Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

GameWorld: Γενικά/Προτάσεις/Upgrades

More
31 Jul 2014 00:05 #147336 by Βασίλης
Μονο εμένα ενοχλει αυτο που πρεπει να γραψεις Minimum χαρακτηρες στο μηνυμα για να το δεχθει το site?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Jul 2014 03:44 #147352 by Μάνος Γρυπάρης

aims wrote: Μονο εμένα ενοχλει αυτο που πρεπει να γραψεις Minimum χαρακτηρες στο μηνυμα για να το δεχθει το site?

Ο λόγος που έχουμε ελάχιστους χαρακτήρες είναι:
1ον)Για να αναπτύσσεται σοβαρή συζήτηση σε όλα τα θέματα.
2ον)Για να αποφύγουμε το spam όσων μπαίνουν για τους διαγωνισμούς και spamάρουν 10 μηνύματα "Καλό", "Ωραίο" ,"Γαμάτο", "Το θέλω" κι άλλα τέτοια παρόμοια.

Τώρα μπορεί να θέλεις να γράψεις ένα μήνυμα του στυλ "Ευχαριστώ πολύ" και να σου ζητάει περισσότερους χαρακτήρες. Ίσως μειώσουμε λίγο το όριο χαρακτήρων, αν το συζητήσουμε όλοι από κοινού σε site και forum. Μέχρι στιγμής πάντως το σύστημα αποδίδει ως προς το ότι βλέπουμε πραγματικά σχόλια από αυτούς που όντως θέλουν να συζητήσουν κάτι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
31 Jul 2014 11:48 #147365 by Νικολής Ασημάκης
Δεν ξέρω αν έχει προταθεί ήδη, αλλά στα προφίλ, που επιτρέπεται στον καθένα να γράψει πχ τα παιχνίδια που του αρέσουν, και γράφει ο άλλος 5-6 παιχνίδια. Μετά, όμως, επειδή υπάρχει επιλογή να του εμφανίζει αυτά που έγραψε ως λινκ, ώστε να βρει άλλα άτομα που τους άρεσε, έχει θέμα, καθώς πιάνει όλο το κείμενο μαζί, οπότε αν δεν υπάρχει άλλο άτομο με τα ίδια παιχνίδια γραμμένα με τον ίδιο τρόπο, δεν πρόκειται να βρει κανέναν. Υπάρχει τρόπος να θεωρηθεί το κόμμα πχ ως διαχωριστικό μεταξύ των διαφορετικών λέξεων ή κάτι τέτοιο;

More
04 Aug 2014 11:13 #147557 by Αγησίλαος Σιντόρης
Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια ιδεα η οποια μπορει να ειναι πολυ χαζη και μη υλοποιησιμη αλλα θα την αναφερω εγω και μπορει να την θεσω και ως θεμα στο game cafe να μου τη απαντησετε live.. Περνοντας αφορμη ενα αρθρο που διαβασα(δεν θυμαμαι που) οτι το twitch.tv στην ουσια ειναι η τηλεοραση των gamers σκεφτηκα στο μελλον φυσικα οχι αμεσα να δημιουργησει το gameworld το πρωτο διαδικτυακο καναλι,με ολη τη σημασια της λεξης..Θα το εξηγησω φυσικα τωρα.Εγω φανταζομαι να εχει συνεχη προγραμματα live streaming για παραδειγμα απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις εννια δεκα το βραδυ.Για παραδειγμα καποιος( ειτε απο τους συντακτες του gameworld ειτε αλλους εθελοντες) θα κανει streaming στο destiny ενα δυωρο,μετα θα κανει καποιος αλλο πχ στο wow ( o καθενας φυσικα στο παιχνιδι που του αρεσει..)..Οποτε θα υπαρχει ενα εβδομαδιαιο προγραμμα οπου οι αναγνωστες θα μπορουν να ξερουν ποτε εχει το παιχνιδι το οποιο θα θελουν να δουν και ποιος θα ειναι αυτος που θα παιζει.. Αυτα εχω στο μυαλο μου απλα το ανεφερα σαν ιδεα σε βαθος χρονου..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
04 Aug 2014 11:24 #147561 by Νικολής Ασημάκης

Agisilaosss wrote: Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια ιδεα η οποια μπορει να ειναι πολυ χαζη και μη υλοποιησιμη αλλα θα την αναφερω εγω και μπορει να την θεσω και ως θεμα στο game cafe να μου τη απαντησετε live.. Περνοντας αφορμη ενα αρθρο που διαβασα(δεν θυμαμαι που) οτι το twitch.tv στην ουσια ειναι η τηλεοραση των gamers σκεφτηκα στο μελλον φυσικα οχι αμεσα να δημιουργησει το gameworld το πρωτο διαδικτυακο καναλι,με ολη τη σημασια της λεξης..Θα το εξηγησω φυσικα τωρα.Εγω φανταζομαι να εχει συνεχη προγραμματα live streaming για παραδειγμα απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις εννια δεκα το βραδυ.Για παραδειγμα καποιος( ειτε απο τους συντακτες του gameworld ειτε αλλους εθελοντες) θα κανει streaming στο destiny ενα δυωρο,μετα θα κανει καποιος αλλο πχ στο wow ( o καθενας φυσικα στο παιχνιδι που του αρεσει..)..Οποτε θα υπαρχει ενα εβδομαδιαιο προγραμμα οπου οι αναγνωστες θα μπορουν να ξερουν ποτε εχει το παιχνιδι το οποιο θα θελουν να δουν και ποιος θα ειναι αυτος που θα παιζει.. Αυτα εχω στο μυαλο μου απλα το ανεφερα σαν ιδεα σε βαθος χρονου..

Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, καταλαβαίνω απόλυτα τη λογική και γνωρίζω πως υπάρχει κόσμος που θα το ήθελε, αλλά επειδή είμαι παλιομοδίτης και γκρινιάρης, γιατί να μην κάτσει κάποιος να παίξει το παιχνίδι και να το δει σε stream; :P

More
04 Aug 2014 15:45 #147572 by Αγησίλαος Σιντόρης

Zaratoth wrote:

Agisilaosss wrote: Η αληθεια ειναι οτι ειχα μια ιδεα η οποια μπορει να ειναι πολυ χαζη και μη υλοποιησιμη αλλα θα την αναφερω εγω και μπορει να την θεσω και ως θεμα στο game cafe να μου τη απαντησετε live.. Περνοντας αφορμη ενα αρθρο που διαβασα(δεν θυμαμαι που) οτι το twitch.tv στην ουσια ειναι η τηλεοραση των gamers σκεφτηκα στο μελλον φυσικα οχι αμεσα να δημιουργησει το gameworld το πρωτο διαδικτυακο καναλι,με ολη τη σημασια της λεξης..Θα το εξηγησω φυσικα τωρα.Εγω φανταζομαι να εχει συνεχη προγραμματα live streaming για παραδειγμα απο τις 2 το μεσημερι μεχρι τις εννια δεκα το βραδυ.Για παραδειγμα καποιος( ειτε απο τους συντακτες του gameworld ειτε αλλους εθελοντες) θα κανει streaming στο destiny ενα δυωρο,μετα θα κανει καποιος αλλο πχ στο wow ( o καθενας φυσικα στο παιχνιδι που του αρεσει..)..Οποτε θα υπαρχει ενα εβδομαδιαιο προγραμμα οπου οι αναγνωστες θα μπορουν να ξερουν ποτε εχει το παιχνιδι το οποιο θα θελουν να δουν και ποιος θα ειναι αυτος που θα παιζει.. Αυτα εχω στο μυαλο μου απλα το ανεφερα σαν ιδεα σε βαθος χρονου..

Για να μην υπάρξει παρεξήγηση, καταλαβαίνω απόλυτα τη λογική και γνωρίζω πως υπάρχει κόσμος που θα το ήθελε, αλλά επειδή είμαι παλιομοδίτης και γκρινιάρης, γιατί να μην κάτσει κάποιος να παίξει το παιχνίδι και να το δει σε stream; :P

Καμια παρεξηγηση απολυτως πραγματικα..Και εσυ δικιο εχεις..Απλα το σκεφτηκα και ειπα να το γραψω..Μπορει να ειναι πολυ χαζο μπορει να μην το φανταζομαι εγω με λειτουργικο τροπο,μπορει να ειναι και τελειως ασκοπο να γινει..Απλα το σκεφτηκα και ειπα να το γραψω..!

Thomas Fuller

More
04 Aug 2014 17:14 #147579 by deratop
Ενα game cafe με συμμετοχή και των users?(Ο καθένας να πληρώνει τον καφέ του παρακαλώ) :twisted:

More
06 Aug 2014 23:01 #147708 by Αντώνης Καλογερής

deratop wrote: Ενα game cafe με συμμετοχή και των users?(Ο καθένας να πληρώνει τον καφέ του παρακαλώ) :twisted:

Καλό θα ήταν να συμμετέχουν και users στο Game Cafe.Να γίνεται η επιλογή με κάποια κλήρωση ή κάτι παρόμοιο και να συμμετέχουν και αυτοί στην παντομίμα ή και σε άλλα παιχνίδια που μπορείτε να κάνετε στην πορεία.Για να μην βαρεθεί το κοινό βλέποντας τους ίδιους και τους ίδιους(χωρίς παρεξήγηση,σας πάω όλους με χίλια). :D :D

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
07 Aug 2014 09:13 #147720 by Αγησίλαος Σιντόρης

NoGood! wrote:

deratop wrote: Ενα game cafe με συμμετοχή και των users?(Ο καθένας να πληρώνει τον καφέ του παρακαλώ) :twisted:

Καλό θα ήταν να συμμετέχουν και users στο Game Cafe.Να γίνεται η επιλογή με κάποια κλήρωση ή κάτι παρόμοιο και να συμμετέχουν και αυτοί στην παντομίμα ή και σε άλλα παιχνίδια που μπορείτε να κάνετε στην πορεία.Για να μην βαρεθεί το κοινό βλέποντας τους ίδιους και τους ίδιους(χωρίς παρεξήγηση,σας πάω όλους με χίλια). :D :D

Συμφωνω απολυτως και το Battle και το Game maniacs αμα ειναι με κληρωση να τα παρουσιαζουμε εμεις...Παρατειστε το το αθλημα αθρογραφοι του Gameworld..Αναλαμβανουμε εμεις.... \:D/ \:D/

Thomas Fuller

More
07 Aug 2014 16:16 #147726 by deratop

Agisilaosss wrote:

NoGood! wrote:

Συμφωνω απολυτως και το Battle και το Game maniacs αμα ειναι με κληρωση να τα παρουσιαζουμε εμεις...Παρατειστε το το αθλημα αθρογραφοι του Gameworld..Αναλαμβανουμε εμεις.... \:D/ \:D/

A βρε Agisilae σε πάω γιατί έχεις χιούμορ λοιπόν εγώ στα reviews εσύ στις ειδήσεις ε θα βρούμε 2 3 άτομα ακόμα ποιός μας φτάνει. :cool: