Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
12 Jul 2013 14:34 #128157 by Γιάννης Πετρόχειλος
Παιδια και εγω εχω μια προταση. Αν γινεται, να μας δινεται η επιλογη να μπορουμε να διαγραψουμε το σχολιο μας στα αρθρα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Sep 2013 03:27 #131819 by Μάνος Γρυπάρης
Το events forum μεταφέρθηκε πιο πάνω, κάτω από το subforum Versus.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
07 Sep 2013 19:30 #131861 by Μάνος Γρυπάρης
Υπάρχει ένα πρόβλημα με την δεξιά στήλη του site εδώ και ενάμιση μήνα το οποίο τώρα έχει γίνει μόνιμο.

Δευτέρα το αργότερο Τρίτη λογικά θα έχει διορθωθεί.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
09 Sep 2013 13:26 #131966 by D A
Μια ερωτηση..
Γινεται να σου ερχονται ειδοποιησεις οταν υπαρχει απαντηση σε καποια φορουμ;Γιατι εχω βαλει παρακολουθησει θεματος και οταν απανταω "τικαρω" το κουτακι που λεει Να ενημερωθώ μόλις υπάρξει απάντηση σε αυτή την δημοσίευση αλλα δε μου ερχεται τιποτε..
Τι κανω λαθος;Ευχαριστω πολυ

More
More
27 Sep 2013 15:49 #132898 by Σπύρος
Σε παλιά reviews και άρθρα έχουν χαθεί οι φωτογραφίες από το imageshack.

More
27 Sep 2013 16:05 - 16 Apr 2017 03:05 #132900 by Μάνος Γρυπάρης

grotenfrod wrote: Σε παλιά reviews και άρθρα έχουν χαθεί οι φωτογραφίες από το imageshack.

Στειλε μας τα links των reviews στο info [ατ] gameworld.gr. Τα διορθώνουμε σταδιακά.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 16 Apr 2017 03:05 by Μάνος Γρυπάρης.

More
06 Oct 2013 16:25 #133387 by Argiris Papaioannoy
Ενω εχετε βαλει να αποκταει ο καθε χρηστης exp αναλογα με την ενεργητικοτητα του νιωθω οτι δεν υπαρχει καποιος ουσιαστικος λογος ουτε κινητρο ασχετα απο την πραγματικη χρηση που εχει σαν συστημα (διαβασα πως λειτουργει). Για αυτο προτεινω να του δοσετε μια περισσοτερο ουσιαστικη σημασια βαζοντας καποια rewards κοσμικα αναλογα με το exp ωστε ο χρηστης να εχει την εντυπωση οτι υπαρχει progress αναλογα με το ποσο ενεργος ειναι. Το πιο απλο μαλιστα θα ηταν να αποκτουσε για παραδειγμα ενα πλαισιο γυρο απο το avatar του ο χρηστης (οσο μαζευει exp θα γινετε ακομα πιο τουμπανιαρικο το πλαισιο) η καποιο μεταλλιο. Θα ελεγα να ειχατε και achievements αλλα αυτο ειναι σε δευτερη μοιρα...!

Επισης εγω προσωπικα επειδη δουλευω κυριως σε σκοτεινο περιβαλλον τα φανταχτερα χρωματα με κουραζουν (οποιοδιποτε αλλο site φωτεινο το εχω μετατρεψει σε μαυρο). Παιζει να γινει τιποτα για ενα διχρωμο με βασικο το μαυρο προς γκρι σκουρο χρωμα skin?

Εν τελει Gaming Forum ειναι :) και δυστηχως ζουμε σε μια εποχη που τραβαει το "ομορφο"

More
06 Oct 2013 16:39 #133388 by Βασίλης Καμακάρης
Αν δεις πάνω από το avatar σου έχουμε 6 στύλους και ένα "όνομα" αυτή την στιγμή είσαι beginner στα 50 μηνύματα αποκτάς ένα στύλο και είσαι gamer και πάει λέγοντας. btw τα σπάει η υπογραφή σου :)

More
06 Oct 2013 16:55 #133391 by Argiris Papaioannoy
Γνωριζω πως λειτουργει το συστημα με τα σπαθακια και τα μηνυματα, εγω αναφερομαι στο exp!

(αμα θες σου φτιαχνω και εσενα υπογραφη :P )