνυμα "λήψη αρχείου" και μου ήρθε να τα σπάσω όλα και τελικά ήταν έκδοση 5.20 3.082 GB ...πάλι καλά....το CD δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο βαράει ; Έχω το CD και κατεβάζω τόσα GB από το internet.
Όντος και εγώ νόμιζα για καιρό ότι με cd κατεβάζεις λιγότερα gb. Νομίζω απλά χρεισιμεύει για να βάλει γρήγορα το βασικό μέρος του παιχνιδιού. Είναι το βασικό ελάτομα του ps4. Στο ps5 γίνεται καλύτερα η κατανομή χώρου.