Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
02 Apr 2014 01:03 #142726 by Μάνος Γρυπάρης
Meeting συντακτών
Η συντακτική ομάδα του GameWorld είχε meeting την Κυριακή που μας πέρασε 30/3. Αποφασίσαμε τα ακόλουθα:
- Αλλαγή της κεντρικής σελίδας του site: Με βάση τα αποτελέσματα της έρευνας του GameWorld, είδαμε ότι μία πολύ μεγάλη μερίδα χρηστών θεωρεί την κεντρική σελίδα old school. Θα φροντίσουμε να εγκαταστήσουμε νέο template, το οποίο θα είναι απ' ότι φαίνεται ειδική παραγγελία και όχι προεγκατεστημένο.

To νέο στυλ της κεντρικής σελίδας θα έχει κλασικά άσπρο φόντο για να είναι ξεκούραστο στο μάτι, μαύρα fonts και πιθανόν θα χρησιμοποιήσουμε γαλάζια και κόκκινα χρώματα σε κάποια σημεία. Κάποια boxes ενδέχεται να έχουν ξεχωριστά χρώματα.

Επίσης θα αναρτηθεί topic σχετικά με νέα forum themes. Αυτό είναι μια προσωρινή λύση καθώς είναι πολύ πιθανό να γίνει αναβάθμιση σε vbulletin.

Αύριο ή μάλλον...σήμερα Τετάρτη, θα έχουμε τις εξής ανακοινώσεις:
- GameWorld v3.2: Όλα τα updates και οι διορθώσεις των τελευταίων εβδομάδων.
- Poster στη Facebook Page για το GameWorld Trade Event.

Πέμπτη 2/1:
- Αποτελέσματα της έρευνας του GameWorld.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Apr 2014 12:25 #142750 by Giorgos Sakkas
Μία αναβάθμιση στην κεντρική σελίδα του site πιστεύω θα το ανέβαζε ακόμα πιο πολύ! Όπως και να έχει το καινούριο είναι πάντα κάτι το διαφορετικό! Περιμένουμε τα αποτελέσματα!

My Gaming PC
Κουτί: Cooler Master HAF X
Μητρική: MSI Z87-G45 GAMING
Επεξεργαστής: Intel Core i5 4670K
RAM: Corsair DDR3 8GB (2x4)Kit 1600MHz Vengeance
Τροφοδοτικό: Corsair PSU Gaming Series 700W
Κάρτα Γραφικών: Gainward GeForce® GTX 560 Ti 1024MB GDDR5
SSD/HDD: SanDisk SSD 128GB , Seagate Barracuda 1TB HDD x2 ,
Πληκτρολόγιο: Logitech G-19s Gaming
Ποντίκι: Logitech G-600
Ηχεία: Logitech Ηχεία Χ530 (5.1)
Μόνιτορ: SAMSUNG SYNCMASTER T200

My Laptop: Toshiba Satellite L755
Κονσόλες: PSone , PS2 , PS3 , PS4 , PSP, PS VITA

My LeagueOfLegends Profiles: El SaK (EUNE) , leSupp (EUNE) , HELLAS ElSaK (EUW)
My PSN Profil: giorgos_sak

[img

More
11 Apr 2014 04:57 #143163 by Μάνος Γρυπάρης
Αλλαγές στα forums
- Το όριο στα attachments αφαιρέθηκε. Μπορείτε να ανεβάσετε περισσότερα attachments και μεγαλύτερου μεγέθους.
- Το forum "Web Design & Προγραμματισμός" ονομάζεται πλέον "PC: Software & Development". Εκεί θα συζητιούνται όσα θέματα αφορούν προγράμματα αλλά και προγραμματισμό, web design κτλ.
- Τα topics από το subforum "PC: Τεχνολογία" που αφορούν software μεταφέρονται αυτές τις ώρες στο παραπάνω forum.

Τέτοια είναι:

Antivirus: www.gameworld.gr/forum/42/2883?start=225
Ποιον Internet Browser χρησιμοποιείτε: www.gameworld.gr/forum/38/399
Sites που είδαμε και μας άρεσαν: www.gameworld.gr/forum/38/2453
Ποιο πρόγραμμα χρειάζομαι? www.gameworld.gr/forum/38/7879
Πως θα ανεβάσετε εικόνα απ' το PC σας (screenshot) www.gameworld.gr/forum/38/28
Όλα τα topics των Windows

- Τέλος, έγιναν κάποιες συγχωνεύσεις.

Μελλοντικά
- Είμαστε σε επαφές με προγραμματιστή ώστε να κάνουμε migrate το forum από phpbb είτε σε VBulletin, είτε σε άλλου είδους forum συμβατό με Joomla.
- Μέχρι τότε κι αν αυτό είναι δύσκολο θα γίνουν κάποιες μικροαλλαγές, όπως ενδεχομένως μικρή αύξηση μεγέθους των fonts, εγκατάσταση κάποιων icons κτλ.
- Υπάρχει πάντοτε και το σενάριο να εγκατασταθεί ένα "PhpBB Facebook Template" στο ήδη υπάρχον forum ώστε να έχει εικόνα παρόμοια με αυτή του Facebook (υποτίθεται). Δείτε το παρακάτω.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
20 Apr 2014 12:50 #143486 by Μάνος Γρυπάρης
Νέα για το upgrade
Εξετάζουμε αυτή τη στιγμή αιτήσεις από 3 εταιρείες για το ποια θα αναλάβει την νέα κεντρική σελίδα του GameWorld. Το layout θα καθοριστεί πλήρως από την συντακτική ομάδα όπως συμφωνήθηκε σε πρόσφατο κλειστό meeting. και θα δοθεί στους Web Designers για να υλοποιηθεί

Αλλαγές στα μενού
Στο νέο site θα χρησιμοποιείται μόνο το πάνω οριζόντιο μενού. Για τον λόγο αυτό μεταφέραμε τα περιεχομενα του αριστερά μενού στο πάνω μέρος. Αρκετά μενού ήταν διπλά και γενικά το παλιό layout δεν βόλευε. Ελπίζουμε οι νέες αλλαγές να σας αρέσουν!

Η ημερομηνία υλοποίησης του upgrade δεν είναι ακόμα γνωστή. Μόλις καταλήξουμε στους Web Designers κάτι που θα γίνει εντός της εβδομάδας, θα σας ενημερώσουμε.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
05 May 2014 02:53 #144194 by Μάνος Γρυπάρης
Update για το νέο template του forum
Το νέο μας forum template ονομάζεται StrapForum. Το αγοράσαμε από τον Modder που το δημιούργησε (ήταν σε beta) κι είμαστε το μόνο site παγκοσμίως που το χρησιμοποιούμε αυτή τη στιγμή. Θα το βρείτε από το μενού Forum/Επιλογή theme .

Απλά σας προειδοποιούμε ότι καλό θα είναι να μην το χρησιμοποιήσετε ακόμα καθότι βρίσκεται σε beta. Ο δημιουργός δεν έχει γνώσεις Joomla κι έτσι ο web developer μας θα το ενσωματώσει στα πρότυπα του Joomla μέσα στην εβδομάδα. Οπότε λίγες μέρες ακόμα υπομονή!

[img
[img
[img

(George M. Cohan)
Attachments:

More
08 May 2014 15:20 #144338 by Μάνος Γρυπάρης
Forum Update
Η αναβάθμιση του forum στο νέο template θα ολοκληρωθεί το Σάββατο όπως μας ενημέρωσαν οι προγραμματιστές μας.

Θα εμφανιστεί σε όλους το νέο theme αλλά θα υπάρχει δυνατότητα να επιστρέψετε στο παλιό.

Κάπως έτσι θα ολοκληρωθεί το 1ο Στάδιο του update μας On time και θα προχωρήσουμε στα άλλα δύο με στόχο τις πρώτες ημέρες του Ιουνίου (πριν την E3).

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 May 2014 17:04 #144587 by Μάνος Γρυπάρης
Καλησπερα σε όλους.

Το νέο forum theme έχει ήδη εγκατασταθεί.

Προσωρινά δεν υπάρχει δυνατότητα επιστροφής στο παλιό όμως θα προστεθεί σύντομα, πιθανότατα εντός 24ώρου.

Επίσης το upgrade δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα. Συγκεκριμένα θα φτιαχτούν τα εξής:
1)Τα fonts
2)Ο editor του μηνύματος.
3)Θα προστεθούν τα 10 τελευταία μηνύματα στο πάνω μέρος του forum.
4)Πιθανότατα θα γίνουν αλλαγές στο layout.
5)Τα links στο πανω και το κατω μερος του forum θα αλλαξουν.

Περιμένουμε τα σχόλιά σας. :D

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 May 2014 17:18 - 13 May 2014 17:55 #144588 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Καλορίζικο το νέο forum! Πρώτα η ευχή και μετά η εξερεύνηση του νέου theme!

Σαν μια πρώτη εκτίμηση, και δεν νομίζω ότι πέφτω έξω, φαίνεται αρκετά λειτουργικό και εύχρηστο, πιο ξεκούραστο στο μάτι και θελκτικότερο στην περιήγηση.
Last edit: 13 May 2014 17:55 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
13 May 2014 17:53 #144589 by Μάνος Γρυπάρης
Προστέθηκε η δυνατότητα επιστροφής στο παλιό theme!

Νομιζω θα γινει ακομα πιο ξεκουραστο στο ματι αν τα μηνυματα ειναι ολα με μαυρα fonts. Προς το παρον υπαρχουν replies διαφορετικου χρώματος για κάποιο λόγο. Αν θελετε μπορειτε να μας πειτε την γνωμη σας.

Οι προγραμματιστές του GameWorld συνεχίζουν με τις αλλαγές.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
13 May 2014 18:02 #144590 by Παναγιώτης Τσιάτσος
[attachment=1:2cfdglqw]<!-- ia1 -->1.png<!-- ia1 -->[/attachment:2cfdglqw]

[attachment=0:2cfdglqw]<!-- ia0 -->2.png<!-- ia0 -->[/attachment:2cfdglqw]

Χτυπάει καλύτερα, όντως. Εντάξει, πάντοτε το μαύρο γράφει πιο έντονα στο άσπρο σε σχέση με οποιοδήποτε άλλο χρώμα.

Επίσης, δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά νομίζω ότι το νέο theme είναι πιο "βαρύ" από το προηγούμενο. Έχει λίγο μεγαλύτερο χρόνο φόρτωσης.
Attachments: