Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
05 Jul 2014 00:01 #146338 by Μάνος Γρυπάρης

Zaratoth wrote: Υπάρχει ένα θέμα όταν κάνω "γρήγορη απάντηση" και είναι από δίπλα post με βίντεο από youtube, καθώς το τελευταίο υπερκαλύπτει το κουτί της απάντησης.

Τώρα θα πρέπει να είσαι οκ.

fits79 wrote: Π.χ. η μπαρα εργαλειων ακομα ΔΕΝ φαινετε ολοκληρη..

Μπορείς να στείλεις ένα screenshot ολόκληρης της οθονης σου?

fits79 wrote: Για να στειλεις προσωπικο μυνημα σε καποιον σου βγαινει η πιστη αφου οποιο φακελακι και να πατησεις ειτε κατω απο την εικονα του profile toy ειτε το pm κατω απο καθε του ποστ ναι μεν σε παει στα μυνηματα αλλα ΔΕΝ εχει εισαγει σαν αποστολεα το συγκεκρημενο ατομο οποτε δεν μπορεις και να του στειλεις προσωπικο μυνημα και πρεπει να το κανεις ΧΕΙΡΟΚΙΝΗΤΑ.

Και αυτό θα φτιαχτεί.

fits79 wrote: Επισης ακομα και theme να αλλαξεις παλι η μπαρα κουμπιων πανω-πανω ειναι μιση.

Απενεργοποιήσαμε τα GameWorld 2005 και Milky Way. Κρατήσαμε μόνο το World of Warcraft.

Χίλια συγγνώμη για τα όποια προβλήματα. Ο προγραμματιστής του Forum έχει καθυστερήσει πάρα πολύ. Το template πιάνει όλη την οθόνη ενώ στα πλάγια θα έπρεπε να έχει το background που του είχαμε πει να σχεδιάσει και που "σπάει" την ασπρίλα. Όλα αυτά θα φτιαχτούν μέσα στο μήνα. Διαφορετικά θα αλλάξουμε προγραμματιστή. Σε κάθε περίπτωση όλα θα ολοκληρωθούν με βάση το πλάνο μας, που περιλαμβάνει πολλές ακόμη διορθώσεις και αναβαθμίσεις.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jul 2014 00:27 #146339 by Grigoris
Οριστε και φωτο που ζητησες παρολο που ειχα ξανα-ανεβασει.
[img

More
05 Jul 2014 03:10 #146341 by Μάνος Γρυπάρης
Τι ανάλυση έχεις στο Desktop? Αν θελεις δωσε μας περισσότερες πληροφορίες.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
05 Jul 2014 04:15 #146343 by Grigoris
Αρχικα δεν ειναι desktop αλλα laptop me 17" οθονη και εχω δοκιμασει 2 αναλυσεις, 1024χ768 αλλα και 1280χ768 και στις δυο συμβαινει ακριβως το ιδιο πραγμα.

More
11 Jul 2014 23:28 #146553 by Νικολής Ασημάκης
Μια απορία, καθώς δεν έχω παρακολουθήσει 100% τις ενημερώσεις για το update των reviews. Κάθομαι τώρα και βάζω ποια παιχνίδια έχω στη συλλογή μου, μέσω των σχετικών reviews. Μετά θα υπάρχει δυνατότητα να δω ένα συνολικό κατάλογο από το profile μου; Σαν νέο tab "Συλλογή" ή κάτι τέτοιο;

More
12 Jul 2014 00:12 #146554 by Μάρκος Ασκανιάν
Την ίδια απορία έχω κι εγώ. Θα ήθελα να μάθω αν μπορούμε να προσθέτουμε και games που δεν έχουν γίνει review.

Adododo!!!

More
13 Jul 2014 11:38 #146607 by Πας Παρτού
Να ρωτήσω γιατί στις κατηγορίες τού φόρουμ στις αναρτήσεις τού Μάνου φαίνεται η φωτογραφία τής Χριστιάνας;

More
13 Jul 2014 14:10 #146614 by Νικολής Ασημάκης
Μόλις παρατήρησα πως, ενώ με το να κάνω ένα παιδί φίλο ή σχόλιο σε κάποιο άρθρο, παίρνω κανονικά τα XP, από τα post στο forum δεν έχω πάρει τίποτα εδώ και δυο μέρες. Είναι κάποιο πρόβλημα λόγω upgrade;

More
16 Jul 2014 23:13 #146701 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Πολλές αλλαγές βλέπω στο φόρουμ και γενικά στην σελίδα.
Δυστυχώς έχω χάσει πολλά επεισόδια αλλά θα επανέλθω δριμύτερος εν αναμονή και της νέας δουλειάς.
Αυτή την στιγμή είναι under constructon το site?

More
17 Jul 2014 00:53 #146704 by Νικολής Ασημάκης

Zaratoth wrote: Μόλις παρατήρησα πως, ενώ με το να κάνω ένα παιδί φίλο ή σχόλιο σε κάποιο άρθρο, παίρνω κανονικά τα XP, από τα post στο forum δεν έχω πάρει τίποτα εδώ και δυο μέρες. Είναι κάποιο πρόβλημα λόγω upgrade;

Αυτό το πρόβλημα συνεχίζει να υπάρχει πάντως.