Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
14 May 2014 01:00 #144611 by Μάνος Γρυπάρης
Updates: 15/5/2014
- Προσθήκη του Advanced editor στα μηνύματα. Τώρα μπορείτε να εισάγετε links, εικόνες κτλ. με μεγαλύτερη ευκολία.
- Διορθώσεις στα smilies (εικονίδια). Το "Προβολή περισσοτερων εικονιδίων" διορθώθηκε και ανοίγει περισσότερα smilies. Αφαιρέθηκαν όσα δεν χρησιμοποιούνταν.
- Αφαίρεση του Arrowchat.

Επόμενες διορθώσεις σε bugs
- Διόρθωση στις εικόνες που προεξέχουν στο template όταν εισάγονται χύμα.
- Μαύρα fonts σε όλα τα μηνύματα του forum.
- Διόρθωση του Advanced editor στη σωστή τοποθέτηση του "Χρώμα γραμματοσειράς", στη δυνατότητα εισαγωγής YouTube video και στην αφαίρεση της ελληνικής περιγραφής "Ανοιχτό" που δεν βγάζει νόημα.
- Διορθώσεις σε boxes που προεξέχουν, στις εικόνες που προεξέχουν, στα εικονίδια που εξαφανίζονται κτλ.
- Αλλαγή των links στο πάνω και το κάτω μέρος του forum.
- Τα avatars των χρηστών θα επανέλθουν στο παλιό τους μέγεθος (μεγάλα)

Επόμενα updates
- Εγκατάσταση "Thank you" MOD.
- Εγκατάσταση συστήματος Φήμης για τις αγγελίες.
- Αλλαγές στα χρώματα των γραμματοσειρών και προσθήκη ενός μπλε-σκούρου background στις άκρες για να "σπάει" το λευκό στο μάτι.
- Αλλαγές στα χρώματα των μενού σε πιο ευδιάκριτα.
- Το μήκος του forum template θα μεγαλώσει για να μην κάνετε scroll μέχρι κάτω.
- Η δεξιά στήλη θα χρησιμοποιεί για Control Panel, τα τελευταία θέματα, εμφάνιση νέων topics κτλ.

Μείνετε συντονισμένοι καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες το Forum upgrade θα έχει ολοκληρωθεί. Προς το παρόν το forum είναι σε beta.

Ευχαριστούμε.

Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι το νέο theme είναι πιο "βαρύ" από το προηγούμενο. Έχει λίγο μεγαλύτερο χρόνο φόρτωσης.

Ναι ισχύει γιατί φορτώνει και τα εφέ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 May 2014 16:00 #144718 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα παιδιά,

Αυτή τη στιγμή το Forum βρίσκεται σε beta (γύρω στο 20% της ολοκλήρωσης) και θα έχει ολοκληρωθεί 100% μέσα στο μήνα. Η τελική του μορφή από πλευράς χρωμάτων, μεγέθους template και εσωτερικής δομής του Forum δεν θα έχουν καμία σχέση με αυτό που βλέπετε τώρα. Οι εργασίες θα συνεχίσουν από Δευτέρα οπότε ζητούμε την κατανόησή σας για τα όποια προβλήματα.
Συγκεκριμένα οι εργασίες αφορούν τα εξής:
1)Μεγαλύτερο μήκος στο forum template κατά 30-40%.
2)Αλλαγή εμφάνισης του forum σε πιο ευδιάκριτα χρώματα.
3)Εγκατάσταση προηγμένου editor στον κειμενογράφο με απευθείας εισαγωγή εικόνας και youtube video.
4)Διόρθωση των όποιων προβλημάτων αφορούν εικόνες που προεξέχουν στο template, την θέση των buttons, διπλά εικονίδια, icons που εξαφανίζονται κτλ.
5)Όταν θα ανοίγετε κάποιο topic θα εμφανίζεται το layout του παλιού forum (μεγάλο avatar στα αριστερά, επιλογές επικοινωνίας στο κάτω μέρος κ.ο.κ.).
6)Εμφάνιση των avatars χρηστών στην κεντρική σελίδα και στα subforums.
7)Αξιοποίηση των πάνω μενού του forum για links.
8)Εγκατάσταση Reputation System για τις Αγγελίες.

Το Upgrade ευελπιστούμε να έχει ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα.

Ευχαριστούμε πάνω απ' όλα για την κατανόηση!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
21 May 2014 01:27 #144853 by Νικολής Ασημάκης
Πότε κόβεται να ξαναμπαίνει το function για τα τελευταία 10 μηνύματα; Από τη μέρα του update έχω γράψει μόλις 1-2 post καθώς δεν με βολεύει χωρίς αυτό, να χαζέψω τα θέματα που υπάρχουν, να δω αν είναι να απαντήσω κάπου κλπ.

More
More
21 May 2014 19:52 #144877 by Νικολής Ασημάκης

geololj wrote: Υπάρχει ήδη, δε στο εμφανίζει;

Το είχα γυρίσει στο skin Gameworld 2005 καθώς δεν μου άρεσε το καινούργιο στην πρώτη πρώτη beta μορφή που βγήκε και περίμενα να προστεθούν και οι άλλες λειτουργίες του. Στο skin Gameworld 2005 δεν εμφανίζεται η λίστα. Τώρα που το γύρισα στο Gameworld 2014 φαίνεται κανονικά.

More
22 May 2014 23:14 #144924 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπέρα Users,

Το update του forum συνεχίζει. Ο λόγος που δεν βλέπετε live τις αλλαγές είναι διότι ο web developer μας το αναπτύσσει τοπικά και θα ανεβάσει απευθείας την νέα του μορφή. Αυτό ενδέχεται να γίνει σε δύο δόσεις, επομένως...μείνετε συντονισμένοι!

Είμαστε μέσα στο χρονοδιάγραμμα απ' ότι φαίνεται, δηλαδή η τελική έκδοση θα ανέβει έως 31/5 το αργότερο. Στο ενδιάμεσο θα έχει ανέβει η ενδιάμεση έκδοση του forum.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
22 May 2014 23:34 #144927 by Νικολής Ασημάκης
Καλή φάση. Άντε να δούμε τι μας περιμένει.

More
29 May 2014 14:02 #145168 by Πας Παρτού
εδώ και δύο μέρες χάνονται σχόλια. έγραψα ένα σχόλιο στο άρθρο Steam Machine το 2015 και έχει χαθεί. Στον λογαριασμό μου πάντως φαίνεται ότι έχω σχολιάσει.

More
29 May 2014 14:43 #145169 by Sotiris Greece
Αυτό γίνεται λόγο του upgrade θα αποκατασταθεί το πρόβλημα σε ένα 24ωρό.

More
03 Jun 2014 22:19 #145347 by Βασίλης Σπετσιέρης
Κάθε φορά που μπαίνω στο site,πρέπει να κάνω login.Παλιότερα δεν γινόταν αυτό.Υπάρχει κάπου η δυνατότητα για αυτόματη σύνδεση με την επίσκεψη?