Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Now Playing: Ποια games παίζετε σήμερα?

More
08 Oct 2023 23:44 #273160 by Απόστολος Μητσακούλης
Έπαιξα mortal Kombat 1. Πιο πολύ τσέκαρα performance και δοκίμασα μερικά combo. Μια χαρά βολεύτικα με χειριστήριο του ps4 σε pc. Νομίζω θα αράξω έτσι αντί να πάρω καινούρια κονσόλα, τουλάχιστον για φέτος.  

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
09 Oct 2023 11:46 #273172 by Blood Prince
Λοιπόν , έκανα μια ανακατάταξη .

Επειδή μου δημιουργήθηκε επιθυμία να ξαναπαίξω το Assassin's Creed σχετικά με την Κων/Πόλη λόγω ενός βιβλίου που διαβάζω και καθώς το Dark Souls Remastered τρέχει στα 60 fps και σκέφτηκα να δοκιμάσω τις δυνατοτητές μου μετά το κάζο στο Sekiro χαχαχα έχω τα παρακάτω παιχνίδια εγκατεστημένα τώρα :

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

More
09 Oct 2023 21:56 #273174 by Απόστολος Μητσακούλης
Εγώ αντιθέτος έχω μέχρι και το mirage στο ps4 οπότε λίγο δύσκολο να αφήσω την κονσόλα. Το πολύ πολύ κάνω μια μεταφορά τίτλων στο ps5 όταν το πάρω. Επιδή θέλω οποσδήποτε να παίξω το final fantasy rebirth που θα βγει μόνο στο ps5 προς το παρών, μάλλον θα πάρω την κονσόλα τότε. προς το παρών βολεύομαι με Mortal Kombat στο pc που έτσι και αλλιώς θα το έπερνα :)

More
12 Oct 2023 11:39 - 12 Oct 2023 11:42 #273227 by Blood Prince
Σήμερα κάνω εγκατάσταση το AC Black Flag , για να το ξαναπαίξω κάποια στιγμή όπως πρέπει καθώς το είχα πληρώσει και σκέφτομαι ίσως αγοράσω και το AC Unity , όταν θα είναι σε έκπτωση .

Γενικότερα μου αρέσει , ότι πληρώνω , να το στειρεύω και στο AC Black Flag είχα παίξει μόνο βασικές αποστολές οπότε είχα αφήσει απέξω πολλά.

Για νέα κονσόλα δεν βιάζομαι . Από Χριστούγεννα 2024 και μετά , άλλωστε δεν είναι βέβαιο πως θα πάρω PS5 .

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 12 Oct 2023 11:42 by Blood Prince.

More
12 Oct 2023 14:29 - 12 Oct 2023 15:45 #273228 by Blood Prince
Στο laptop πέρα από το Elder Scrolls Oblivion , σήμερα αποφάσισα να κάνω εγκατάσταση και το Dark Souls 2 , που έχω να παίξω από το 2018 γιατί είμαι περίεργος πόσα fps θα πιάνει . Θα βάλω μετρητή του steam .

edit Το δοκίμασα , γύρω στα 24 με 26 fps , δεν άλλαξε κάτι σε σχέση με το 2018 .

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 12 Oct 2023 15:45 by Blood Prince.

More
15 Oct 2023 15:38 #273242 by Απόστολος Μητσακούλης
Τσίμπισα το star wars jedi survivor στο steam. Είχα λιώσει το προηγούμενο. Μέχρι να κατέβει αυτό θα συνεχείσω το Mortal Kombat. Ενδιαφέρον story.

More
24 Oct 2023 13:30 #273338 by Blood Prince
Elder Scrolls Oblivion παίζω στο Laptop , αλλά σήμερα μου δημιουργήθηκε η επιθυμία να εγκαταστήσω το AC Odyssey επειδή θέλω να τσεκάρω στο discovery κάποιες περιοχές στην πελοπόννησο και ίσως το παίξω κιόλας κάποια στιγμή γιατί ήταν side quests που δεν είχα ασχοληθεί σε αυτό το τεράστιο παιχνίδι.

Λέω ίσως , γιατί μπορεί να μου την δώσει το 2024 και να πάρω κάνα XBOX, οπότε ανάλογα την διάθεση . Για το 2023 πάντως έχω άλλα δύο βιβλία να διαβάσω και το Elder Scrolls Oblivion άρα χλωμό.

[IMG

Peter Baylish

More
24 Oct 2023 20:17 #273340 by Blood Prince
Ξεκίνησα σήμερα το discovery στο AC Odyssey με σκοπό να εξερευνήσω έναν νομό από την πελοπόννησο γιατί με είχε φάει η περιέργεια αλλά το βρήκα αρκετά εθιστικό οπότε σκέφτομαι να επεκταθώ και αλλού .

Πολύ ωραίο για όποιον ξέρει αγγλικά έστω τα βασικά γιατί όποιος δεν γνωρίζει καθόλου , θα βαρεθεί . Δεν έχει ελληνικά , το discovery .

[IMG

Peter Baylish

More
24 Oct 2023 22:35 #273342 by Απόστολος Μητσακούλης
Σήμερα Mortal Kombat 1 το tower με Nitara και έπαιξα λίγο jedi survivor.

More
26 Oct 2023 21:21 - 26 Oct 2023 21:23 #273367 by Blood Prince
Λιώσιμο με το AC Odyssey  !

Εξερεύνησα Πελοπόννησο , Κεφαλονιά , Ιθάκη , Κύθηρα , Κρήτη , Μήλο, Ύδρα .

Καιρό είχα να κολλήσω σε videogame για δύο μέρες από το πρωϊ μέχρι το βράδυ .

Αυτό το discovery , χίλιες φορές καλύτερο από το κυρίως παιχνίδι αν θέλεις να εξερευνήσεις τον χάρτη χωρίς να στην πέφτουν από εδώ και από εκεί ..... από mercenaries μέχρι άγρια ζώα και οπλίτες .

Αφού σκέφτομαι να αγοράσω βιβλίο ελληνικής μυθολογίας , κανένα Κίρκη από Miller .

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 26 Oct 2023 21:23 by Blood Prince.