Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
15 Jun 2013 14:13 #126054 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ μια χαρά σε βλέπω στο profile σου.

[img

Αν είναι αυτό.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Jun 2013 14:19 #126055 by Σπύρος
Ωχ. Ναι αυτό είναι. Άρα απλά δε μπορώ να το δω εγώ στο site. Κομπλέ. Ευχαριστώ πολύ

More
15 Jun 2013 14:44 #126056 by Νικολής Ασημάκης

Vasilis wrote: Εγώ μια χαρά σε βλέπω στο profile σου.

Αν είναι αυτό.

Teh suck. Αυτός είναι σίγουρα. :P

More
15 Jun 2013 15:16 #126076 by Μάνος Γρυπάρης
To topic στο οποίο συζητάς αφορά το forum του GameWorld.
- Από το μενού "Community/Αναζήτηση φίλων" γράψεις το πραγματικό ονοματεπώνυμο χρήστη και στο εμφανίζει. Δεν εχουμε ακόμη αναζήτηση με βάση το username αλλά θα προστεθεί μελλοντικά.
- Αν γράψεις Steam ID τότε ισχύει ότι και στο Steam. Οταν αναζητας φιλο και γραφεις το username του, αν αλλοι εχουν το ιδιο username με καποια γραμματα παρακατω τοτε θα βγαλει και ολους τους αλλους.
Π.χ. κανω αναζητηση με Steam ID και γραφω Lordwinter. Και Βγαζει τον Παντελη κανονικά. Αν γράψω John θα βγάλει 3 χρήστες του GameWorld που έχουν τη λέξη "John" στο username τους.
- Και στο Steam έτσι ακριβώς δουλεύει το σύστημα. Μόνο που στο GameWorld ψάχνεις μόνο Steam ID των αναγνωστών του site και όχι όλους τους χρήστες του Steam.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
15 Jun 2013 16:14 #126090 by Σπύρος
Got it! Sorry για το Off topic.

More
20 Jun 2013 22:06 #126393 by Μάνος Γρυπάρης
Με αφορμή την κυκλοφορία των δύο νέων κονσολών PlayStation 4 και Xbox One, επανεξετάσαμε τα forums του GameWorld και κάναμε ορισμένες μικρές αλλαγές.

Πιο συγκεκριμένα:
- Η κατηγορία "Console Wars" μετονομάστηκε σε "Πλατφόρμες".
- Στην κατηγορία "Πλατφόρμες" προστέθηκαν τα forums "PC: Games" και "PC: Τεχνολογία". Τα παλιά topics που αφορούσαν τα θέματα αυτά μεταφέρθηκαν εκεί.
- Στο forum "Online" μεταφέρθηκαν τα topics όπου γράφετε PSN ID, Gamertag, Steam ID και Nintendo Network ID όσοι θέλετε να βρείτε συμπαίκτες/αντιπάλους για online multiplayer. Τα μεταφέραμε σε ένα μέρος.

Μετονομασίες:
- Το forum "PS3/PS2/PS Vita" μετονομάστηκε σε "PS4/PS3/PS Vita". Φυσικά σε αυτό μπορείτε να συζητάτε για όλες τις κονσόλες της Sony.
- Το forum "Xbox 360" μετονομάστηκε σε "Xbox One/Xbox 360". Φυσικά σε αυτό μπορείτε να συζητάτε για όλες τις κονσόλες της Microsoft.
- Το forum "Wii/3DS" έχει μετονομαστεί εδώ και αρκετούς μήνες σε "Wii U/3DS". Φυσικά σε αυτό μπορείτε να συζητάτε για όλες τις κονσόλες της Nintendo.

Θέμα αλλαγής από phpbb σε VBulletin
Θυμίζουμε ότι στο γκάλοπ που είχαμε αναρτήσει στο forum πέρυσι τον Νοέμβριο και στο οποίο σας ρωτήσαμε αν θα θέλατε αλλαγή της βάσης του forum, το 65% από εσάς αποφάσισε να παραμείνει το phpbb. Τους τελευταίους μήνες προσθέσαμε τα attachments ώστε να επισυνάπτετε εικόνες. Θα φροντίσουμε να διερευνήσουμε το πως μπορείτε να ανεβάσετε youtube video ακόμα πιο εύκολα χωρίς να το εισάγετε στον κώδικα [youtube]video link[/youtube].

Για οποιεσδήποτε επιπλέον προτάσεις είμαστε στη διάθεσή σας σε αυτό το topic.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
01 Jul 2013 14:40 #127197 by Θοδωρής Κώτσελας
μου ηρθε μια ιδεα αν και δεν ξερω αν μπορει να πραγματοποιηθει.ελεγα,μηπως θα μπορουσε να υπηρχε σε καποιο σημειο του site κατι σαν οδηγος video games οπου θα υπαρχουν τα κορυφαια games της καθε κατηγοριας της καθε χρονικης περιοδου,για να βοηθιουνται ολα τα μελη σε περιπτωση που εχουν ξεμεινει απο games.

More
01 Jul 2013 14:59 #127198 by Μάνος Γρυπάρης
Θα φτιαχτει αυτο με τον νεο τομεα των Reviews. Ελπιζουμε μεχρι το τελος της χρονιας.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
06 Jul 2013 06:22 #127596 by kokos2
Υπαρχει η δυνατοτητα αλλαγης nickname?

More
06 Jul 2013 17:40 - 19 Aug 2016 17:50 #127637 by Μάνος Γρυπάρης
Ναι, στελνεις email στο info [at] gameworld.gr απο το email εγγραφης, με το παλιο και το νεο username που θελεις και συννενοεισαι εκει για τις λεπτομερειες.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Last edit: 19 Aug 2016 17:50 by Μάνος Γρυπάρης.