Updates: 15/5/2014
- Προσθήκη του Advanced editor στα μηνύματα. Τώρα μπορείτε να εισάγετε links, εικόνες κτλ. με μεγαλύτερη ευκολία.
- Διορθώσεις στα smilies (εικονίδια). Το "Προβολή περισσοτερων εικονιδίων" διορθώθηκε και ανοίγει περισσότερα smilies. Αφαιρέθηκαν όσα δεν χρησιμοποιούνταν.
- Αφαίρεση του Arrowchat.
Επόμενες διορθώσεις σε bugs
- Διόρθωση στις εικόνες που προεξέχουν στο template όταν εισάγονται χύμα.
- Μαύρα fonts σε όλα τα μηνύματα του forum.
- Διόρθωση του Advanced editor στη σωστή τοποθέτηση του "Χρώμα γραμματοσειράς", στη δυνατότητα εισαγωγής YouTube video και στην αφαίρεση της ελληνικής περιγραφής "Ανοιχτό" που δεν βγάζει νόημα.
- Διορθώσεις σε boxes που προεξέχουν, στις εικόνες που προεξέχουν, στα εικονίδια που εξαφανίζονται κτλ.
- Αλλαγή των links στο πάνω και το κάτω μέρος του forum.
- Τα avatars των χρηστών θα επανέλθουν στο παλιό τους μέγεθος (μεγάλα)
Επόμενα updates
- Εγκατάσταση "Thank you" MOD.
- Εγκατάσταση συστήματος Φήμης για τις αγγελίες.
- Αλλαγές στα χρώματα των γραμματοσειρών και προσθήκη ενός μπλε-σκούρου background στις άκρες για να "σπάει" το λευκό στο μάτι.
- Αλλαγές στα χρώματα των μενού σε πιο ευδιάκριτα.
- Το μήκος του forum template θα μεγαλώσει για να μην κάνετε scroll μέχρι κάτω.
- Η δεξιά στήλη θα χρησιμοποιεί για Control Panel, τα τελευταία θέματα, εμφάνιση νέων topics κτλ.
Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες το Forum upgrade θα έχει ολοκληρωθεί. Προς το παρόν το forum είναι σε beta.
Ευχαριστούμε.
Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι το νέο theme είναι πιο "βαρύ" από το προηγούμενο. Έχει λίγο μεγαλύτερο χρόνο φόρτωσης.
Ναι ισχύει γιατί φορτώνει και τα εφέ.