Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
12 Aug 2014 11:50 #147855 by Μάνος Γρυπάρης
Το Forum Upgrade ολοκληρώθηκε

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε ότι το πρώτο από τα τρία μέρη του upgrade μας έχει ολοκληρωθεί.

Το νέο Forum συζητήσεων του GameWorld ολοκληρώθηκε στο 100% και είναι η πρώτη φορά που καταφέραμε να έχουμε ένα custom theme και όχι κάτι έτοιμο. Με τα μέχρι τώρα σχόλιά σας οι αλλαγές έχουμε δει ότι σας άρεσαν και χαιρόμαστε για αυτό.
Ακολουθεί η λίστα των αλλαγών.
forum-upgrade

1)Εμφάνιση: Ολοκληρωτική αλλαγή στην εμφάνιση του Forum.
2)Νέος editor: Δυνατότητα εισαγωγής εικόνων και youtube videos με δύο κλικ.
3)Νέα θέματα: Μεταφορά των νέων θεμάτων στα δεξιά. Ξεχωριστά boxes για απαντήσεις και νέα θέματα.
4)Avatars: Εμφάνιση των avatars χρηστών στην κεντρική σελίδα του Forum.
5)Reputation στις Αγγελίες: Τώρα μπορείτε να αξιολογήσετε χρήστες στο Forum μετά από μια επιτυχημένη συναλλαγή σας. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.
Πείτε μας την άποψή σας για τις νέες αλλαγές του forum σε αυτό το topic.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Aug 2014 00:28 #147984 by Μάνος Γρυπάρης

Agisilaosss wrote: Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια ιδεα η οποια μπορει να ειναι πολυ χαζη και μη υλοποιησιμη αλλα θα την αναφερω εγω και μπορει να την θεσω και ως θεμα στο game cafe να μου τη απαντησετε live.. Περνοντας αφορμη ενα αρθρο που διαβασα(δεν θυμαμαι που) οτι το twitch.tv στην ουσια ειναι η τηλεοραση των gamers σκεφτηκα στο μελλον φυσικα οχι αμεσα να δημιουργησει το gameworld το πρωτο διαδικτυακο καναλι,με ολη τη σημασια της λεξης..Θα το εξηγησω φυσικα τωρα.Εγω φανταζομαι να εχει συνεχη προγραμματα live streaming για παραδειγμα απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις εννια δεκα το βραδυ.Για παραδειγμα καποιος( ειτε απο τους συντακτες του gameworld ειτε αλλους εθελοντες) θα κανει streaming στο destiny ενα δυωρο,μετα θα κανει καποιος αλλο πχ στο wow ( o καθενας φυσικα στο παιχνιδι που του αρεσει..)..Οποτε θα υπαρχει ενα εβδομαδιαιο προγραμμα οπου οι αναγνωστες θα μπορουν να ξερουν ποτε εχει το παιχνιδι το οποιο θα θελουν να δουν και ποιος θα ειναι αυτος που θα παιζει.. Αυτα εχω στο μυαλο μου απλα το ανεφερα σαν ιδεα σε βαθος χρονου..

Το κρατάμε στο πίσω μέρος του μυαλό μας αλλά στην παρούσα φάση είναι πολύ δύσκολο γιατί είμαστε 10 συντάκτες και δεν έχουμε χρόνο.
Παλιότερα από το 2006 έως το 2007 είχαμε ξεκινήσει την προσπάθεια του Games Radio που απέδωσε και μάλιστα ήταν 1ο online ραδιόφωνο τότε (άλλα δεδομένα τότε).

Το να γίνει κάτι τέτοιο απαιτείται ένας συνεργάτης που θα μας παρέχει χώρο, ένα στούντιο δηλαδή.Από εκεί και πέρα ξέρω από την εποχή του GamesRadio (14 ώρες πρόγραμμα τότε) αλλά κι όποτε ήμασταν καθημερινοί σε Sportime και Sentra, ότι το "κάθε μέρα" είναι εξοντωτικό. Και το να κάνουμε εκπομπή μία φορά την εβδομάδα ο καθένας δεν φτιάχνει ποτέ πρόγραμμα γιατί θα ήθελε πάνω από 100 άτομα.

Το επόμενό μας βήμα είναι να κάνουμε τηλεοπτική εκπομπή για games σε οποιοδήποτε κανάλι συγκεντρώνει τουλάχιστον 3% στην AGB (για να μπορούμε να μιλάμε ότι θα μας δει σεβαστός αριθμός τηλεθεατών).

Επίσης μην ξεχάσετε να πείτε την άποψή σας για το forum σε αυτό το forum topic .

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
14 Aug 2014 20:32 #148019 by Νίκος Δρακόπουλος
Είχα μπει τις προάλλες στο site ενός Early access game και είχαν μια ωραία μπάρα απο πάνω που έδειχνε πόσο % είναι το παιχνίδι μέχρι να ολοκληρωθεί.Σε upgrades όπως αυτό που κάνετε τώρα νομίζω θα ήταν καλό

More
15 Aug 2014 00:15 #148030 by Νίκος Δρακόπουλος
ανέβασα ένα blog σήμερα και καταλάθος ανέβασα ίδιο θέμα με κάποιον άλλο χωρις να κοιτάξω.Υπάρχει τρόπος να σβήσω το δικό μου;

More
22 Aug 2014 13:06 - 23 Aug 2014 15:59 #148135 by Μάνος Γρυπάρης
Θέμα με το Login και την Αναζήτηση που επιλύθηκε
Όπως σας είχαμε ενημερώσει στις 18/8 υπήρχε ένα μικρό θέμα με το login και την σύνδεση στην κεντρική σελίδα του προφίλ σας. Συγκεκριμένα, εμφανιζόταν error σε λευκή σελίδα στο GameWorld.gr/Community/Profile. Για να το προσπεράσετε θα έπρεπε να κάνετε ορισμένες φορές refresh την κεντρική σελίδα.

Το θέμα λύθηκε την επόμενη ημέρα και μπορείτε να συνδεθείτε κανονικά στο site από το δεξιά box. Επίσης από τις 21/8 έχει λυθεί το πρόβλημα της αναζήτησης επομένως μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την αναζήτηση και πάλι από την πάνω δεξιά γωνία του site χωρίς να χρειάζεται να κάνετε πρώτα κλικ στα μενού Ειδήσεις και Games .

Θα διορθωθεί άμεσα η εμφάνιση της ώρας στα άρθρα και το Logout.

O λόγος των προβλημάτων με το Login, το site που καθυστερούσε ή έβγαινε offline και την αναζήτηση ήταν η σύνδεση (bridge) με το Phpbb Forum. Από την στιγμή που ξεφορτωθήκαμε το Phpbb Forum και πήγαμε σε Joomla πλατφόρμα τα παλιά προβλήματα θα είναι πλέον παρελθόν.

Όπως καταλάβατε από σήμερα ανοίγουμε πλέον νέα σελίδα. :)

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

DestroyerGR wrote: Είχα μπει τις προάλλες στο site ενός Early access game και είχαν μια ωραία μπάρα απο πάνω που έδειχνε πόσο % είναι το παιχνίδι μέχρι να ολοκληρωθεί.Σε upgrades όπως αυτό που κάνετε τώρα νομίζω θα ήταν καλό

Στο φετινό upgrade το έχουμε ήδη εφαρμόσει εδώ και αρκετές εβδομάδες. Για περισσότερες πληροφορίες δες τα άρθρα στο Site/News :)

Forum Upgrade
Διαβάστε όλες τις πληροφορίες για το νέο forum upgrade

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 23 Aug 2014 15:59 by Μάνος Γρυπάρης.

More
More
22 Aug 2014 17:33 #148157 by Grigoris
Δεν βλεπω πως μπορω να δω ολα τα τοπικ που παρακολουθω σαν subscribed ή που εχω σαν αγαπημενα.

Παλιοτερα μπορουσα αλλα πλεον δεν μπορω.

Χαθηκαν αυτα?

More
22 Aug 2014 17:53 #148171 by ChRis CK
μια προταση απο εμενα ειναι η εφαρμογη android.ειναι πολυ καλοφτιαγμενη, αλλα δεν εχει το φορουμ,κ δεν μπορεις να σχολιασεις το αρθρο.δεν νομιζω να χρειαζεται κατι αλλο το site. πολυ καλη δουλεια.

More
22 Aug 2014 17:58 #148184 by Donnie Darko
Προτείνω να κάνουμε ενα χωρο οπου θα μεταφραζουμε τα τροπαια απο διαφορα παιχνιδια και θα τα δημοσιευουμε.

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
23 Aug 2014 01:38 - 26 Aug 2014 15:26 #148309 by Μάνος Γρυπάρης

Forum Upgrade
Το νέο Forum είναι γεγονός! :)

Τα πλεονεκτήματα της νέας Forum πλατφόρμας είναι τα εξής:
- Λιγότερα downtimes του site: Το site πλέον δεν θα βγαίνει offline όπως συνέβαινε κάθε μέρα για λίγα λεπτά εδώ και δύο μήνες! Το Forum συνδέεται άμεσα με το site και δεν χρησιμοποιείται το αργό και παλιάς τεχνολογίας Phpbb.
- Καλύτερη ταχύτητα: Πιο γρήγορο browsing στο GameWorld.gr λόγω καλύτερης χρήσης της CPU. Η MySQL έκανε χρήση μέχρι και 100% της CPU ενώ τώρα η χρήση της είναι στο 25%!
- Καλύτερος editor: Πολύ εύκολη εισαγωγή εικόνων αλλά και βίντεο από δεκάδες streaming sites, πέραν του YouTube.
- Ειδοποιήσεις: Όταν υπάρχει απάντηση σε θέμα που προηγουμένως είχατε απαντήσει τότε σας έρχεται ειδοποίηση με email. Αν θέλετε να διαγραφείτε από τις ειδοποιήσεις τότε υπάρχουν οδηγίες στο email.
- Avatars χρηστών: Σωστή προβολή των avatars στην κεντρική του Forum και σε όλα τα subforums.
- Reputation: Φήμη στο προφίλ σας. Μπορείτε να ορίσετε + - σε κάθε χρήση μετά από μια χρήσιμη πληροφορία που σας έστειλε ή μια επιτυχημένη συναλλαγή στις αγγελίες.
- "Thank you": Ευχαριστήριο μήνυμα στα posts σας. Άλλο ένα update που μας είχατε ζητήσει εδώ και καιρό.

Αλλαγές στο Forum: 23/8/2014
- 30 topics ανά σελίδα
- 15 μηνύματα χρηστών ανά σελίδα topic
- Μέγιστο όριο θέματος: 99 χαρακτήρες
- Μέγιστο όριο υπογραφής: 999 χαρακτήρες
- Ποιότητα Avatar που ανεβάζετε: 100%
- Μέγιστο μέγεθος εικόνας: 500kb
- Διόρθωση των ranks.

Επόμενες αλλαγές:
- Δυνατότητα επεξεργασίας υπογραφής.
- Social buttons για να κάνετε Like, Tweet και G+ Share στα topics.

DestroyerGR wrote: ανέβασα ένα blog σήμερα και κατά λάθος ανέβασα ίδιο θέμα με κάποιον άλλο χωρις να κοιτάξω.Υπάρχει τρόπος να σβήσω το δικό μου;

Εγώ θα έλεγα να μείνει καθώς και τα δύο εκφράζουν τις απόψεις του καθενός. Δεν εχει σημασία αν το θέμα το ανέλυσε κι άλλος. Μας αρέσει να διαβάζουμε τις απόψεις όλων σας. :)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 26 Aug 2014 15:26 by Μάνος Γρυπάρης.