Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
17 Jul 2014 01:00 #146706 by Μάνος Γρυπάρης

aliengoa wrote: Πολλές αλλαγές βλέπω στο φόρουμ και γενικά στην σελίδα.
Δυστυχώς έχω χάσει πολλά επεισόδια αλλά θα επανέλθω δριμύτερος εν αναμονή και της νέας δουλειάς.
Αυτή την στιγμή είναι under constructon το site?

Ναι. Μέσα στο καλοκαίρι θα έχει ολοκληρωθεί

Zaratoth wrote:

Zaratoth wrote: Μόλις παρατήρησα πως, ενώ με το να κάνω ένα παιδί φίλο ή σχόλιο σε κάποιο άρθρο, παίρνω κανονικά τα XP, από τα post στο forum δεν έχω πάρει τίποτα εδώ και δυο μέρες. Είναι κάποιο πρόβλημα λόγω upgrade;

Αυτό το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει πάντως.

Ο παλιός web developer που έφτιαχνε το Forum δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει. Αναζητούμε Phpbb developer με γνώσεις Joomla και JomSocial, κάτι αρκετά δύσκολο για την δουλειά που τον θέλουμε. Ειμαστε καθε μερα σε αναζητηση. Τα tasks που έχουν μείνει για το forum χρειάζονται μία εβδομάδα το πολύ. Ευχαριστούμε για την υπομονή.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2014 21:09 #146749 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μάνο πότε θα ξαναέρθετε Θεσσαλονίκη :)

Πάντως η νέα μορφή του φόρουμ μου αρέσει πολύ.
Για το site θα περιμένω την τελική του μορφή γιατί για να είμαι ειλικρινής στην αρχή χάθηκα λίγο. Φταίω βέβαια που είχα καιρό να ξαναμπω και πιστεψτε με δεν θα ξαναλείψω τόσο πολύ :)

More
17 Jul 2014 22:20 #146755 by Μάνος Γρυπάρης
Ζητούμε συγγνώμη για την καθυστέρηση του Forum Upgrade.
Αναγκαστήκαμε να αλλάξουμε developer στην πορεία γι' αυτό και καθυστερήσαμε. Επειδή ο προηγούμενος δεν μπόρεσε να πραγματοποιήσει όλες τις αλλαγές που θέλουμε.
Το Forum upgrade είναι στο 50% και το άλλο μισό είναι βελτίωση του template και ενσωμάτωσή του πάλι πίσω στο site. Το Login βρίσκεται στην πάνω δεξιά γωνία αλλά θα προστεθεί και το Login box της κεντρικής σελίδας άρα δεν χρειάζεται να ανησυχείτε.

Ο νέος developer μας έχει πει ότι θα ολοκληρώσει τις αλλαγές μέχρι την άλλη Παρασκευή. Για να δούμε.
Ευχαριστούμε για την υπομονή σας. :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
18 Jul 2014 00:58 #146758 by Χριστιάνα Θάνου
ΣΤην ΔΕΘ θα ειμαστε Θεσσαλονικη!

More
18 Jul 2014 09:26 #146759 by Grigoris
Εγω παντως βλεπω οτι ακομα και σημερα η μπαρα ειναι κομμενη και ΔΕΝ εμφανιζεται σωστα.

Επισης για ποιο λογο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ΔΕΝ μπορεις να κανεις επεξεργασια των ποστ σου?

More
18 Jul 2014 09:35 - 16 Apr 2017 03:02 #146760 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Εγω παντως βλεπω οτι ακομα και σημερα η μπαρα ειναι κομμενη και ΔΕΝ εμφανιζεται σωστα.

Επισης για ποιο λογο μετα απο καποιο χρονικο διαστημα ΔΕΝ μπορεις να κανεις επεξεργασια των ποστ σου?

Το Forum από σήμερα το δουλεύει άλλη εταιρεία web development και μέχρι την Παρασκευή θα έχει ολοκληρώσει όλες τις αλλαγές.
Δεν θα εμφανίζεται σε full screen αλλά ξανά στο ίδιο το site οπότε μην ανησυχείς (θα βλέπεις τα μενού του site στο πάνω μέρος δηλαδή κι όχι αυτό το κομμένο).

Επίσης το edit το κόψαμε μετά από ένα μήνα γιατί υπήρχε τι φαινόμενο άτομα π.χ. που έχουν τσακωθεί με άλλους αναγνώστες (βλέπε gullarm - Λευτέρης Ξυκομηνός που έγινε βίδες με 3-4 άτομα) να αποχωρούν και μιας και φεύγουν να πηγαίνουν σε ΟΛΑ τα παλιά posts τους και να τα αντικαθιστούν με τελίτσες. Επειδή λοιπόν μετά γινόταν ένα μπάχαλο καθιερώσαμε τις 30 ημέρες.

Αν θες να κανεις επεξεργασια οτιδήποτε στελνεις email στο games [ατ] gameworld.gr , δινεις link του post και απο κατω
Παλιο Κειμενο που θα αντικατασταθει: μπλα μπλα
Νεο κειμενο που θα αντικατασταθει: μπλα μπλα

Κι είσαι οκ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 16 Apr 2017 03:02 by Μάνος Γρυπάρης.

More
21 Jul 2014 16:44 #146858 by Μάνος Γρυπάρης
To Forum από σήμερα έχει ενσωματωθεί στο site!
Οι developers μας συνεχίζουν την δουλειά ώστε το template να γίνει stretch και να διαβάζονται κανονικά τα posts.

Επομένως μην πανικοβάλεστε αν δείτε τις εικόνες να υπερκαλύπτουν το κείμενο. Το θέμα είναι προσωρινό!

Ευχαριστούμε και πάλι για την κατανόηση.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 Jul 2014 00:11 #146873 by Grigoris
Απ' ότι βλέπω φτιάξατε την μπάρα εργαλείων στη κορυφή του φορουμ έλα όμως που το θέμα στη γρήγορη απάντηση δεν το έχετε φτιάξει ακόμα.
Δείτε μια φώτο για το πως φαίνεται στο παράθυρο η επικεφαλίδα/θέμα.

Μάλλον πρέπει να μεγαλώσετε λίγο τα γράμματα.

γενικότερα η επικεφαλίδες σχεδόν παντού είναι σε τρομερά πολύ μικρά γράμματα όπως στην φώτο ποιο πάνω.

More
29 Jul 2014 10:24 #147181 by Μάνος Γρυπάρης
Forum Upgrade: 29/7/2014
Το forum μας εμφανισιακά έχει αποκτήσει το μεγαλύτερο μέρος της τελικής του μορφής και είναι έτοιμο κατά 75%.

MOD upgrades
- Η δεξιά στήλη εμφανίζει Τελευταία θέματα και νέα θέματα. Απλά αν κάνετε κλικ στη δεξιά στήλη υπάρχει θέμα όταν προσπαθείτε να απαντήσετε, κάτι που θα διορθωθεί σύντομα.
- Θα προστεθεί module αξιολόγησης χρηστών για τις αγγελίες, κάτι που μας έχετε ζητήσει, ώστε να μπορείτε να αφήνετε θετικές/ουδέτερες/αρνητικές αξιολογήσεις για τις αγγελίες.

Bugs
- Το forum "Σχετικά με το GameWorld" που είχε εξαφανιστεί χθες επανεμφανίστηκε σήμερα.
- Κάποια subforums δεν εμφανίζουν pages για να πάτε σε παλαιότερα topics. Το θέμα αυτό διορθώνεται την στιγμή που γράφω αυτό το post.

Bugs για επίλυση
- Όταν κάνετε κλικ σε topics στη δεξιά στήλη, δεν μπορείτε να απαντήσετε. Το bug αυτό θα λυθεί μέσα στη μέρα.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
29 Jul 2014 12:30 #147195 by Μάνος Γρυπάρης

fits79 wrote: Απ' ότι βλέπω φτιάξατε την μπάρα εργαλείων στη κορυφή του φορουμ έλα όμως που το θέμα στη γρήγορη απάντηση δεν το έχετε φτιάξει ακόμα.
Δείτε μια φώτο για το πως φαίνεται στο παράθυρο η επικεφαλίδα/θέμα.

Μάλλον πρέπει να μεγαλώσετε λίγο τα γράμματα.

γενικότερα η επικεφαλίδες σχεδόν παντού είναι σε τρομερά πολύ μικρά γράμματα όπως στην φώτο ποιο πάνω.

Τι browser χρησιμοποιείς και τι λειτουργικό σύστημα?
Σε εμένα τώρα εμφανίζεται κανονικά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)